Dear year 2012...

torstai 29. joulukuuta 2011

Vautsi. Sunnuntaina on taas yksi vuosi takana ja uuden alku. Eli on perinteisen katsauksen aika, miten kävi tän vuoden lupausten kanssa ja mitä luvataan ensi vuodelle :-)

Vuoden 2011 lupaukset
1. Lupaan ottaa kaiken irti tulevasta kuudesta kuukaudesta Tukholmassa Tämä todellakin toteutu! Months of my life<3 2. A body to die for Nooo, alku lähti hyvin mutta sitten tuli repsahdus... 3. En tuhlaa aikaani turhiin miehiin TOTEUTUI! Sitä omaa The Onea ei vielä löytynyt, mutta enpähän tuhlannut aikaani vääränkään kainalossa 4. Muutan pois kotoa Täällä istun atm ikioman kodin sohvalla, eli check ;-) 5. Päätän, mitä haluan tulevaisuudeltani Nooo, tää on ehkä puoliksi toteutunut. Ainakin muutamia askeleita on tehty, kuten opiskelupaikka hankittu ja olen asettunut Hyvinkäälle, en jäänyt Tukholmaan sun muuta. Pikkuhiljaa :-)


Sanotaanko vaikka että 3,5/5, eli aika hyvin!

Ja sitten vuoden 2012 lupauksiin

1. Aloitan heti alusta lähtien panostuksen koulussa ja aion selviytyä kunnialla kaikista kursseista
 Kouluun päästiin, joten aion sen myös kunnialla suorittaa :-)

 2. Karistan kesän jälkeen tulleet kilot, alan taas urheilemaan ja pidän parempaa huolta kehostani
Tähän onneksi tulee muutos heti ensi viikolla, kun Fit24 aukeaa ja treenaaminen alkaa taas! Lisäksi pyrin lopettamaan tupakoinnin tai ainakin vähentämään vain viihdekäyttöön. Tällä hetkellä tulee poltettua vajaa puolikas aski viikossa, joka on vähemmän kuin kuukausi sitten

3. Olen tyytyväisempi itseeni ja seuraan sydäntäni
Paha tapani on miettiä, mitä perheeni ajattelee valinnoistani. Nyt kuitenkin aion elää vain itselleni, tehdä asioita, joista haaveilen ja rakastaa  itseäni juuri sellaisena persoonana kuin olen, yhtään mitään peittelemättä

4. Aion matkustaa jonnekin, jossa en ole aikaisemmin käynyt
Lähelle tai kauas, kuitenkin jonnekin, jossa voin nähdä jotain uutta

5. Käyn ratsastamassa
Olen monta vuotta puhunut, että pitäisi käydä ratsastamassa pitkästä aikaan. Ratsastin lähes 10vuotta ja viime kerrasta hevosen selässä on varmaan neljä vuotta. Nyt se on kirjoitettu lupauksiin, joten aion sen myös tehdä!

Millaisia lupauksia te aiotte tehdä vuodelle 2012? :-)

Pictures weheartit.com

10 kommenttia:

 1. Tupankan lopettaminen kokonaan :) yritetty jo muutama kerta, mut nyt on lopullisen aik :)

  http://hannamamih.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ois kiva kuulla sun ratsastusharrastuksesta, jos jaksat kirjottaa! Ootko este- vai kouluratsastaja, millasista hevosista pidit jne :)

  tosi yllättävää kuulla, että yks mun lempparibloggareista on hevosihmisiä!

  VastaaPoista
 3. Mun ainot lupaukset on kesäkunto 2012 ja tupakan rajoittaminen ainoastaan viihdekäyttöön!
  Tosin tupakan suhteen alan olla jo onnistunut:) Hih!

  VastaaPoista
 4. Nuo kuulostaa oikein hyviltä lupauksilta :P

  VastaaPoista
 5. Kesäkunnon saavuttaminen, sillä tänä vuonna se meni päin mäntyä. Nyt todella aion päästä tavoitteeseeni, nimimerkillä salille lähdössä jo : )

  VastaaPoista
 6. Oon kans miettinyt, että olis kiva kokeilla ratsastusta uudestaan. Harmi vaan, kun tallit ovat aina niin kaukana ja tunnit kalliita :/

  http://cristiinam.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. kiva postaus:) minä varmaan lupaan liikkua enemmän ja panostaa koulujuttuihin vielä enemmän!:)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapas todella hyvältä :) joo itse sain viime vuonna kokonaan lopetettua tupakanpolton joten ajattelin jos ensi vuonna sitten saisi jotenkin hommattua sen unelma kropan ;) mutta hei toivotaan et sulla onnais noi kaikki :)

  VastaaPoista
 9. En taida luvata mitään; vuosi sitten lupasin lopettavani tupakoinnin, tuli ostettua inhalaattori, nikotiinipurkat ja kaikki.. Kestihän sitä lopettamista sitten kokonaiset kaksi viikkoa :D

  VastaaPoista
 10. ihana postaus! Mulla on itseasiassa täysin samat lupaukset. Ja toi ratsastaminen, itsekin harrastin sitä 10 vuotta ja sitten se vaan jäi..olis ihana lähtee maastoon, en usko että musta on enään mikskään kouluratsastajaksi :)ja tää pelastusrengas saa luvan lähteä, ja jalat olis kiva saada sortsi/biitsi kuntoon.. nytkin mun hedelmäkulhot on täynnä joululahjasuklaata, millonkohan niissä on viimeks ollut hedelmiä?

  nyt tuli innostus! mikä fiilis ;)(voikun tää pysyis vielä kuukaudenkinpäästä)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela