Ilmoitus/ Members.com

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Löysin itse eilen Members-sivuston, jonne jäseneksi hyväksynnän jälkeen saa erilaisia alennuksia ja tarjouksia ajoittain vaihtuvista brändeistä. Juuri nyt esimerkiksi erä Nellyn kenkiä vain 9euroa!


Ja vielä koodilla ILIKEMEMBERS saa 10euroa alennusta 15.1.2012 asti yli 30euron ostoksesta

9 kommenttia:

 1. Toi oli ihan huippulöytö! Viime yönä tuli siis taas nettishoppailtua.. Nyt mulle on tulossa 4 paria kenkiä :-D

  VastaaPoista
 2. noora, mä kans taisin just neljät tilaa :-D mut fiksuna en huomannu ennen sitä tota koodia. mut ei voi mtn

  VastaaPoista
 3. Aikoinaan tuolla oli Forever Unique-kampanja, josta tilasin itselleni pitkän iltapuvun, jota sitten 3 viikkoa tilauksesta aloin kyselemään Membersin asiakaspalvelusta. Sain kuulla, että puku ei ole tulossa, jokin virhe on tapahtunut:/ Harmitti hurjasti, kun eivät olleet minulle edes mitäään ilmoittaneet, mutta en ollut kauhean yllättynyt. Muutaman ystävän tilaukset ovat myös jääneet tulematta. Toivottavasti he ovat parantaneet tässä asiassa jo, koska klikkailin juuri kanssa kengät tulemaan. Katsotaan miten tällä kertaa käy!:)

  VastaaPoista
 4. hups tais just lähtee muutamat korkkarit tilaukseen:D harmi vaan että oli kerenny loppua jo koot tosi monista:(

  VastaaPoista
 5. heippa, ootko kokeillu mitään tuotteita ihon kiiltoa vastaan? olen huomannut että monissa kuvissasi (tuli mieleen varsinkin tosta huulien täyttö postauksen kuvista) sulla on tosi kiiltävä iho. se on hirveetä(mulla on siis sama ongelma), koska se saa näyttämään niin rähjäseltä ja hikiseltä.. onko siis vinkkejä? nyt laitan meikkivoiteen päälle lumenen natural code puuteria ja bronzeria. se on onneksi auttanut tosi paljon, mutta hirveesti tulee naamalle sitten kamaa :/

  VastaaPoista
 6. ite tilasin joskus yli kk sitten tuolta nellyn kenkiä kun oli -50% jotain uutuuksia...noh eipä niitä kenkiä koskaan kuulunu, eikä asiakaspalvelusta koskaan vastattu....mutta ehkä toisella kerralla parempi tuuri (: Jotenkin silti jäi vähän pahafiilis tosta mestasta....

  VastaaPoista
 7. nmo vähänkö tyhmää! Toivottavasti nyt on tsempannu ja tilaukset myös tulee :s

  VastaaPoista
 8. Ite tilasin tuolta kolmet kengät ja tänään kaikki jo tulivat, aivan ihania ja kaikki sopivia. Yhdet niistä ehtikin sitten siskolle pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
 9. Maksaako member.com jotain? Kun ei niiden sivuilta saa mitään selville :F

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela