Julgranen Check!

perjantai 23. joulukuuta 2011

Otettiin äsken kuusi sisään ja koristeltiin. Nyt on viimeistään joulufiilis ja täällä Mäntsälässä satoi luntakin! Eli maa on ainakin toistaiseksi valkoinen :-) Heheh, toivottavasti ette menetä hermoja tällä mun jouluhössötyksellä täällä blogin puolella :-D

Millä mallilla teidän kodit on? Joko on kuusi sisällä? :-)

4 kommenttia:

 1. ihana kuusi ! voi että joulu on ihanaa aikaa♥

  VastaaPoista
 2. Meillekin tuotiin kuusi tänään sisään ja pakko myöntää, että kyllä häpeän! Kuusi on niin harva, että koristeetkaan ei pelasta :D Olis pitäny käydä ostamassa vaan jostain marketin pihasta joku hyvä, kuin laittaa äidin miesystävä metsään hakemaan. Tosin mä ja sisko oltiin ainoot, jotka sen kuusen ylipäätään halusi!

  VastaaPoista
 3. ttuuliiii, toi kuusi oli maksanut 50e! sairasta :-D Yleensä mekin ollaan saatu kuusi isäpuolen asiakkaalta lahjaksi tai metsästetty itse vaarin metsistä, tosin sekin on aika tuntien puuhaa että löytyy kaikille kelpaava :-D Tänä vuonna vaan kukaan ei kerennyt joten oli pakko ostaa kuusi. Hienohan tuo on, en sitä kiellä, mutta törkeää rahastusta!

  VastaaPoista
 4. Upea kuusi teillä! <3 Avomiehen ja minun kotiin en joulua ole laittanut, huomenna nään millainen kuusi porukoilla on :) Hyvää ja rauhallista joulua Mikaela!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela