Treeniä Hyvinkäällä 24/7

torstai 22. joulukuuta 2011


Aloitan yhteistyön Hyvinkäällä vuoden vaihteessa avattavan liikuntakeskuksen Fit24 Villatehtaan kanssa. Täysin uusi ja monipuolinen sali avaa ovensa Hyvinkään keskustassa sijaitsevan Villatehtaan tiloihin 4.1.2012, mutta avoimia ovia vietetään jo 2. ja 3. tammikuuta :-)

Kuukauden treenit maksavat 39-61euron väliltä ja saat itse päättää juuri niistä palveluista, joista haluat maksaa. Esimerkiksi pelkästään salin ympärivuorokautisesta käytöstä ja sen lisäksi aamun ryhmäliikunnoista :-)

Ryhmäliikuntatunteihin kuuluu muun muassa lempparini Body Combat ja sen lisäksi easyline, reisi-vatsapakara-jumppa, jooga, pilates, ZUMBA, spinning, TRX, kahvakuula, bodypump, kinesis, LesMills-tunnit, terveselkä sekä pallojumpat. Kuntosalin ja ryhmäliikuntojen lisäksi on mahdollisuus ohjattuihin tankotanssi-tunteihin (kuuluu samaan ryhmäliikuntojen kanssa), hierontaan, Xtravaganza-painonhallintaryhmään sekä lastenhoitoon.

Kävin tänään moikkaamassa Fit24:än työntekijöitä ja todella mukavaa porukkaa oli! Jos teillä on esimerkiksi vuoden lopussa umpeen meneviä liikuntaseteleitä, voitte esimerkiksi käydä ostamassa niillä tuolle salille ennakkomyynnistä kuntosalikortin :-)


Oon itse ihan innoissani yhteistyöstä ja ylipäätänsä siitä, että Hyvinkäälle avataan näinkin monipuolinen sali. Eli vuodenvaihteen jälkeen mulla alkaa taas treenaaminen, josta saatte lukea paljon täällä bloginkin puolella! Yritän ensiviikolla keretä tilaisuuteen, jossa pääsee tutustumaan salin puolellekin ja samalla saisitte vähän kuviakin :-)

Fit24 Villatehtaan Facebook-sivulle pääset tästä ja tästä omille nettisivuille!

2 kommenttia:

  1. vihdoin siihe höskään tulee jotain järkevää!

    VastaaPoista
  2. Suosin kyl Hyvää Kuntoa ennemmin kuin lähen vaihtamaan hyvää paikkaa.. Tankotanssia haluisin kyl kokeilla!:-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela