Jeffrey

perjantai 13. tammikuuta 2012

Mulle tuli tänään Members.comista ensimmäiset Jeffrey Campbellin Foxyt ja rakastuin täysin. Ihanat jaloissa ja ihan törkeän hyvännäköiset! Olen kauan halunnut kyseiseltä merkiltä Lita-nilkkurit ja äsken googlailun yhteydessä törmäsin Solestruck-nettikauppaan, josta kyseiset kengät saisi 160dollarilla eli about 125eurolla. Kansainvälinen postituskin on ilmainen yli 150 dollarin tilauksille.


En ole koskaan tilannut jenkeistä mitään, joten miten tullit sun muut menee? Eli kannattaako esimerkiksi tilata tuolta vai suoraan maksaa reilu 50euroa enemmän ja ostaa vaikka Nellyltä?

Olen nyt Mäntsälässä käymässä ja postailen illalla niistä mulle tulleista JC:n kengistä :-)

9 kommenttia:

 1. Jeffrey Campbellin kengät on niin upeita. Mä haluaisin mallin Skate, mutten tiedä, saako sitä enää mistään. :-)

  VastaaPoista
 2. Melkein kannattaa tilata Suomesta, koska vaikka tohon ei tule tullimaksuja (raja on n. 150 e muistaakseni), niin alv. menee + jotain kuljetusfirman kuluja. Itse tilasin Victoria's secretiltä vähän aikaa sitten, ja lisämaksua taisi tulla kaiken kaikkiaan n. 45 euroa. Tuotteita tilasin n. 130:lla eurolla.

  VastaaPoista
 3. Vähän sulle tulee nopeesti tuolta membersistä! Itse olen odottanut kolme viikkoa tove parkaa ja Lundbergin kenkiä :( alan kohta uskoon että niitä ei tuu ollenkaa..

  VastaaPoista
 4. minna, kannattaa katella löytyykö :)

  anonyymi, okei :s tuol kait vero oli 8%, joka lisätään hintaan. pitää ottaa selvää!

  roosa, niin on!

  anonyymi, noi tuli nopsaa! Mut mun nellyn ne 9e kengät ei oo vielkää tullu ja luulin et tää paketti olis ollu se. Täl viikolla tuli yks sähköposti, että yks malli niistä nellyn on loppunu, jotka tilasin mut kolmet pitäis viel tulla. ei auta muu kun odottaa :( ehkä ens viikolla, ku 10pv oli kait arvioitu tulopäivä

  VastaaPoista
 5. Voi että ihana tietää että muutkin on odottanut kauan tuolta membersiltä paketteja! ärsyttää vaan kun kokoajan odottaa ja odottaa ja miettii että jes saan uudet kengät viikolopuks jalkaan eikä ne sitten tuukkaan:(
  Ja sitten vielä, että oot aivan ihana ihminen mitä tän blogin perustella voin olettaa. Oot tosi paljon samanhenkinen ihminen kun minä itse.Ja mun mielestä on todella kunnioitettavaa että pidät aina pään pystyssä vaikka saat paljon kakka kommentteja! :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä jenkeistä kun tilaa niin ne ei lisää siihen mitään omia verojansa. Tai ei ainakaan mulle ole koskaan tullut. Että sitten jos se tilaus on yli 140€ (muistaakseni) niin siihen lisätään Suomen alv eli 23%.

  VastaaPoista
 7. Moikka!


  Minkä värisistä olet kiinnostunut? Mulla olisi 40 koon vaaleat litat hyllyllä pölyttymässä!

  -M

  VastaaPoista
 8. Tuli mieleeni, kun joku tuossa kertoili että hänen omat Litansa ovat hyllyn päällä pölyttymässä, että vaikka ei juuri sitä väriä haluaisikaan, niin nahkaiset kengät voi aina värjätä. Esim. juurikin vaaleista saa todella helposti ruskeat tai mustat jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela