Välipäivien shoppailut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Moikka! Tässä tulee eilisen shoppailut. Päädyin sittenkin vaatteisiin, koska jos olisin ostanut laukun nytten, ei mulla olisi ollut muutamaan viikkoon oikeastaan yhtään rahaa laskujen maksamisen jälkeen. Saan tammikuun lopussa blogista vähän enemmän rahaa ja toivottavasti palkankin (tulisi ne pakkaset jo!), joten laitoin nyt jemmaan rahaa ja käyn ostamassa sen itselle myöhemmin :-)

Sitäpaitsi Gina tricotissa oli paljon kaikkea kivaa alennuksessa, joten oli kiva ostaa itselle vähän uusia vaatteita
Gina Tricotin juttuihin meni yhteensä sellaiset 75euroa ja kaikki mitä ostin, oli 50% alennuksessa. Näiden lisäksi ostin vähän alusvaatteita :-)

H&m:ässä ei ollut pahemmin mitään kivaa. Tosin kävin jo ennen joulua shoppailemassa alennuksesta neuleita.
 huivi 9,95e (normaalihintainen)
7e

Katselin heti Zaraan päästyäni näitä nilkkureita, joihin rakastuin jo Ruotsissa nähtyäni ne näyteikkunassa. Kokoja oli vain 41 ja 38 jäljellä. Juuri ennen kotiin lähtöä päätin kuitenkin käydä kokeilemassa 41:siä huvikseni, vaikka yleensä kengän koko on 39 tai 40. Ja arvatkaa mitä! Nää olikin sopivat, ehkä ihan himpun liian isot mutta pysyy jalassa kuitenkin hyvin eikä ainakaan ala painaa varpaisiin :-) Zarassa koot taitaa olla vähän pienempiä, joten hyvä tuuri kävi :-)

Olen kauan miettinyt tämän irtopuuterin ostoa ja eilen päätin sen kantaa kotiin asti n. 44euron hinnasta huolimatta. Jos ei sovi omalle iholle, voi kuitenkin aina myydä :-) Tossa on tosi hyvä annostelija, jota pyörittämällä puuteria tulee lisää. Mukaan sain vielä näytteen meikin alla käytettävästä pikakaunistajasta

Tollasia ostoksia. Tänään lähden varmaan käymään Ikeassa hakemassa pari juttua ja ehkä sellossa, koska siellä ilmeisesti on noita Gina Tricotin clutcheja oranssina. Haluisin sellaisen :-D

Postailen illemmalla lisää, moikkamoi! :-)

12 kommenttia:

  1. Ihanaa että joku bloggaaja kertoo myös sen puolen että rahaa ei ole loputtomasti! Monesti kun blogittaret haluaa pitää luksus elämän kulissia yllä ja rahat ei ole loppumassa ikinä.. Kivempi lukea tällaista blogia johon itse voi samaistua.

    VastaaPoista
  2. anonyymi, tälläsiä kommentteja pitäis olla enemmän! Yleensä vaan puututaan nimenomaan siihen rahan tuhlaamiseen :-)

    VastaaPoista
  3. minna, noi on kyllä oikeat kaunokaiset! Ja vielä ovh 89,90eurosta alennettu neljään kymppiin. Ei paha diili. Joskus on kiva omistaa iso jalka haha :-D

    VastaaPoista
  4. Voi hitsi kun ollaan täällä korvessa. Pääsen kaupungille vasta perjantaina ja luulen että kaikki ihana on jo mennyt... olet tehny tosi ihania löytöjä! :)

    VastaaPoista
  5. Hei höh! Toi raitapaita ois voinu meikäläisenkin sovituskoppiin sujahtaa...vaan missasin. :(

    VastaaPoista
  6. Tosiaan nuo kengät on ihanat!

    Ja ihanaa että puhut asioista rehellisesti ilman mitään turhaa illuusion luomista. Harvalla meillä kuitenkaan se raha ihan puussa kasvaa.

    VastaaPoista
  7. Oon samaa mieltä ton ekan anonyymin kanssa :) Kyllä raha-asiosta voi puhua, ei siinä ole mitään noloa jos esim. ennen palkkaa on vähän tiukilla ;) Uskoisin että kaikille käy niin joskus, minullekin.

    VastaaPoista
  8. voi toi karvahäntä! oon niin ettiny tota mutta täältä käpykylästä ei mistää löydy:-(

    VastaaPoista
  9. Eilen ostin oman oranssin clutchini Sellosta, mut sinne hyllyyn ei jäänyt kuin 1kpl. Toivottavasti sait sen itselles! ellei niitä jostain lisää löytynyt. :> Oon niin happy tosta clutchista, namnam!

    VastaaPoista
  10. Toi Clarinsin irtopuuteri on tosi hyvää! Paras irtopuuteri mitä oon käyttäny ja kesti joka päiväisessä käytössä monta kuukautta :)

    VastaaPoista
  11. Eikö sulla oo aika paljon samanlaisia vaatteita? Aika hassua ostaa samanlaisia lisää ja lisää..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela