Ilmoitus/ pastel killers

tiistai 17. tammikuuta 2012


Joka vuosi kevät/kesä-mallistojen tullessa myyntiin, alan ensimmäisenä havittelemaan itselleni kenkiä. Mustia ja tummia kenkiä tulee käytettyä niin paljon, joten kaikki raikkaan värinen alkaa houkuttelemaan ja hullaannun kaikista väreistä. * Nellyllä on aivan mahtava valikoima kenkiä kaikissa sateenkaaren väreissä. Kuitenkin keväisin hieman hempeämmät värit kiehtovat ja säiden lämmetessä kengätkin muuttuvat räväkämmiksi. Itsellä on ostoslistalla kevääksi ainakin täydelliset nudet, räväkät oranssit ja kirkkaan vihreät korkkarit kenkäkokoelman jatkoksi :-)

5 kommenttia:

 1. OI, miten herkullisia värejä!! Mulla ei muuten taida olla ku mustia kenkiä suurimmaks osaks... Vois siis panostaa värikkäisiin kenkuleihin joku kerta!

  VastaaPoista
 2. Noi oikeassa alakulmassa olevat niittikorkkarit olisivat aika täydelliset. <3

  VastaaPoista
 3. Noi tummanvihreät alhaalla keskellä on aivan ihanat! Pitkän aikaa vieroksuin vihreää, mutta nyt oon taas alkanut lämmetä sille :)

  VastaaPoista
 4. Noi vihreät korkkarit on aivan ihanat.

  VastaaPoista
 5. Moikka Mikaela! Satuin bongaamaan sun ja M:n ikäeron, niin haluaisitko kertoa vähän siitä, että häiritseekö ikinä tai huomaako sitä edes? Itsellänikin on hieman nuorempi poikaystävä ja tuntuu että monet ihmettelee sitä, ja nimenomaan negatiiviseen sävyyn :/
  Missä tapasitte ja miten tutustuitte? Joku "rakkaustarina" -postaus olis ihana... :) Ymmärrän tietty että juttu on vielä alussa yms :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela