Kosmetiikkaa apteekista

maanantai 23. tammikuuta 2012

Moikkamoi! Ehdin viimein torstaina postiin hakemaan Apteekkituotteet.fi nettikaupan paketin ja kaikkea kivaahan sieltä paljastui!

Noi Sebamedin finnipuikot on ihan parhaita, mutta en aina raaski niitä ostaa. Joten nyt niitäkin on hamstrattu :-D Ja laitoin vahingossa poistaukseen Sebamedin puhdistusvaahdon, vaikka tilasinkin tuon toisen lempparini Louis Widmerin.

Acnex ja Absolut torr ovat kumpikin mulle uusia tuttavuuksia. Acnexia en ole vielä kerennyt testaamaan, mutta torria on muutaman kerran kainaloon laittanut. Aika jytyä tavaraa on ja vähän kutissut kainalot laiton jälkeen, mutta kuivana pysyneet tosi hyvin! Eli kannattaa kokeilla, jos kärsitte tosi paljon hikoilevista kainaloista, eikä iho ole herkimmästä päästä :-)

Niin ja sitten sieltä tuli se Acon sävyttävä huulivoide. Se on ihana ja sävyttää tosi hyvin, mutta hukkasin sen heti perjantaina rinteeseen :-D Pitää poiketa apteekista ostamassa uusi.

11 kommenttia:

  1. Hei, olisko vinkkiä sekaiholle hyväksi kasvovedeksi? Kiitti!

    VastaaPoista
  2. tuli muuten tästä postauksesta mieleen että silloin kerran apteekista ostamasi dödö ja saippuajuttu, niin ovatko toimineet ja millaisia ovat olleet käytössä? Samoja "ongelmia" ilmenee täälläpäin ja ois kiva kuulla kokemuksia ja sitäkautta vois ostaa itsekkin :)

    VastaaPoista
  3. tuli muuten tästä postauksesta mieleen että silloin kerran apteekista ostamasi dödö ja saippuajuttu, niin ovatko toimineet ja millaisia ovat olleet käytössä? Samoja "ongelmia" ilmenee täälläpäin ja ois kiva kuulla kokemuksia ja sitäkautta vois ostaa itsekkin :)

    VastaaPoista
  4. Tuo Acnex on todella ihoa kuivattavaa ja ihmettelenkin, miten se muka finni-iholle soveltuu...ehkä pieniin epätasaisuuksiin enempi? Itselläni ainakin aikoinaan vaan pahensi tilannetta.

    Absolut Torr sen sijaan on melkoista myrkkyä! Omiin kainaloihin ei sovellu, kirvelee niin pirusti.

    nimim. muisteloita teini-iältä! :D

    VastaaPoista
  5. itelleni tosta abosulut torrista palo melkee iho irti :DD mutta ehkä sulla ei tuu niin voimakasta reaktioo, toivottavasti :D

    VastaaPoista
  6. mun mielestä acnex on mahtavaa tuotetta niin kauan kun sitä ei laita minkään haavan päälle. tosi tujua tavaraa! :D
    siihen päälle humektanin rasvaiselle iholle tarkoitettua rasvaa niin jo on finnit poissa. tää on ollu mun suosikkikombo jo pitkään ja iho kiittää!:)

    VastaaPoista
  7. No huh! tota Absolut Torriahan on tarkoitettu laitettavaksi vaan kerran viikossa, ei joka päivä! se on todella vahvaa tavaraa, eikä sitä esim. saisi laittaa kahden päivän kuluessa siitä, kun kainalot on ajeltu, kun se ärsyttää muutenkin ihoa hirveästi... tietenkin se on vähän yksilöllistä, mutta itse ainakin käytin tuota ainetta pari vuotta, ja oikeasti, sen käyttö kerran viikossa lopetti kainalohikoilun lähes täysin! :) Että eipä nyt kannattaisi käyttää sitä liikaa tai kohta voi kainalos olla yhtä punaista kutisevaa länttiä.

    VastaaPoista
  8. Tuota Absolut torria laitetaan pari kertaa kuussa, yötä vasten ja pestään se sit aamulla pois.. pitää kainalot kuivina ainakin sen viikon-pari, eikä sinä aikana tarvitse sitä käyttää. vasta sitten kun alkaa kainalot taas hikoamaan. Näin ainakin itselläni toimi Absolut torr, joka tosin on se vanhemman mallinen pakkaus, en ole varma onko sama :)

    VastaaPoista
  9. rokkirusetti, mä käytän tosi harvoin kasvovettä, silloin vaan jos en jaksa pestä naamaa meikittömän päivän jälkeen. Mut ehkä Acon sen vaaleanpunaisen sarjan mattapinnan jättävä kasvovesi vois olla hyvä :-) Nykyään ilmeisesti kulkee nimellä Aco Face young

    anonyymi, dödö on ihan hyvä. keskivertoa parempi kun markettidödöt ainakin omassa käytössä :-) Ja saippuaa suosittelen, tosi kätsy varsinkin suihkussa.

    kissaämmä, nyt oon pari kertaa pyyhkinyt selän ihoa sillä ja naamaan en uskalla noita tollasia enää laittaakaan. Jäi Basironista kammot :-D mutta vielä ainakin on selän iho paikallaan haha

    anonyymi, ei ainakaan vielä :-D

    anonyymi, kiitti vinkistä! pitää testata:)

    hayley, kuulun niihin ihmisiin jotka ei ohjeita lue :-D Mutta joo kurkkasin ne ohjeet ja just tollain kun sanoit, niin neuvottiin. Onneksi myös sanottiin, että voi useammin putkeen laittaa jos on tosi hikoilevat kainalot. Laitoin silloin parina aamuna tota, mutta nyt ollut taukoa ja hyvin on kuivana pitänyt :-)

    anonyymi, niinkuin äsköiselle sanoin, en lukenut ohjeita :-D mutta onneksi kerroitte, niin tuli nekin luettua!

    VastaaPoista
  10. Ite oon kokeillu tota Acnexia, ja kyllä lähti kaikki viimisetkin paskat naamasta mitä puhdistusaineet ei poistaneet.
    Emmä sit tiiä et mitä sen oikeesti pitäis tehdä...

    Mulla on kans Acon punasta sävyttävää huulirasvaa, ihan sika ihana, kun en tykkää huulipunia käyttää!

    VastaaPoista
  11. Mulla muuten aikoinaan Basiron teki pienistä näpyistä hirveen suuria finnejä. Siis joskus sillon 17 vee... :D Ja sehän oikeen "poltti" ihoa, teki ihan punaseks!

    Ymmärtääkseni just nää kuivattavat tuotteet ei oo akneiholle hyväksi, vaan päinvastoin voivat vaan pahentaa tilannetta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela