4 x högklackarna

torstai 19. tammikuuta 2012

Hain eilen mun * Members.comin Nelly-kenkätilauksen. Tiesin, että yhdet oli myyty loppuun mutta silti siellä oli neljät kengät. Noita mustia kiilakorkoja ikäväkseni kahdet :-D Laitoin ton toisen parin huutonettiin myyntiin, jos jotain kiinnostaa. Muuten kaikki kengät oli tosi ihania! <3 Ja tosiaan 9euroa per pari ;-)

9 kommenttia:

 1. Minkä kokoiset toi pari on mitkä laitat myyntiin? Olisin kiinnotunut jos on sopiva koko :)

  VastaaPoista
 2. karsu, just laitoin! linkki löytyy postauksesta :-) kokoa 40, mutta vastaa mielestäni 39.

  VastaaPoista
 3. Tiesitkö että Membersille pystyy palauttamaan ihan normaalisti tuotteita?

  VastaaPoista
 4. Itsellenikin tuli tuollaiset mustat keinomokkaiset kiilakorot Memebersiltä, itse vaan sain ne jo ennen uutta vuotta :o ja toisia en sitten saanut ollenkaan, kun olivatkin huomanneet mun tilauksen jälkeen, että ne on jo päässyt loppumaan.

  Kätevä sivusto, jos sattuu löytymään jotain kivaa ja vielä ne suoperhinnat, mutta inhottavaa, sillä tuntuu, että aika monella on ollut huono tuuri ja ei sitten olekkaan saanut tilaamiaan kenkiä.

  VastaaPoista
 5. anonyymi, tiesin mutta laitan mieluummin myyntiin :-)

  VastaaPoista
 6. hitto mua ärsyttää kun tilasin noi jonit ja puristaa varpaista ikävästi. oon siis 40 kokoa ja ois näemmä pitänyt ottaa 41. noh, kauneuden eteen pitää kärsiä :-) ootko kokeillu kävellä noilla vielä? :D pelkään kokoajan että nilkka nyrjähtää hahah

  VastaaPoista
 7. nyt kun on tällänen vähän members aiheinen postaus, niin pakko sanoo, että tykkään tosi paljon sivustosta! miinuksena on tosin se että ne on mulle jo pari kertaa lähettäny väärän tuotteen mun tilaamani tuotteen tilalle ja aika kauan oon saanu tapella siitä, että ne suostuu lähettään mulle sen mun oikeesti tilaamani tuotteen. itse ainakin ajattelen, että mun kuuluu saada tilaamani tuote, jos ei mainita, että se on loppuunmyyty.

  -A

  VastaaPoista
 8. jeeeee munkin tuli edellispäivänä....en ees tajunnu mitä sieltä oli tulossa, kun ne oli melkein mun kokosessa pahvilaatikossa, mutta viidet ihanat kenkulit löysi uuden rakastavaisen kodin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela