1. Laita uuni 200 asteeseen ja paista jauheliha. Lisäsin itse myös vähän fajitas-maustetta
2. Laita nachot kulhoon tai suoraan pellille (itse käytin juustonachoja)
3. Lisää päälle valmis jauheliha
4. Lisää juustodippi ja salsa
5. Lämmitä nachot uunissa
6. Lisää lautasella Guacamole ja creme fraiche
Sitten vaan sormin suuhun. Sotkuista mutta älyttömän hyvää!
Nam! Näyttää hyvältä, pitää kokeilla :)
VastaaPoistaIhanaa, että joku muukin ymmärtää, että tuohon tarvitaan salsan, juustodippi, ranskankerma JA guacamole! Ne eivät ole vaihtoehtoisia, nam.:)
VastaaPoistaroosa, suosittelen!
VastaaPoistamoumou, jep! ja mitä enemmän, sitä parempi :-D
Nami!
VastaaPoistaVoi vitsi, pakko varmaan tehä noita lähiaikoina. En oo ees ikinä syöny tollasia, mut noi kaikki aineskset on ihan parhautta, joten <3 :D
VastaaPoistanäyttääpä hyvältä! paljonko lihaa/kanaa ja nachoja tarvitsee kun tekee tuon syötäväksi kahdelle henkilölle? :)
VastaaPoistaNachoja? Eiks noi oo tortillasipsejä :o
VastaaPoista"Anonyymi sanoi...
VastaaPoistaNachoja? Eiks noi oo tortillasipsejä :o"
Kyllä ne ovat tortillasipsejä, mutta useimmiten tuollaisesta "ruoasta" käytetään nimitystä uuninachot.