2x treenit

maanantai 23. tammikuuta 2012

Moikka! Tulin vaan lisäämään tänne eilisen ja tän päivän treenit. Eiliseen duunipaikan illanistujaisiin ei oikeen kukaan jaksanut jäädä pitkän päivän jälkeen, joten laskettelin hetken parin työpaikan kundin kanssa ja suuntasin salille polttamaan viikonlopun aikana syötyjä kaloreita. Ihan hirveää kun on jonkun toisen keittiö käytössä, eikä oma niin tulee kaikki kaapit tutkittua jos jotain hyvää löytyisi ja syötyä :-D


 Sunnuntai:
Laskettelu 30min
Hölkkä juoksumatolla 140-155 sykkeellä 60min
Vatsatreeni 10min
Jalkatreeni laitteilla 40min
Venyttely 10min
Salin kaloreita en muista tarkkaan, koska ei näy enää sykemittarissa mutta jossain 800 paikkeilla taisi olla


Maanantai
Hölkkä 148 keskisykkeellä 50min
10min venyttelyt
Poltetut kalorit 283

Tollaset treenit on tullut vedettyä. Vitsi oon niin fiiliksissä kun sunnuntain tunnin hölkän jälkeen oli sellainen fiilis, että vielä olisi voinut jatkaa! Ihana huomata omaa kehittymistä. Tänään en kerennyt kauempaa olla salilla kun piti lähteä töihin. Huomenna sitten ;-)

9 kommenttia:

 1. ihan kiva että treenaat ja kirjoitat siitä, mutta uusimmat postauksesi ovat olleet melkeen pelkästään sitä.. voisit kuvailla päivän asuja ja esim viikonlopulta ois ollu kiva saada jotai kuvia :) tää on sit vaan ihan rakentavana palautteena, koska muuten kyl tykkään sun blogista tosi paljon ja oot upea!

  VastaaPoista
 2. Pidin blogistasi paljon enemmän kun siinä oli shoppailuja, muotijuttuja yms. Nyt se on lähestulkoon treeniblogi...

  VastaaPoista
 3. miten paljon sulla on tavoitteena laihtua?

  VastaaPoista
 4. Ois kiva kuulla kuinka tää sun treeni on vaikuttanu sun painoos ja muutenki kroppaas.

  VastaaPoista
 5. musta treenijutut on olleet oikein mukava lisä itsekin kun treenailen. Voisin kyllä arvailla etteivät kiinnosta niitä ei-urheiluhulluja :)Millaisia treenikamppeita käytät Mikaela? Saisko niistä postausta. Itse ostin juuri uudet lenkkarit marathonia varten ja maksoivat 169 e(!!!!!), mutta viime kesänä vedin puolikkaan paskoilla kengillä ja ei enää ikinä, en suosittele :D
  -Emmi

  VastaaPoista
 6. Voisitko laittaa sellaista vyötärön ja lantion mittaa ja sitten voisi seurata että miten kapenee! Koska paino ei aina kerro kaikkea, koska tulee lihaksia. Olisi kiva seurata sun onnistumista vähän tarkemmin : )

  VastaaPoista
 7. Mukava nähdä, että olet totisesti ihastunut liikuntaan ja salilla käyntiin :-) Toivottavasti muistat pitää ohjelmasi monipuolisena ja riittävän vaihtelevana, jotta tuloksia myös syntyy! Lihas kun tottuu todella nopeasti samaan ja toistuvaan rasitukseen :--)

  VastaaPoista
 8. Jäin vähän ihmettelmään tuota kalorinkulutusta nähden harjoitukseesi. Tai oikeastaan tuossa, että olet hölkännyt 50min ja silti kaloreita (vain) alle 300. Itse kun juoksumatolla hölkkään/juoksen niin 60min treenillä kuluu yli 600kaloria. Onkohan sykärisi asetukset oikein? Kun tuo syketasokin on tuolla rasvanpolttotasolla niin kaloreitakin kuuluisi ihan oikeasti kulua enemmän. Vaikkei ne olekkaan se pääpointti treenaamisessa!

  VastaaPoista
 9. Jos juokset 50min pitis kyllä kaloreita kulua enemmän ku 248????? Ainaki joku 600?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela