Ilmoitus/ Helmiäistä luomiin Yves Rocherilta

perjantai 30. joulukuuta 2011

Eilen kolahti postiluukusta * Yves Rocherilta  Couleurs Nature-uutuusmeikkejä testaukseen


Kolme helmiäisluomiväriä Puhtailla, luonnon inspiroimilla helmiäissävyillä luot aivan uudenlaisia efektejä: värit heijastavat voimakkaasti valoa ja antavat luomillesi uskomattoman upeaa hehkua.
Hienojakoinen, silkkisen pehmeä irtopuuteri on helppo levittää silmäluomelle joko sormenpäällä tai litteällä siveltimellä. Luomiväri pysyy hyvin ja se on helppo häivyttää utuiseksi.
Sisältää rauhoittavaa luonnonmukaista neitsytmanteliöljyä sekä yhdistelmän mineraaleja, jotka on tarkoin valittu tiettyjen ominaisuuksiensa vuoksi, mm. heijastavat valoa, peittävät...


Voidemainen kajalkynä Kajalkynä sisältää 100 % luonnollisia aineosia. Sen pehmeä koostumus antaa silmäluomen sisäpinnalle syvän, hiilenmustan värin ja korostaa tehokkaasti katsettasi.
Kajalkynä sisältää yhdistelmän kasvipohjaisia vahoja ja öljyjä, joiden ansiosta sitä on erittäin miellyttävä käyttää: luonnonmukaista neitsytmanteliöljyä, luonnonmukaista seesamiöljyä, jojobaöljyä, karnaubavahaa ja risiiniöljyä.

Sekä häivytyssiveltimen :-)

Kajalkynää testasin tänään ja tuli sopivan huomaamaton rajaus. Vähän vaihtelua skarppiin nestemäiseen. Luomivärit pääsevät heti huomenna käyttöön :-)

3 kommenttia:

 1. Itsellenikin saapui eilen tuo sama paketti :) On kyllä tosi ihania nuo luomivärit :)

  VastaaPoista
 2. No nuo luomivärit ainakaan eivät ole mitään uutuuksia enää, mulla oli nuo joku vuos sitten itselläni, mutta annoin eteenpäin kun olivat turhankin kimalteisia mulle. :)

  VastaaPoista
 3. Munkin oli ihan pakko pistää tilaukseen samanlainen paketti kun innostuin tosta kimalteesta niin!


  bella

  http://justbeinggme.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela