Lauantaista

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Moikka! Mulla oli eilen kamalan kiireinen päivä, joten en kerennyt postaileman. Olin töissä 7h, sieltä suoraan salille tunniksi, jonka jälkeen aloin valmistautumaan iltaan. Joskus puolen yön aikaan jatkettiin pienellä porukalla Hyvinkään Klubille. Oli tosi hauska ilta. Pelailtiin änäriä ja triwialia, juteltiin tms :-) Tänään olinkin taas sen 7h töissä ja reilu 30min sitten tulin kotiin.Treenasin pikatreenin; 30min crosstraining, 20min kahvakuulatreeni jaloille, kyljille ja yläkropalle ja lopuksi vielä kunnon venytelyt. Mittarin mukaan tuli kulutettua 501kaloria. Tänään on jalat niin jumissa, koska en kipeilyn takia ole voinut treenata koko viikkona :-D

9 kommenttia:

 1. mikä puhelin sulla on? onko toi samsung?=)

  VastaaPoista
 2. Eka treenaat hikihatussa ja sit vedät pari siiderii ja sun treenauksesta tulee mitätöntä. Ehkä jos oikeesti haluut laihtua niin kannattais vähän ottaa vilkaisua mitä sinne suuhun kaataa. Alkoholi on yks pahin lihottaja.

  VastaaPoista
 3. Hei olis tosi kiva kuulla lisää noista sun saliohjelmista ja niitten sisällöstä! :)

  VastaaPoista
 4. joo muaki kiinnoistais noi sun saliohjelmien sisällöt :) ja mistä sä otat noi treeni vinkit, tiedätkö sä et sä treenaat oikein laihduttaakses? :o ois kiva jos tekisit postauksen jostain tälläsestä :)

  VastaaPoista
 5. Kahvakuulatreeni on kyllä hauskaa ja tehokasta :)

  VastaaPoista
 6. no voi apua jos joskus ottaa pari tai vähän enemmänki. ja onhan se parempi että tuli treenattua kuin että ei ois treenannu ollenkaan!

  VastaaPoista
 7. No mutta jos ideana on laihduttaminen niin silloin ei kannattaisi viikonloppuisin repsahtaa siihen pahimpaan. No omatpahan on läskisi, jos niistä niin tykkäät niin alkoholia lisää naamaan vaan :-)

  VastaaPoista
 8. Lisää treenijuttuja vaan kehiin! Onko noi sun salikengät ollut hyvät, mistä ostit ja mitä maksoi? nimim. uudet salikengät hakusessa! :)
  Olis kiva saada jotain treenipäiväkirjaa ja ruokapäiväkirjaa.

  VastaaPoista
 9. Mikset ikinä vastaa kommentteihin??!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela