Ikea

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Hejsan! Käväsinkin vain Ikeassa tänään ostamassa perusjuttuja. Mukaan tarttui muun muassa pari koria eteiseen, laseja (kuohari-, shotti- ja isoja laseja), lamppu ja kynttilöitä.


Oon nyt asennellut parit kattolamput omin kätösin. Kuka hemmetti on keksinyt vaihtaa ne yksinkertaiset klipsit johonkin johtoliittämiseen! Ostin jo varmaan pari kuukautta sitten lampun keittiöön, mutta en ole juuri edellä olevan takia sitä sinne asentanut. Eilen yöllä kuitenkin päätin sen ratkaista ja pojat mua neuvo facebookissa, mitä pitää tehdä. Ja tuolla katossa se lamppu nyt on! Arvatkaa vaan kuinka ylpeä oon itsestäni, koko aamun napsuttelin sitä päälle ja kiinni :-D Ostin vielä tänään lampun eteiseen, jonka sain sitten jo itse asennettua.


Nyt jatkan siivoamista ja huomenna voisin kuvailla tätä asuntoa, koska uutta postausta tästä on toivottu :-)

5 kommenttia:

 1. Olis kiva itsekin päästä Ikeassa käymään pitkästä aikaa :P

  VastaaPoista
 2. hei onko sulla sellatteet normi sokeripalat katossa ja nyt tossa uudessa lampussa oli sellanen pistokejuttu? eli sellatteet mitä ei pysty yhdistää.

  ostin meinaan tänää uuden lampun ja mulla on just toi tilanne^^ymmärsin että sulla oli kans sama?:DDD

  leikkasiks sä vaan sen pistokkeen pois siitä?

  nyt kun tätä enemmän mietin niin oon satavarma että puhutaan eri asioista:D

  VastaaPoista
 3. desiree, joo just sillain oli! Eli otin pääkatkasijasta koko kämpän sähköt pois ja napsasin saksilla sen jutun pois :-) eli jäljelle jäi vaan kaks johtoa (riippuu tietty talosta) Sitte ne johdot tökitään vaan niihin lampun reikiin oikein :-D

  VastaaPoista
 4. Okei, ehkä mä uskallan kokeilla tota:) ei me mitään miehiä tarvita lampun vaihtoonkaan ;)

  VastaaPoista
 5. wow, oot kyllä aika itsenäinen nainen, en uskaltas IKINÄ mennä koskeen niihin johtoihin ja siks multa puuttu kerran keittiön lamppu 2,5 vuotta! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela