Bloggaaja-ilta Elementsissä

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Moikkamoi! Heheh, saittekin jo esimakua eiliseltä eli huulia vähän laiteltiin taas ;-) Laitan huomenna
 uutta ja parempaa kuvaa kun turvotus on laskenut!


Elikkä eilen oltiin jälleen Yummy-Jennin isosiskon Anniinan järkkäämässä bloggaaja-illassa Helsingissä Fredrikinkatu 27:ssä sijaitsevassa kauneushoitola-kampaamo Elementsissä, jossa meille tehtiin pieniä hoitoja jonka jälkeen suunnattiin viettämään iltaa kuohuvan merkeissä Namuun ja Bläkkiin.

Oli ihana nähdä taas bloggaajakollegoita ja tuli tutustuttua myös uusiin kasvoihin. Jos jokin paras asia bloggaamisessa pitäisi sanoa, on se ehdottomasti muut bloggaajat ja heihin tutustuminen :-)

 Tällä kertaa huuliini laitettiin Skinfillin Silveriä

Paikka ja henkilökunta oli aivan mahtavia ja varasinkin heti ensi viikon sunnuntaille ajan hampaidenvalkaisuun :-) Elementsissä on avajaistarjouksena hampaidenvalkaisu 155euroa (normaali 295e), joten kannattaa hyödyntää jos on valkaisua miettinyt :-) Tytöt, joille se eilen tehtiin oli kaikki todella tyytyväisiä! Kannattaa myös vilkaista muutkin tarjoukset paikan facebook-sivulta

Nyt kirjoitan pikaisesti yhden kouluhomman ja suuntaan salille. Palaillaan huomenna! :-)

5 kommenttia:

 1. onko jennin siskolla blogia? kerta hän järkkäsi tällaisen? Vai onko hän tuolla paikassa töissä ?:)

  VastaaPoista
 2. tuli mieleen et eiks mungoanna ollu tuol? oliks teijän välil mitää kitkaa/jutteliks/catfightii? :D ku eiks teil ollu jotain sotaa jossai vaihees?

  VastaaPoista
 3. Oletko muuten kokeillut Sexy Hairin tuotteita? Itse käytän niitä ja ne kyllä toimivat hyvin. :)

  ~MK~

  VastaaPoista
 4. oliko teillä mitään kärhämää erään toisen bloggarin kanssa tuolla? ;) kun jossain vaiheessa oli hieman sanomista puolin ja toisin.... ottiko tuolla muut täytettä huuliin, kuin sinä? :)

  VastaaPoista
 5. Apua, onko tuo tyttö, joka istuu hampaiden valkaisussa, raskaana?! Raskaanaoleville ei missään nimessä saisi valkaista hampaita!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela