Diss

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sain äsken kommentin, jossa toivottiin mun tekevän käänteisenä versiona haaste, jossa kerrotaan mitä ostaisin jos kaikki maailman rahat olisi käytössä.

Elikkä Mitä viittä asiaa et ostaisi, vaikka sinulla olisi rajaton määrä rahaa käytössäsi?

1. Eksoottista lemmikkiä En halua eläintä pihalleni, joka voisi syödä mut aamupalaksi. Ja ne kuuluvat suojelualueille, ei häkkeihin
2. Alexander Wangin laukkua Varsinkin kuvan malli on ihan hirveä. Enkä muutenkaan ole oikein niille lämmennyt
3. Linnaa Pelkään liian isoissa taloissa ja varsinkin kolkossa linnassa olisin ihan paniikissa. Mieluummin asuisin monikerroksisessa asunnossa kerrostalossa jossain ihanalla alueella tai kauniissa omakotitalossa meren rannalla
4. Cartierin kelloa En tykkää niiden mallista ja ne ovat jotenkin vähän outoja yleensä. Rolexin voisin sen sijaan ottaa!
5. Ferraria Jotenkin mulla on mennyt maku tuohon merkkiin. Tulee aina mieleen, että pitää väkisin näyttää toisille että sitä fyffeä löytyy

Tollasia juttuja ei mulla tulla oletettavasti koskaan näkemään :-D Voisin ensi viikolla tehdä sen postauksen, mitä taas voisin ottaa, jos raha ei olisi este.

Nyt alan pikkuhiljaa nukkumaan. Huomenna on taas töitä ja sen jälkeen henkilökunnan ilta, eli pitkä päivä tulossa. Hyvää yötä! :-)

17 kommenttia:

  1. "Ja ne kuuluvat suojelualueille, ei häkkeihin" sanoo Mikaela, joka käyttää turkkia. Hypocrite much?

    VastaaPoista
  2. hei ei pahalla mutta miks et voi vastata kommentteihin? sulle tulee normipostaukseen aina joku max ~15 kommenttia, ei ees sitä, niin ei varmaan montaa minuuttia menis vastata kysymyksiin? alkaa aina nolottaa ku kirjottaa pitkän kommentin ja ei saa vastausta, ja tekis mieli poistaa se... kuten varmaan nyt :-/

    VastaaPoista
  3. Hauska idea tehdä käänteisenä tämä :D

    VastaaPoista
  4. Mä en kans lämpee noille Wangin laukuille, ei vaan miellytä silmää sitten yhtään!

    VastaaPoista
  5. Ahahaa voiko enempää olla katkera ÄMMÄ mungolle...:D oot niin säälittävä ja kuvottava

    VastaaPoista
  6. Oon jo muutaman vuoden seuraillut sun blogia, mutten varmaan koskaan kommentoinut. Nyt oli pakko ku luki noi muutamat anonyymien kommentit.. Pisti vihaks meinaa. En tajuu miten ihmiset on niin tosikkoja tai muuten vaan kehtaa kirjottaa jtn: oot kuvottava... Älä ota noit kommentteja itteesi jooko? Tiedän et voi vähä kirpasta sisältä, mutta muista että sulla on oikeesti lukijoita jotka kans rakastaa sun blogia. Jatka samaan malliin vaan, pysy vahvana ja omana ittenäs. Sun blogi on ainoa jonka tarkistan joka päivä, jos olisi tullut uusia postauksia. Nyt oot postaillut tosi ahkerasti ja kiitos siitä! Kaikkea hyvää Mikaela! :)

    VastaaPoista
  7. "Ja ne kuuluvat suojelualueille, ei häkkeihin" sanoo Mikaela, joka käyttää turkkia. Hypocrite much?

    Jep samaa mieltä anonyymin kanssa. Ei kauheasti voi ottaa tosissaan siinä vaiheessa kun käytät turkiksia. Ne eläimet sun päällä, sun vaatteissa, asusteissa, kuuluvat luontoon, ei häkkeihin saatikka ihmisten vaatteiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko ottanut selvää miten sun lempikauppa (ainakin sun blogin perusteella) hm riistää luontoa? Olisko ollut parempi, että mikaela olis sanonu joo, kyllä noi eläimet kuuluu häkkiin?

      Naurattaa ihmiset, jotka pystyy tuomitsee toiset, vaikkei itse ole yhtään sen parempia. Ja joo, en puolustele mikaelan turkisten käytöstä, mutta oon ylpeä, että hän on tuota mieltä, etteivät nuo villieläimet kuulu häkkiin, se on yksi askel parempaan suuntaan.

      Ja anolle, joka sanoi että mikaela on kateellinen mungoannalle, ihan oikeesti!! Eikö sulle ole opetettu mitään käytöstapoja? Kuinka pystyt sanomaan tuollaista kenellekkään? Tonkin kommentin oisit voinu pitää ihan vaan siinä omassa päässäs. Ei jessus. Jos ei pidä jostain samasta tavarasta kun toinen bloggeri, ja uskaltaa sanoa sen ääneen, on automaattisesti katkera.. jepjep, pliis kasvakaa aikuisiks!

      Kivaa alkanutta viikkoa sinulle Mikaela!:)

      Poista
  8. Tolle ensimmäiselle, eikö tässä nyt kuitenkin puhuttu EKSOOTTISISTA eläimistä? Käsittääkseni Mikaela ei kuitenkaan ole mitään lumileopardin turkkia käyttänyt, hypocrite tai ei nyt ei puhuttu turkeista yleensä. Ja musta myös hauska idea tämä, ja keep up the good work Mikaela, oot ihana =)

    VastaaPoista
  9. Mä en myöskään ostais MITÄÄN mitä olit tohon listannu:D

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Mikä susta valmistuu tosta koulusta? :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymille, joka haukkui Mikaelaa katkeraksi ämmäksi. Tuo Vangin laukku on varmasti monen muunkin kuin Mikaelan mielestä vitun ruma, joten miksi Mikaela ei voisi kertoa, jos laukku ei ollenkaan nappaa. Naurattaa nää Mungo Annan true-fanit, kun ollaan valmiita alentumaan noin alas puolustaakseen idoliaan. Huhhuh.
    -Emmi

    VastaaPoista
  12. oottako te helevetti tosissanne että joku hm myy AITOJA turkisjuttuja? olis meinaa vähä erit hintaluokat :DDDDDD

    VastaaPoista
  13. Tolle anonyymille 14.30, ei oltu puhuttu mistään turkiksista vaan luonnon riistämisestä -.-'.
    En kirjoittanut tota h&m kommenttia mut oli pakko sanoo kun tuli tohon pätemään :D
    Munkin mielestä toi Wangin laukku on kaamee :/ näyttää jotenki tosi halvalta.
    Kiva kun Mikaela oot alkanu postaamaan sun liikunnoista! :)

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä on hienoa uskaltaa sanoa oma mielipide. Oon muutenkin melko kyllästynyt näihin isompiin blogeihin, joissa kaikilla on sama Michael Kors laukku ja kello. Tai sitten on sama ghd rauta... huoh.. (Sori Mikaela tiiän et sullakin on noi, enkä kohdista tätä nyt sinuun :)

    VastaaPoista
  15. anonyymi, joku tiikeri häkissä on mielestäni vähän eri asia kun pieni turkispallo pipossa :-D

    anonyymi, vastailen aina parhaani mutta vähän viiveellä. Käyn aina pitkin päivää kommentteja nopsaa julkaisemassa ja pakko myöntää, että olen laiska :( olen sitä aikaisemminkin pahoitellut

    tiia, tykkäsin kans ite :-)

    IC, joo sama! Ja hinta ihan törkee

    anonyymi, hahahahh jahasss? :-D Jos joku kirjoittaa vaikka, että ei voi sietää LV-laukkuja, niin onko silloinkin katkera jollekin bloggaajalle, joka sellaisen omistaa? :-D jos todella haluaisin Wangin laukun, ostaisin sellaisen. Niin kuin olen tehnyt Louis Vuittonien ja Michael Korsin laukkujen kanssa.

    Maria, kiitos kommentista :-) On tässä selkäranka kasvanut pian neljän vuoden aikana ja nykyään lähinnä naurattaa jotkut ihmiset. Mutta ei voi mitään, tuollaisia aina löytyy ja suurin osa lukijoista on nykyään todella ihania, kuten sinä! <3

    aleksandra, omistan YHDEN pipon jossa on aitoa turkista, eli olen kamala ihminen. Olen ilmeisesti syy kaikkien turkispallopipoihin, Canada Goosen toppatakkeihin ja kaikkiin muihin vaatteisiin joutuneiden eläinten kuolemaan

    anonyymi, jep. Vähän eri asia kulkea joku lumileoparditurkki päällä, kun pieni tupsu hopeakettua pipossa :-D

    laura, ;---)

    anonyymi, No words needed. You go girl (or boy hahah) (Y)

    jm, tradenomi. Jos jäisin tälle linjalle, niin projektijohtamiseen erikoistunut tradenomi, mutta haen vaihtoa tavalliselle linjalle, eli aloitan toivonmukaan siellä ensi syksynä :-) Tradenomi musta silloinkin tulee, mutta erikoistumista en vielä tiedä. Riippuu mitä valitsen

    Emmi, (Y) yep

    anonyymi, lähinnä varmaan tarkoitettiin, että miten materiaalit valmistetaan ja mistä :-)

    anonyymi, aivan! jee kiva kun tykkäät :-)

    anonyymi, hehe sama! Vaikka itsellänikin on, niin kyllä se ärsyttää kun monilla on ihan identtiset postaukset samasta aiheesta

    VastaaPoista
  16. "Olen ilmeisesti syy kaikkien turkispallopipoihin, Canada Goosen toppatakkeihin ja kaikkiin muihin vaatteisiin joutuneiden eläinten kuolemaan"

    tohon täytyy sen verran todeta, että kyllä, sun kaltaiset ihmiset, jotka niitä turkistuotteita ostaa, on erittäin suuri syy niiden eläinten kärsimykseen. :/ kysynnän ja tarjonnan laki, ilmeisesti todella vaikea ymmärtää mikä sellainen on, kun nykyään niin monissa blogeissa voi aistia tämän "jos minä en tätä osta nin joku muu kuitenkin ostaa" -ajattelun.. ei siis pelkästään oo sulle suunnattu mikaela. sulla on ihana blogi, ja etenkin nyt noita salipostauksia on kiva seurata, vaikkei turkiksista ajatellakaan samalla tavalla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela