I would rather be hated every damn day of my life for being real than loved for being something I'm not

maanantai 30. tammikuuta 2012

Tiesin, että tulen saamaan suoraan sanottuna paskaa niskaan koska täytätin huuliani lisää. Ei siinä mitään, ei se hetkauta tällä hetkellä ollenkaan koska seison tekojeni takana, enkä häpeä itseäni vaikka olen parannellut huuliani. Olen tehnyt valintani, eikä se ole mikään salaisuus. Jos joku sattuisi kysymään, onko huuliani täytetty, vastaisin rehellisesti näin olevan.

 Ihmettelen vain, että miten joillakin on pokkaa tulla haukkumaan toista ihmistä tuolla tavalla? Jos joku sattuu parantelemaan itseään hieman epätavallisemmalla tavalla, tarkoittaa se ilmeisesti sitä, että ihmisillä on sen jälkeen täysi oikeus kertoa mielipiteensä ja haukkua päin naamaa. Eikö tämä ole vähän väärin? Jos jollakin on hiusten- ja ripsienpidennykset, feikkirusketus, rakennekynnet sekä naama täynnä meikkiä, on hän kuitenkin parempi ja luonnollisempi ihminen kuin joku, joka on sattunut täytättämään huuliaan tai parannellut itseään veitsen alla. Mielestäni tämä on aika kieroutunutta ajattelua. Okei, mulla on hiustenpidennykset, ripsienpidennykset, täytettä huulissa ja toisinaan turvaudun solariumiin tai itseruskettavaan, mutta pidän itseäni kaikesta huolimatta luonnollisena. Mulla ei ole tekokynsiä, en käytä purkkirusketusta ympäri vuoden, pystyn kulkemaan ilman meikkiä ja kroppani on "aito". Vaikka kaikki ei olekaan mussa sitä alkuperäistä, en pidä itseäni minään feikkinä. Olen se sama vanha Mikaela, mutta omasta mielestäni vain hieman paranneltuna versiona. Rakastan huuliani ja vaikkei ne välttämättä kaikkia mielytäkään, ei kenelläkään ole oikeutta haukkua mua tai moralisoida valintojani.

En oikein tiedä mikä tän kirjoituksen pointti on, mutta halusin kertoa mitä ajattelen

28 kommenttia:

 1. ihan samaa mieltä, kellään ei pitäisi olla varaa tulla arvostelemaan muiden valintoja, ja varmaan itse nämä samat tyypit ottaisivat silmää räpäyttämättä saman käsittelyn jos suinkin ilmaiseksi saisivat. Sun huulet näyttää tosi hyviltä ja sopii sulle, ja kaiken lisäksi ne lähtee pois kumminkin, ei ole edes yhtä pysyvä kuin iholle piirrellyt töhrystykset. millä perusteella tatuoinnit muka olisi yhtään parempi tai sallittavampi ettei niistä tarvi arvostella. Noh suomalainen mentaliteetti menee niin että se mitä sinulla on, pitäisi olla minulla mutta ei sinulla. koska kaikki mitä muilla on on itseltä pois. ole rohkeasti mitä olet :)

  VastaaPoista
 2. Omalla kropallasi teet tasan niin kuten itse haluat. Jos ihminen on jollain tapaa tyytymätön johonkin ruumiinosaansa, miksei asialle voisi tehdä jotain? Jos kaikesta voisi alkaa moralisoimaan, eihän kukaan voisi tehdä enää mitään.
  Tottakai omastakin mielestäni liikaa kauneusleikkauksia läpikäyneet näyttävät usein hirveältä, mutta ne usein ovatkin ääritapauksia. Laitathan vielä kuvaa huulista nyt, kun turvotus on laskenut? :)

  VastaaPoista
 3. Hiustenpidennykset ja ripsienpidennykset sun muut ei oo mun mielestä mikään feikkiyden osotus. Mun mielestä kylläkin botox tai ihan mitkä vaan täytteet kehossa on feikkiyttä. Tää on vaan mun mielipide. Mutta se on vaan surkea totuus, että tästä sä saat ja varmaan tuut saamaan jatkossakin paljon paskaakin palautetta. Mutta pakko sanoa, mun mielestä toi sun suu oli sairaan paljo parempi ennen ku laitoit siihen yhtään mitään täytettä.

  VastaaPoista
 4. Joo ei voi ymmärtää MIKSI se niin paljon muiden persettä kutittaa mitä kukin tekee omalla kehollaan ja elämällään?!? Keneltä se on yhtään pois jos toinen haluaa kokeilla asioita?! Mä en muutenkaan ymmärrä sitä, miten sit tullaan huutelemaan, että on hirvee feikki ja nolo ja tyhmä ja kaikkee ja nostetaan oma naturaali ittensä jonneki helvetin korkeelle jalustalle!

  Minäkin oon esim. nenäni leikkauttanut, jotta pääsin kyömystä eroon. Oonpa nyt hirveen feikki ja idiootti ja muita huonompi ihminen.

  Tsemppiä vaan Mikaela!

  VastaaPoista
 5. sun huulet on upeet ja entä sitten vaikka joku olisi pelkkää botoxia ja täyteainetta päästä varpaisiin? Jokainen saa omalle kropalleen tehdä mitä haluaa, en ymmärrä miksi se kutittelee muiden ihmisten persettä.
  Ihmisestä ei tee feikkiä kroppa tai rakennekynnet, teot puhuu puolestaan tässäkin asiassa.

  Tsemiä Mikaela, hienoo että puhut suoraan näistä asioista!

  VastaaPoista
 6. Hyvä kirjoitus! Ei kenelläkään oo oikeutta haukkua toisen valintoja tai varsinkaan ulkonäköä. Saisivat hävetä. Ole ylpeä ulkonäöstäsi, antaa anonyymien jäädä omaan arvoonsa. :)

  VastaaPoista
 7. Suomalaiset on niiin perus kateellista porukkaa!

  Olet upea!!!!! Jä nämä kyseiset asiat kiinnostavat ihmisiä. Itse ainakin mielenkiinnolla luen. Ja aijon kokeilla huulten täyttämistä.

  VastaaPoista
 8. Et minun mielestäni olisit tarvinnu minkäänlaista täytettä huuliisi, olet nätti tyttö ilmankin. Mutta kyseessä on kuitenkin vain minun mielipiteeni, sinä saat tehdä omalle kropallesi niin kuin parhaaksi näet:) Niin kauan kuin itse olet tyytyväinen lopputulokseen ja koet kaikki "feikkiydet" (hiustenpidennys, huulien täyttö jne..) tarvitsevasi, niin anna haukkujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kyseessä on kuitenkin sinun elämäsi ja valintasi:)

  VastaaPoista
 9. hey beautiful! i don't know if i understood all you said correctly ( my finnish skills are far from perfect) but i wanted to say to you that you shouldn't care about others opinion you do whatever you want with your body ..besides i think that becoming the best we can be ( through cosmetic improvement or diet or intellectually ) is the attitude everyone should have. If you think that you needed bigger lips or whatever to feel like a better version of yourself then GOOD for you ! i respect people who always seek improvement and take care of themselves. Kim kardashian is a perfect example, only after plastic surgery did she become successful as her confidence was higher. Of course am not saying that cosmetics enhancements are the key for everyone but if it works for you other people shouldn't judge! bisoux d´helsinki! love your blog!

  VastaaPoista
 10. Kävisin ittekki ottaa ylähuuleen täytettä jos tääl tuppukyläs olis jotain semmosta paikkaa!

  Jokainen päättää itse omasta kropastaan, tärkeintä että oot onnellinen ! :)

  Oot muuten nainen UPEA !

  VastaaPoista
 11. Hyvä kirjoitus Mikaela!

  Aloitan siitä että luettuani kaikki kommentit mitä huulikuvaasi oli tullut, olin äärimmäisen hämmästynyt kommenttien negatiivisuudesta ja kuinka paljon siellä oli sinua haukuttu! Sitä en voi ymmärtää! Ymmärrän että jokaisella ihmisellä on oikeus omaan mielipiteeseen ja sen sanomiseen julkisessa blogissasi, mutta kyllä olis luullu että ihmiset vähän edes miettisi mitä tänne kirjoittaa! Se, että olet ottanut täyteainetta huuliisii EI ole muiden asia, se on sinun elämäsi ja sinun vartalosi ja saat tehdä sillä mitä haluat :) Uskoisin että kuva (joka on varmaan aika pian täyteaineen oton jälkeen otettu) on herättänyt puheita koska huulet todellakin ovat melko turvoksissa, mutta silti, sekään ei ole syy kirjoittaa ihmisestä sellaisia asioita. Minä en sinua tunne Mikaela, mutta toivotan nyt vaan paljon tsemppiä ja jaksamista, koska maailmassa on niin paljon ihmisiä jotka löytävät aina valittamisen aihetta jostain mikä tekee toisen onnelliseksi. <3

  VastaaPoista
 12. Ihan sama onko feikki vai ei. Ei sillä oo mun mielestä mitään väliä. Se on kylläkin surullista, että luulee parantelevansa omaa ulkonäköään vaikka todellisuudessa vain huonontaa sitä. Kun katsoo esimerkiksi Johanna Tukiaisen nuoruuskuvia, on kuvissa nätti luonnollinen tyttö. Voiko samaa sanoa enää hänestä? Hän on mennyt pilaamaan itsensä niillä luonnottomilla huulillaan esimerkiksi.. :( Toivon vaan, ettei Mikaelalle käy samanlailla, sillä noi huulet on jo siinä rajoilla onko mauttomat.

  VastaaPoista
 13. tää ei nyt liity tohon varsinaiseen asiaan, mutta onko Kim todella ollut joskus tuon näköinen??
  ps.sulle sopii noi täyteläiset huulet :)

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä sinulle, olet rohkeasti oma itsesi ja pysykin sellaisena, jätä ala-arvoiset kommentoijat sinne omaan pohjakastiinsa!

  VastaaPoista
 15. oon samaaa mieltä! se, että on itse tyytyväinen itseensä on tärkeintä, se että olet _aidosti_ tyytyväinen. jokaisella on oikeus tehdä kropalleen mitä haluaa, oli se sitten huulten täyttämistä, tatuointeja tai rusketusta. ja se ei ole keneltäkään muulta pois, jos joku haluaa ''parannella'' itseään jollakin tapaa! :)

  VastaaPoista
 16. Toi on niin totta!
  Eihän se oo muiden asia mitä kukaki tekee omalle kropallee. Toiset täyttää huulia ja toiset muokkaa kasvoja kokonaa. Se on tärkeintä että itse viihtyy ja tuntee ittensä kauniiksi!
  Enkä muutenkaan tajua sitä että anonyymit aiheuttavat tahallaan nimettömänä mielipahaa toiselle kirjottaisivat omalla nimellä ja asiallisia kommentteja, jos on jotain asiaa!
  Sä ja sun blogi ootte ihania<3

  <3 milla

  VastaaPoista
 17. älä välitä mitä muut haukkuu. oot kaunis.
  mielestäni ei pidä ajatella mitä muut sanoo, (tämä pätee nyt kaikkeen) vaikka puheet saattaisi sattuakin.
  ja jokaisella on oikeus "koristella" ja ehostaa itseään, oli kyse sitten väliaikaisesta jutusta, esim. ripsienpidennyksistä tai pysyvästä niinkuin tatuoinneista. kerranhan me täällä vaan eletään ja pääasia on kunhan itse on tyytyväinen ja onnellinen !
  ja minusta feikkiyden raja ehkä menee siinä jos pitää alkaa kirurgisilla toimenpiteillä muuttamaan omaa ulkonäköään, esim. kasvonpiirteitä niin pitkälle ettei lopulta näytä yhtään "itseltään"..
  itsekin olen käyttänyt itseruskettavaa koska en halua pilata omaa ihoani auringossa löhöillen 24/7, että saisin kivan rusketuksen. minulla on ollut hiustenpidennykset koska omat hiukseni ovat niin hennot ja ohuet eikä ne vaan kasva olkapäiltä pidemmäksi. olen myös värjännyt hiuksiani koska maantienharmaanruskeat eivät pue ketään. olen ottanut ripsenpidennykset kerran koska 1. halusin kokeilla miltä ne näyttäisivät ja 2. koska minulla vaan on niin lyhyet ripset eikä niistä pitkiä saa ripsiväreillä tai ihmeaineilla. käytin vuosia sitten tekokynsiä koska omani eivät kasvaneet ja käteni näytti kuin ne olisivat kuuluneet pikkupojalle (onneksi pääsin pureskelusta eroon ja löysin kovettajan:D). minulla on myös kaksi tatuointia joilla on iso merkitys, esim. toisen otin edesmenneen koirani muistolle koska se jätti niin ison jäljen sydämeeni joten halusin ikuistaa tassunkuvan rintaani.
  silti, minulla on "luonnollinen" keho ja hyvä persoonallisuus. enkä todellakaan pidä itseäni feikkinä ! ihan kauhistuttaa kommentit mitä olet saanut.
  toivottavasti et ota niistä itseesi ja huhhuh että tuli tekstiä:D koko asia sai sen verran verenpaineeni kohoamaan että halusin nyt itsekin vuodattaa:)
  tsemppiä !

  VastaaPoista
 18. Kurjaa että blogaajat ovat ikään kuin vapaata riistaa. Vaikka itse en huuliini mitään laittaisi ei tulisi mieleenkään siitä sellaiselle huomauttaa, joka niin haluaa tehdä. Mitäs se minulle kuuluu. Suomalaisilla on vielä vähän opittavaa hyvästä keskustelusta.

  VastaaPoista
 19. Oma on kroppasi, joten saat tehdä mitä haluat! Eihän sun teot vaikuta muihin mitenkään... Jos ei ole täysin tyytyväinen itseensä, miksi ei saisi korjata sitä, kun siihen on mahdollisuus? Todella typerää arvostelua.

  Oot Mikaela todella ihana ja tykkään sun blogista! :) Huulet näyttää tosi hyvältä ja sopii sulle ja pääasia on että oot ite tyytyväinen!

  VastaaPoista
 20. mua niin vituttaa tommoset tyypit, jotka valittaa ja haukkuu ripsenpidennyksiä, hiustenpidennyksiä jne jne. :( samat tyypit sit ihkuttaa julkkiksia, jotka on tehneet itselleen vaikka mitä. ihan sikamonella näyttelijällä jne on hiustenpidennykset jne jne!! en vaan tajua.

  tee siis itelles mitä tykkäät:) mut kannattaa muistaa et huonoo itsetuntoo ei leikkauksilla paranneta keneltäkään, valitettavasti.

  VastaaPoista
 21. Tottakai jokainen tekee oman valinnan, mutta niillä valinnoilla ja blogia pitämällä on hyvä valmistautua siihen, että todellaki sitä paskaa voi niskaan tulla. Ite sanon tähän kauneusmielipide asiaan vain, että "kohtuus kaikessa"...

  VastaaPoista
 22. Ihmettelen, että miksi et laita kommentointi mahdollisuutta pois ellet halua kuulla muiden mielipiteitä? Saat varmasti myös hyvää palautetta, mutta meidän yhteiskunnassamme kauneuskirurgia (johon myös täyteaineet luokitellaan usein) on erittäin tabu. Monille huultentäyttäminen on ihan normaalia ja hyväksyttävää, mutta liika on liikaa. Uskon, että valtaosan makuun huulesi ovat nyt liian suuret ja liian täytetyn näköiset. Ei kyse välttämättä ole koko huultentäyttämisen tuomitsemisesta. Sama asia, kun joku kommentoi mielestään liian vaaleaa hiusväriä ja turhan pitkiä kynsiä. Ellet oikeasti halua kuulla muiden mielipiteitä ollenkaan, laita kommentointi mahdollisuus pois tai lopeta blogin kirjoittaminen. Niin kauan kun on kommentointimahdollisuus, on myös niitä julkituotuja eriäviä mielipiteitä. Ei pelkästään positiivinen mielipide ole oikea ja hyväksyttävä mielipide.

  Vilasin äsken sitä kommenttiboksia, en tosin itse ole sinne mitään kommentoinut. Onhan siellä paljon epäasiallisuuksia, sitä en kiellä yhtään. Varsinkin nuoremmilla tytöillä tuntuu olevan käytöstavat aika hakusessa. Ihmettelen silti sitä, että miksi ylipäätänsä esittelet tällaista näin "tulenarkaa" asiaa netissä, jos itsetuntosi ei kestä siitä aiheutuneita soraääniä.

  VastaaPoista
 23. Itse olen sitä mieltä, että jokainen saa päättää omasta kehostaan ja mitä sille haluaa tehdä. Mitä se muille kuuluu, jos itse haluaa esim täytettä huuliin tai vaikka rasvaimuun. Pääasia on että on tyytyväinen kehoonsa ja viihtyy siinä. :)

  Ps sulle sopii hyvin nuo huulet!

  VastaaPoista
 24. Nice.
  Minusta jokaisella on oikeus kommentoida ja tuoda oma mielipiteensä huomioon asiassa kuin asiassa. Varsinkin näin avoimeesa asiassa, että tuot sen blogiin (ja viel että blogi on kaikille avoin).

  Mutta kyllä monien kommentit kummastittu todella! Kommentoinnin tulisi kuitenkin olla asiallista! eikä nyt aina tarvitse kuitenkaan avata sitä nuppiansa.

  Upeeta on,että itse tykkäät ja "seisot tekojesi takana", se on kuitenkin se ainut, mikä jotain merkitseekin.

  VastaaPoista
 25. Hei,
  Minulla ei ole ripsienpidennyksiä, ei rakennekynsiä, pitkät ruskeat hiukset ovat oman väriset enkä niitä aio värjätä. Meikkaan hillitysti. Pidän itseäni luonnollisena ja kauniina. Minulla on hyvä itsetunto ja toteutan elämässäni niitä asioita, joita olen aina halunnut. Pari vuotta sitten otin hammasraudat ja oikaisin vinon hammasrivistöni, joka minua on häirinnyt lapsesta asti. Hoito maksoi lähemmäs 5.000e yksityisellä hammaslääkärillä. Turhamaista? Ehkä. Olin ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.
  Pointtini on se, että mitä tekeekin tai jättää tekemättä pitää tehdä siksi, että itse asiaa on halunnut. Jos tuntuu että pitää puolustella ja perustella päätöksiä muille, se on ikävää ja rankkaa. Mutta kaikista rankinta on, jos pitää puolustella päätöksiä itselleen. Siitä sen tietää onko tehnyt oikeita ratkaisuja vai ei. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 26. tekeekö sun mielestä sitten tekokynnet tai purkkirusketus jotenkin ihmisestä feikin? Sai vain sellaisen kuvan tosta...

  VastaaPoista
 27. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 28. moi. pakko kysyä missä käyt täyttämässä huuliasi? itse menossa pian ja mietin vain mitä paikkoja on olemassa vaikka ensi kertaa miettiessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela