Perjantain treenailut

perjantai 6. tammikuuta 2012

Moikkamoi! Selvisin pitkästä työpäivästä! Sain vielä sovittua sillain, että keskiviikot ja perjantait pitäis olla ainakin vapaita, eli ei tarvitse ihan niin paljon tehdä töitä koulun ohessa. Ensi viikolla mulla onkin maanantain, keskiviikko ja perjantai vapaata :-)


Töiden jälkeen kävin relaamassa kotona pari tuntia, jonka jälkeen suuntasin salille. Tuli treenailtua 1,5h; Crosstrainer 30min, juoksumatolla reipas kävely 30min, ylävartalotreeni ~25min ja jäähdyttely+venyttely ~10min. Poltettuja kaloreita yhteensä 848 kappaletta.


Ostin tossa syksyllä huutonetistä käyttämättömän Suunnon t1-sykemittarin 40eurolla ja tänään muistin ottaa sen salille mukaan. Jotenkin tuo mittari antoi tehoa treeniin ja sai tarkkailtua syketasoja, treenin kestoa sekä kalorikulutusta. En tajua miten olen ennen pystynyt treenaamaan ilman tälläistä :-)

Nyt syön jotain iltapalaa ja alan valmistautumaan nukkumaan menoon. Huomenna taas klo 9-18 töitä. Nattinatt!

4 kommenttia:

 1. Vitsi, oon ettiny tollasta kelloa kaikkialta missä näkyis kaloritkin!! ois niin iso apu treeniin.. kauhean kalliita vain, ja rumia. mutta tuohan on ollut halpa ja viellä ihan siedettävän näköinen ! Hyviä treenejä sulle :--)!

  VastaaPoista
 2. Sulla tulee olemaan koulusta aina vapaata perjantai, se on etätyöpäivä :) oon samalla linjal Hyvinkäällä ku sä

  VastaaPoista
 3. Heippa! Vähän aikaa sitten eksyin blogiisi ja jäin lukijaksi. :) Selailin vanhempia postauksia taaksepäin ja ymmärsinkö nyt oikein, että aloitat maanantaina Hyvinkään Laureassa liiketaloutta lukemaan? Mainstream vai P2P-puolella?

  VastaaPoista
 4. Ostin vuos sitten ihan uutena ton sykemittarin, mutta sen käyttö jäi kun sykemittari ja -vyö ei oikein pelannut yhteen. Yhteys pätki kokoajan eikä oikeaa kalorinkulutusta yms ikinä saanut. Ärsyttää! yh :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela