Louis Vuitton pohdintaa

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joululahjaksi olisi tarkoitus ostaa jotain uutta Louis Vuitton perheeseeni ja alunperin mietinnässä oli toinen Speedy 30, mutta Damier Azurina. Nyt kumminkin olen alkanut lämmetä suurelle laadukkaalle Monogram Shawlille

Huivi pystyisi hyvin yhdistämään rennompiinkin asuihin, mutta samalla se toimisi todella tyylikkäänä lisänä klassisemmissakin asuissa. Varsinkin tuo harmahtava Verone-väri himottaisi todella paljon

Toisaalta taas laukku olisi todella ihana ja tulisi ehkä käytettyäkin enemmän. Rakastan tuota Damier Azur-kuviota Speedyssä.

Mitä mieltä te olette, huivi vai laukku? :-)

Ps. Tykkäämällä blogin Facebook-sivusta 20.12. mennessä, osallistutte pieneen joululahja-arvontaan :-)

17 kommenttia:

 1. Ehdottomasti laukku! Säilyy parempana pidempään :)

  VastaaPoista
 2. Itse haaveilen myös tuosta huivista mutta päädyin kuitenkin tuohon laukkuun sen käytännöllisyyden vuoksi :)

  VastaaPoista
 3. huivi huivi huivi! itsekkin himoitsen samaa, mutta oon kuullut niiden huonosta laadusta ja kuulema nukkaantuvat? en oo päässyt vielä paikanpäälle itse tunnustelemaan huivia ja sen materiaalia, mutta itsellä ostoslistan kärkipäässä tällähetkellä!!! :-)

  Ihanaa ja rauhaisaa ja onnellista Joulua! <3

  -Mirana

  VastaaPoista
 4. ehdottomasti laukku!
  tuohon huiviin kyllästyy helposti, koska se on melko "pummi"tyylinen. ei klassikko.

  VastaaPoista
 5. Vaikka huivi onkin ihana ja tyylikäs, mutta kyllä noissa laukuissa on vaan sitä jotain :-) Itse olen laukun kannalla!

  VastaaPoista
 6. Louis Vuittoneista kun nyt puhutaan, niin osaatko sanoa kuinka paljon pochetten hinta on Helsingissä? Tarkoituksena olisi käydä sellainen nappaisemassa itselleni joululahjaksi ensi viikolla :-)

  VastaaPoista
 7. Tai sit otat molemmat ;) kaunista joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kannattaa soittaa liikkeeseen ja varata laukku tai ainakin tiedustella, mahtaako niitä olla tällä hetkellä varastossa; usein nuo perustuotteet ovat lopussa eikä niitä ole heti saatavilla, etenkin näin joulun alla.

  Ja Mikaela sinulle suosittelen ehdottomasti laukkua, sillä on huomattavasti enemmän käyttöä, vastaa paremmin rahallista arvoaan ja pysyy parempana pidempään. Nuo huivit ovat huonolaatuisia ja nukkaantuvat nopeasti. Tietysti molempi parempi, mutta jos jomman kumman hankit, mieluummin laukku. :)

  VastaaPoista
 9. Mä kyllä olen laukun kannalla :)

  Anonyymi, pochette maksaa Helsingin liikkeessä 255 €

  Ihanaa joulua sinulle! :)

  VastaaPoista
 10. todellakin laukku, monikaan ihminen ei todellakaan edes tajua mikä huivi sulla on kaulassa kun taas laukun tietää :D

  VastaaPoista
 11. Laukkuun alan itsekin suuntautua, koska tosiaan olen kuullut huonos LV:n huiveista. Mummoni osti itselleen sen lurex langalla kirjaillun kalliimman mallin tuosta huivista 70-v lahjaksi, niin pitää sitä tarkkailla, miten kestää.

  Kuitenkin aidon kunnollisen "merkittömän" Kashmereshaalin saa jo parilla sadalla. Mieluummin sellaiseen ehkä sitten satsaa.

  Eli laukku oletettavasti tulee perheeseen pyhien jälkeen ;)

  VastaaPoista
 12. Laukkuhan aina on hyvä vaihtoehto, mutta huivikin on ihana asuste! Siispä sanon että huivi.

  VastaaPoista
 13. Mä kannatan huivia! Itse en oo koskaan tykästynyt noihin laukkuihin (tai mihinkään näihin merkkilaukkuihin vuittonin) koska mulle tulee noista mieleen ihan jotkut yves rocherin tilaajalahjalaukut, ehkä johtuu noista kantokahvoista.. Voi olla että en vaan ymmärrä :D mutta en vaan saa niistä kauniita silmissäni tekemälläkään! Mutta niinhän kävi pienelle tytölle muinoin myös kun leveälahkeisista farkuista siirryttiin EI IKINÄ-pillifarkkuihin.. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela