Muutama kastehelmi ja Vitriini

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

 Kävin tänään ostamassa Saralle joululahjan Iittalan liikkeestä. Neiti tietää mitä saa, joten ei haittaa vaikka paljastuukin :-D Samalla ostin itselle kouluunpääsylahjan; läpinäkyvän Vitriinin
 Mulla on ennestään tuollainen vaaleanpunainenkin, jonka sain ylioppilaslahjaksi. Nyt on kummallakin joku merkitys. Toinen merkkaa koulun loppua ja toinen alkua. Nerokasta haha ;-)
Tuo läpinäkyvä maksoi sellaiset 25euroa

Oon niin ylpeä itsestäni. En ole pitkään aikaan pahemmin ostanut mitään itselle. Tänään tosin ostin vielä punaisen Stockerin tuubikaulahuivin Riihimäen Jim&Jillistä, koska olen etsinyt kauan tarpeeksi isoa punaisena. Maksoi 15euroa :-)

Huomenna meen varmaan tekemään vikat joululahjaostokset Järvenpäähän entiselle työpaikalle ja kipaisen hakemassa äidin lahjan Jumbosta. Niin ja Cristiinalle pitää hakea yksi juttu Riihimäeltä. Sitten on kaikki hankittu!

Millä mallilla teiän joululahjat on?

4 kommenttia:

 1. Täällä on onneks joululahjaostokset hyvällä mallilla! :) Inhoan niitä kauppojen ryysiksiä vikoja päiviä ennen joulua, tosin on ne aika pahoja jo nyt ;P Avomiehelle tosin tekisi vielä mieli ostaa toinenkin lahja, mutta ei taida rahat riittää..

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuollainen töissä! Säilytän siinä salaista avainta. ;)

  Itse en oo ehtinyt ees miettimään, mitä ihmiset haluais joululahjaks, pitäis varmaan ehtiä joku ilta kauppoihin. Kaikilla tuntuu jo olevan kaikkea ihan tarpeeks, enkä kuitenkaan haluais ostaa mitään ihan turhaa krääsää. :<

  VastaaPoista
 3. Ite käväsin just eilen järvenpään prismassa hankkimassa sukulais lapsille lahjat. Aikuisille meijän suvussa ei osteta,kun lapset ovat tärkeimmät. :)
  Poikaystävälle pitäs viellä hankkia jotakin,vaikka sovittiin,ettei mitään isoa hankita,ku ostetaan välillä lahjoja muutenvaan! :D

  VastaaPoista
 4. Lahjat on paketissa, jes!

  Minäkin olen ostoslakossa. Oikein järkytti se vaatemäärä mitä olen lähiaikoina ostanut, ja nehän ei enää kelpaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela