One love, one piece again

torstai 12. tammikuuta 2012

Mulle tuli tänään jotain todella kivaa ja ihanaa, meinaan OnePiece! Päätin eilen tilata tälläisen ja mullahan on entuudestaan reilu vuosi sitten Oslosta ostettu Onlyn haalari, mutta on alkuperäinen aina alkuperäinen. Ja tää on ihan super ihana!

Tilasin tän eilen keskiviikkona joskus aamupäivästä ja sain tänään joskus kolmen aikaan! UPSin kundi soitti mulle, että olis mun pihassa nyt, mutta olin itse koulussa joten en päässyt tulemaan. Mutta se oli ihan älymukava ja ajo tän paketin mulle koulun pihaan koska tosiaan asun ihan siinä vieressä :-D Oltiin just oottamassa, että yks info alkais, joten ajoitus oli ihan mahtava. Kerrankin täyden kympin asiakaspalvelua!

 Tilasin Originalsista Lightwear-mallin värissä Navy
I like!

Pakettiin olisi voinut kuulua vielä alla olevat miehetkin...
Kuvat Onepiece

Oman haalarin voi tilata OnePiecen omilta nettisivuilta tai * Nelly.comista

9 kommenttia:

  1. Oho, aika nopea tilaus :D Olin ihan varma alussa että sulla on kirjotusvirhe, että miten voi noin nopeasti tulla.. Mutta ilmeisesti voi! Tollanen ois kyllä super mukava kotona hengailuun, mutta enpä raski ostaa..

    VastaaPoista
  2. Toi väri on kyllä superkiva. Mutta Jumpinin kun omistan, niin en mä enää toista potkupukua raaski ostaa...hmm, ehkä. ;)

    VastaaPoista
  3. Hei onko tuo lightwear -malli siis jotenkin ohuempi tai kapeampi malliltaan?:-)

    VastaaPoista
  4. Nuo on kyllä saanut valtavan suosion :P Itseltäni ei sellaista löydy kuitenkaan vielä :P

    VastaaPoista
  5. Oisit nyt ihmeessä ottanu yhden koon isomman, toi on niiiin paljon mukavmpi kun on oikeesti rento ja löysä! Kuvissa ainakin näyttää tosi 'istuvalta' ja varsinkin jaloista vähemmän rennolta.

    VastaaPoista
  6. Mä niin haluaisin myös jonkun Jumpinin tai Onepiecen ja pinkkinä tietty! En oo myöskään raaskinut vielä ostaa, pitää miettiä tarkkaan :) Olis tuo kyllä niin kiva ja rento!

    VastaaPoista
  7. minulla on ollut one piece original dark pink joulusta asti ja maailman paras kotiasu. Ennen en ikinä vaihtanu tullessani koulusta kotiin vaatteita, mutta nykyään jatkuvasti sujahtaa rento, pehmyt, lämmin ja kotoisa one piece päälle. I'm in love! :)

    VastaaPoista
  8. Miten se noin nopee tuli? Mulle poikaystävä tilas synttärilahjakas lilan onepiecen :) kumpa se jo saapuis mun hellään huomaani.

    VastaaPoista
  9. Näyttääpä tiukalta :o en sano tätä mitenkään pahalla mutta tuntuu siltä että et halua hyväksyä sitä kokoa mitä oikeasti olet (L?) vaan otat aina pienemmän koon. Mutta hyvä kun olet aloittanut kuntoilemaan vaikka et mikään järjettömän iso ole koskaan ollukkaan ja ehkä kesällä toi jo ihan tippuu sun päältä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela