01/01/12

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vau, vuoden ensimmäinen postaus! Toivottavasti kaikilla oli mukava vuodenvaihde. Itse en sinänsä sitä juhlinut vaan vietin alkuillan perheen kanssa ja ennen puolta yötä siirryin kaverin luoksen. Syötiin hyvin, datailtiin, katseltiin raketteja ja juoruttiin. Joidenkin mielestä voi kuulostaa todella tylsältä, mutta se oli parhaita uusiavuosia ikinä :-)


Ajattelin huomenna aloittaa pienoisen kehon puhdistuskuurin ja poistaa nesteitä. Olen nyt viikon syönyt niin epäterveellisesti ja keho on ihan turvoksissa, joten pakko saada taas kroppa toimimaan. Ja keskiviikkona pääseekin jo treenailemaan salille ja ryhmäliikuntoihin. Nyt on intoa todella paljon treenaamiseen ja kunnon takaisin hankkimiseen, joten ensimmäiset ja nopeasti tulleet kilot oletettavasti putoavatkin suht nopsaa :-)


Kävin perjantaina siellä Fit24 Villatehtaan vip-avajaisissa ja vitsi siellä näytti hienolta! Sali oli todella avara, ryhmäliikuntatilat oli isot, katto oli korkealla joten tilat ei tunnu niin ahtailta ja laitteita oli paljon. Täyden kympin sali! Ja itselle tärkein, eli ryhmäliikuntakalenteri on monipuolinen :-) Sekä vinkkinä, siellä oli todella hyvännäköisiä miespuolisia ohjaajia ;-) Huomenna maanantaina sekä vielä tiistaina on mahdollisuus käydä tutustumassa saliin ja tiloihin avoimissa ovissa ja voi vielä hyödyntää avajaistarjouksen, jossa 35eurolla saa kuukauden kuntosalikortin sekä 30min hieronnan. Kamerasta loppui valitettavasti parin kuvan jälkeen akku, joten kuvia ei tähän hätään ole. Otan niitä myöhemmin :-)

Aion keskittyä treenaamisessa aerobiseen, eli paljon ryhmäliikuntatunteja ja itsenäistä treenaamista crosstrainerilla ja juoksumatolla. Alan liikkumaan niin paljon kuin vaan energiaa ja intoa löytyy, koska painotan aerobiseen ei liikaan treenaamiseen ole heti pelkoa. Vitsit, on niin hyvä fiilis koska oon oottanut niin paljon tuon salin aukeamista. En ole viitsinyt hankkia pariksi kuukaudeksi salikorttia millekään muulle salille, koska olen odotellut tuon aukeamista. No, olenpahan saanut pari kuukautta enemmän hankkian intoa treenaamiseen ja kiloja pudotettavaksi :--D


Treenailuista saatte tämän yhteistyön ansiosta lukea paljon, joten koittakaa kestää!

4 kommenttia:

 1. samma här!
  tsemppiä!

  Oon selaillu ruotsin blogeja, mut mun ruotsilla ei oikein hahmoteta, mitä kaikkea niissä juoruillaan. Osaisitko sä tehdä ruotsin isommista bloggareista juttua: mistä tunnettu, ym.
  Ymmärtääkseni Ruotsin bloggareiden kesken pientä draamaa alituiseen(?)

  VastaaPoista
 2. Oon selaillu ruotsin blogeja, mut mun ruotsilla ei oikein hahmoteta, mitä kaikkea niissä juoruillaan. Osaisitko sä tehdä ruotsin isommista bloggareista juttua: mistä tunnettu, ym.
  Ymmärtääkseni Ruotsin bloggareiden kesken pientä draamaa alituiseen(?)

  Joo toi on hyvä idea! Tollanen postaus ois kiva :)

  VastaaPoista
 3. Hei tiiätkö tosta fit24, että pitääkö sinne hommaa semmonen perinteinen kausikortti, vai onks siellä kuukausikortti tai vastaavaa systeemiä? :D ois kiva tietää, vaikuttaa kivalta salilta :D

  VastaaPoista
 4. Liina, ei tarvi maksaa mitää liittymismaksua vaan maksat just siitä mitä haluut :) eli esim kaikki jumpat ja 24h sali on muistaakseni 61e kuussa. Siitä toi on just hyvä koska mun mielestä ainaki on ihan tyhmää maksaa joku tyyliin 100e pelkkä liittymismaksu et pääsee treenaa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela