Meikkini ripsien pidennysten kanssa

perjantai 23. joulukuuta 2011

Moikkamoi! Niin joo se meikkipostaus :-D Sitä on paljon pyydelty eikä siinä mitään ihmeellistä ole. Oon super nopea meikkaamaan ja pisin aika aina menee huulipunan valitsemisessa.

Meikitön nassu
Meikki- ja peitevoide, Clinique&Grimas
 Käyttämäni "peitevoide" on oikeasti Grimasin voidemainen meikkivoiden, mutta tykkään siitä peittarina :-)
Irtopuuteri Yves Rocher Luminelle
Aurinkopuuteri Mac & kulmakynä Maybelline
 Poskipuna Mac
 Huulipuna Lancome & rajauskynä MSCHIC by Seppälä
 ”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.” -Maria Montazami. Oon jo aikaisemminkin maininnut rakastavani huulipunia ja mulla on ihan alaston olo nykyään ilman sitä! Jotenkin kiva huulipuna viimeistelee meikin ja asun :-)

Ripsien pidennysten kanssa tykkään olla ilman alaripsasia ja rajauksia, muussa tapauksessa varsinkin rajaus kuuluu arkimeikkiin. Mutta joskus tummempaa meikkiä halutessani, käytän rajausta ja alaripsiväriä myös pidennysten kanssa :-)

Toodi, tossa oli taas meikkipostaus. Ei pahemmin mitään uutta. Luomivärejä käytän TODELLA harvoin laiskuuden takia, enkä oikeestaan osaa edes meikata silmiä jos totta puhutaan. Olisi kyllä kiva kokeilla joskus jotain värillistä silmämeikkiä. Jos jotain luomiini sudin, on se tummanharmaata tai ruskeaa nudea.

Ps. Ahdistaa, kun on näin paljon omaa pärstää postauksessa :-D

20 kommenttia:

  1. ootpa tosi kaunis ilman meikkiäkin :) ! Ja ihanan sävyinen huulipuna!

    VastaaPoista
  2. jonnajonna, voi kiitos! Ripsien pidennykset tekee paljon, näyttää ihmiseltä ilman meikkiäkin :-D

    VastaaPoista
  3. Itse olen kyllä täysin eri mieltä. Järkyttävän näköstä, sun suun alue ei vaan näytä hyvältä, dislike

    VastaaPoista
  4. Olen samaa mieltä, tuo huulipuna ei sovi yhdistettynä turpeisiin huuliin ja tummiin kulmiin. Olet älyttömän kaunis ilman meikkiä (pidennyksillä), turha pakkeli vain rumentaa sua. Vaaleammat kulmat sopii paremmin. Ekassa kuvassa olet oikea kaunotar. :)

    VastaaPoista
  5. ootko puoliks ruotsalainen :)? ruotsalaisilla on nii isot silmät

    VastaaPoista
  6. Olet hirveän kaunis ilman meikkiä !yhdyn edellisiin vähempi meikki tekisi susta niin paljon kauniimman!:)

    VastaaPoista
  7. Meikkialan asiantuntijana suosittelisin pitämään meikittömiä päiviä useammin,sillä ihosi näyttää kärsineen liiasta meikistä. Ja olet niin sievä ilman meikkiä ! Kulmakynä saisi olla vaaleampi mikäli käytät huulipunaa !

    VastaaPoista
  8. mun mielestä olit kauniinpi ennen, kuin täytätit ylähuulesi.

    VastaaPoista
  9. samaa mieltä, kauniimpi ennen turbohuulia.

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä taas toi huulipuna on vain piste iin päälle, näytät todella kauniilta sen kanssa :)

    VastaaPoista
  11. käytät liikaa meikkii :D

    VastaaPoista
  12. Hei sun kantsis käyttää sellasta siveltimen kanssa levitettävää kulmaväriä. Sellanen luomiväripaletissa oleva kulmaväri..miks sitä sanotaan!!?? :D

    ..tein ite ennen kulmat kynällä ja sen siveltimen kanssa levitettävän värin kanssa saa niiiiiin paljon paremman lopputuloksen ja tosi luonnollisen näköset kulmakarvat :)

    VastaaPoista
  13. Oletpa ruma tuon järkyttävän pakkelikasan kanssa!

    VastaaPoista
  14. kokeile joskus: nude huulipuna + tummanruskea luomiväri

    VastaaPoista
  15. tässä toinen kokeilemisen arvoinen idea joka voisi sopia sinulle: ei meikkivoidetta tai kevyempi meikkivoide ja tummanpunainen huulipuna

    VastaaPoista
  16. Järkyttävä pakkelikasa? Ei toi mun mielestä mitenkään liikaa ole todellakaan. Kaunis olet kyllä ilman meikkiäkin, ripset ovat aivan ihanat!
    Samaa mieltä oon siitä että kulmia sun ei tarttisi noin tummaksi meikata, ne on nätit muutenkin :) Mutta jokainen tyylillään, kyllä sulle tummemmatkin kulmat hyvin passaa :)

    VastaaPoista
  17. Olisit varmasti luonnolisemman kauniimpi ilman noin suurta meikkikerrosta :-)

    VastaaPoista
  18. Mun mielest toi meikki sopii sulle hyvin. Ei kannata välittää tollasista tyhmistä kommentteissa, joissa sinua haukutaan. :/ Ihmiset on vaa niin mustasukkasii, siks ne tulee tänne aukoo päätään ja haukkumaa sua :o kateellisii ku on :D oot tosi kaunis mun mielestä !!! :) oot ainaki oma ittes, etkä esitä mtn semmost mitä et oo. Mut mä suosittelen kans sulle sitä et ostaisit vaikkapa jtn semmosta mineraali meikkivoidetta, puuterimaista... voisi vaikkapa sopia sulle paremmin, ja ei näyttäis tuo meikkivoide niin pakkelimaiselta.. kun ihosi näyttää noissa kuvissa aika kuivalta :o käytätkö sä mitään kosteus/pohjustus voidetta ennen meikkivoiteen levittämistä? Jos et, niin suosittelen käyttämään :) tulee meinaan paremmin tuo meikkipohja sekä meikki pysyy pidempään kauniimpana päivän mittaan :P

    VastaaPoista
  19. ompa tylyä kommentointia ja huvittaa toi anonyymi meikkiasiantuntija hoh hohoijjaa jos kerran oot asiantuntija niin kommentoisit edes nimelläs -.- Mut rohkeeta laittaa meikkikuvia itestäs kun kaikilla aina jotaki kommentoitavaa. Näytät hyvältä, kulmat tosin ainut ehkä missä samaa mieltä muiden kanssa, vois olla luonnollisemmat :) Hyvää joulunaikaa sinne!

    VastaaPoista
  20. Olet kyllä rohkea nainen. <3 Tiesit ihan varmasti, että meikittömät kasvosi saavat (typerät) anonyymit arvostelijat liikkeelle...
    Meikkisi pukee sinua hyvin ja sopii tyyliisi.

    Me ollaan monessa asiassa täysin eri linjoilla niin tyylin kuin muidenkin asioiden kanssa, mutta siitä huolimatta tykkään tosi paljon blogistasi ja myös sinusta välittyy sellainen kuva, että olet viehättävällä tavalla särmikäs ihminen.

    Rentouttavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela