Cry a river, build a bridge and get over it

maanantai 16. tammikuuta 2012


 Hejsan. Mulla on ollut ihan surkea päivä tänään ja aamupäivä meni ihan pilalle. Itseni keräämisen jälkeen menin käymään pikaisesti salilla jättämässä pahan mielen sinne (30min crosstraining, 10min vatsat, 10min venyttely), jonka jälkeen suuntasin töihin. Arkipäivät töissä on aina tosi kivoja, ei ole pitkä päivä eikä liian kiire ja meiän vakkari laskijapojat osaa aina piristää. Jouduin hirveän kyselytulvan kohteeksi ja mun iäksi muun muassa veikattiin 28-vuotta :-D Ai kun kiva. Niin ja on muutkin työntekijät ihan super kivoja!

Viime viikko oli tosi väsyttävä, kun koulu alkoi ja on ollut ihan pää pyörällä sen vuoksi ja vielä työt siihen päälle. Varsinkin lauantait ja sunnuntait on todella rankkoja päiviä, koska ihmisiä on niin paljon. Viime yönä nukuin 13 tuntia, koska oli vaan niin väsynyt. Tänään ei onneksi ollut koulua niin sai vähän levättyä.

Oon huomannut, että mulla on joku ihme vaihe menossa elämässä ja teen kaikesta todella vaikeaa. Kaikki on ihan mahtavasti, mutta silti on koko ajan vähän sellanen tyhjä olo. Tuntuu vaan, että joku puuttuu mun elämästä. Oon aikaisemminkin tätä valittanut ja nyt on taas sellainen fiilis. Mutta onneksi huomenna on taas uusi päivä.

Tiffany Alvord & Megan Nicole - Safe and Sound (Taylor Swift cover)

5 kommenttia:

 1. Mulla on ollu just sama fiilis sun kanssa, et oo yksin! :)
  -Hautsi

  VastaaPoista
 2. Harmi :( Mutta hienoa, että pystyit purkamaan vihaasi liikuntaan! Se on askel kohti parempaa Mikaela, voimia!
  -N-

  VastaaPoista
 3. Pitää opetella olemaan onnellinen niistä asioista mitä on :) Hymyä huuleen vaan, sulla on asiat niin hyvin! Ja niihin asioihin, mitkä ei sun mielestä mallillaan ole, saat muutoksen omilla teoilla, päätöksillä ja ponnisteluilla, et millään muulla ;)

  VastaaPoista
 4. Missä sä oot töissä? :)

  VastaaPoista
 5. Jeee näin sut tänää ku olin rinteessä, mut en uskaltanu tulla juttelee ku en ollu varma :D Luin sun blogia joskus vuos pari sitte ja nyt oli pakko ettii uudestaan, oot yhtä ihana ku muistelinki!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela