Ilmoitus/ Tove Parka Members.comilta

keskiviikko 21. joulukuuta 2011


Katsoin äsken Members.comin tarjouksia ja bongasin sieltä monissa blogeissakin vilahtaneen Jeane Blushin Tove Parkan 38,50eurolla, josta saa vielä koodilla ILIKEMEMBERS 10euroa alennusta! Ei paha diili ja itsellä meni tummansininen tilaukseen :-)

Viime kerralla kommenttiboksiin tuli palautetta, ettei muutamille tuotteet ole tullut. Toivotaan, että tällä kertaa niin ei käy vaan homma alkaa toimimaan!

17 kommenttia:

  1. mullekkin lähti tilaukseen toi tummansininen ja todellakin toivon että tulee perille! Halpa oli kyllä :)

    VastaaPoista
  2. Mulla tuli tänää just Postilta viesti, että mun parit Nellyn kengät, jotka tilasin Membersiltä ovat saapuneet 8)

    VastaaPoista
  3. oletko itse tilannut täältä?

    VastaaPoista
  4. Hitto kun en nyt tiedä luottaisiko tuohon.. Miksi ne möisi Tove parkaa noin halvalla, kun se on ilmeisestikin ollut talven hittituote ja ihmiset on ostellu sitä sillä melkein satasella.. :/ Ja se ei ole Nellyssä alessa..

    VastaaPoista
  5. suvi, no hyvä että sieltä on tullut jotain! :-)

    tilasin silloin kenkiä joku reilu viikko sitten, muttei niiden edes vielä ole pitänytkään tulla. Eli olen tilannut, mutten tiedä että kuinka hyvin toimii. Pari kommentoijaa vain laittoi, että on ollut ongelmia :s

    VastaaPoista
  6. Minkä koon sä otit? Mietin et tilaisko M vai L... oon ite 173/69 ja tuntuu et oon aina kahen koon välillä.. :x Ehkä tilaan ton L? Ei oo kuitenkaan pahan hintanen!

    VastaaPoista
  7. ano, siellä sivuilla lukee tietoa että mistä niitten myytävät tuotteet on saatu, ja en muista kaikkia mutta ainakin jälleenmyyjiltä ja maahantuojilta ne niitä tuotteita sinne kuulemma saa :)

    VastaaPoista
  8. Tilasin m-koon koska nellyn sivuilla sanottiin että on väljää kokoa ja mulla on aika kapeat hartiat kumminkin :-) toivottavasti on sopiva

    VastaaPoista
  9. Tuolla sivuillahan lukee toi arvioitu toimitusaika.. Voi olla ettei ihmiset oo huomannu sitä. Toi parkakin toimitetaan vasta tammikuun aikana... Mietin tota kokoa myös, yleensä mun koko M, mutta jos on väljä niin vois istuu toi S paremmin.. hmm..

    VastaaPoista
  10. Mulla ainakin tuli ne nellyn kengät eilen, tilasin vissiin päivän ennen sua tms... Luulin että ne tulis maholisesti vasta ens vuoden puolella, ni oli kyllä ihana yllätys! :)

    Mietin kanssa et pitäiskö tilata toi takki, mut viimevuonna tilasin yhen Jeane Blushin tontyyppisentakin, ja se oli tosi ohut toppatakiks ja ihan kamala teltta... :D

    VastaaPoista
  11. onko tuolla mustasta vielä kokoja jäljellä? mä kun vasta just liityin ja oottelen vahvistusta, että pääsen tilaamaan!

    VastaaPoista
  12. vika ano, mustasta on xs, s, m ja l-kokoja viel jälkellä!

    randomkisu, okei! eli mäkin varmaan kohta saan mieluista pakettia ;-) tosiaan, siellähän luki et tammikuun alussa tulee

    VastaaPoista
  13. Näin sut ja sen pojan sporassa tiistaina. Olitte söpöjä :)

    VastaaPoista
  14. tuonne ei siis pysty tekemään tunnusta jos ei ole täysi-ikäinen? :s

    VastaaPoista
  15. mun viidet kengät tuli perille viikon etukäteen ja kaikki oli sopivia :) tilaan kyllä jatkossakin...

    VastaaPoista
  16. Ja members.com on kyllä hyvä senkin puolesta, että jos ei luota kyseiseen hommaan niin voi silti tilata postiennakolla:) Eli tavallaan ei menetä mitään jos ei hommas onnistukkaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela