Apteekista

lauantai 10. joulukuuta 2011

Moikka! Oon tässä just lähdössä töihin, mutta olinkin niin reipas ja heräsin aikaseen joten on aikaa nopsaa postailla :-)

Oon alkanut hikoilemaan kainaloista viime aikoina ihan tajuttomasti vaikkei olisi kuuma ja tuntuu, ettei mikään dödö pidä sitä. Ihme vaihdevuodet menossa :-D Ostin sitten Vichyn deodorantin ja mitä oon nyt sitä kokeillut, niin tosi hyvää on! Saa nähdä miten pitää tänään töissä :-) Maksoi 13euroa

Kerroin aikaisemmin, että mulle on tullut selkään tosi paha akne ja ostin suihkuun käytettäväksi tuon pesupalan. Kätevä sillä pestä :-) Hinta oli vain 6euroa, kun taas sellainen pumppupullo maksaa jotain 13euron luokkaa.

Illalla mulla on kaikennäköistä menoa, josta kirjoittelen lisää huomenna!

11 kommenttia:

 1. Kerro sit miten toi palasaippua toimii! Nimimerkillä en oo saanu oman selän akneani millään taltutettua.

  VastaaPoista
 2. Itsekin oon superhikoilija ja oon ottanu botoxiakin kainaloihin parisen vuotta sitten hikoilun takia.

  Batsin dödö on ehdottomasti tehokkain apteekista saatava, yhdistettynä öisin käytettävään Triple Dryhin. Nojoo, Absolut Torr on tietenkin se tehokkain, mutta omat kainalot ei kestä sitä, liian ytyä kamaa.

  VastaaPoista
 3. hei! minullakin on tullut selkään ikävää aknea (ainaki luulen sitä akneksi) se on tosi ikävää, varsinki nyt pikkujoulukautena ku mun kaikki kivat mekot on selästä avonaisia.. koita siinä sitte peittää niitä jollai meikkivoiteella:-D jos toi hei auttaa, nii inffoo siitä! onko sulla mitää muita vinkkei,tai ooks kokeillu muuta?

  VastaaPoista
 4. yli 50% maailman ihmisistä elää alle 2 dollarilla päivässä, ihan näin vaan kontrastin vuoksi. En vihjaa enempää.

  VastaaPoista
 5. "yli 50% maailman ihmisistä elää alle 2 dollarilla päivässä, ihan näin vaan kontrastin vuoksi. En vihjaa enempää."

  Tämä on mun mielestä niin pelleä. Aika suuret ovat erot tosiaan kehitysmaiden ja kehittyneiden teollisuusmaiden välillä, mutta se, että joku täällä Suomessa esimerkiksi säästäisi omia rahojaan koko ikänsä EI AUTA niitä joilla sitä rahaa ei ole. Elämä on julmaa, jossain menee huonommin kuin meillä, mutta koska meille on annettu näin hyvät edellytykset elämään, kannattaa varmaankin hyödyntää niitä. Ja jos jollain on rahaa, se ei ole pois esimerkiksi Afrikan köyhiltä. Ja vaikka jonkun viherpiipertäjän mielestä saattaa kuulostaa itsekkäältä, niin en minä todellakaan lahjoittaisi joka kuukausi palkastani puolia joillekin köyhille. Ja Suomessa kaikki maksaa enemmän kuin tuo pari euroa :) Enkä minä ole lähettämässä rahojani hyväntekeväisyyteen Amerikkaan, että köyhät ottakaapas tästä. ÄLÄKÄ SINÄ RUOKI LAMAA olemalla ostamatta mitään! Juuri tällä hetkellä nimen omaan pitäisi OSTAA OSTAA OSTAA, jotta raha liikkuisi. Säästäminen ja köyhissä maissa asuvien ihmisten ajatteleminen ei juuri pelasta euron kaatumista :) Se ei ole väärin, että itse ostaa, vaikka jossain muualla ei ole varallisuutta siihen. Itsekin tarpoisin kadulla alasti ilman ruokaa tai kotia, jos alkaisin ajattelemaan sitä, että jossain on köyhyyttä.

  VastaaPoista
 6. minusta edellisen anonyymin kommentti on typerän, lukemattoman ihmisen kommentti. Voi myös olla, että hän opiskelee liiketaloutta laput silmillä.

  Kulutushysteria johtaa todistetusti onnellisuuden katoon ja ympäristön tuhoon. Totta on, että jos ihmiset eivät shoppaile hysteriapäissään, niin bkt:t romahtaa, mutta eikö se vain kerro sen, että meillä on järjestelmän sisäänrakennettu ongelma.

  Poliitikot patistavat kansaa shoppailemaan, jotta voimme kipata kaiken mm. käytetyn elektroniikan Afrikkaan ja tuhota paikalliset viljely & kasvumahdollisuudet. Talouskasvun, ympäristön ja tuloerojen välillä on jatkuva ristiriita.

  Nimenomaan kulutusta hillitsemällä takaamme puhtaan ympäristön jälkeläisille. Ei siis tuijoteta omaa napaa kvartaaliajattelulla. Kulutuskritiikillä on myös merkittävä emansipatorinen vaikutus.

  "Elämä on julmaa, muilla menee huonommin koska ovat paskoja" asenteesi kertoo jotain kyynisyydestä ja sydämettömyydestäsi. Häpeä!

  Opiskele, aloita vaikka tästä: http://www.youtube.com/watch?v=9y_YT_DfOkg

  VastaaPoista
 7. ""Elämä on julmaa, muilla menee huonommin koska ovat paskoja" asenteesi kertoo jotain kyynisyydestä ja sydämettömyydestäsi. Häpeä!"

  Olen tuo, joka kommentoi 10.06 ja EI, en todellakaan ajattele, että sitä tavaraa pitäisi kaupasta raahata kilotolkulla joka päivä, vaan että normaalien ostosten tekemistä kannattaa jatkaa! Ja minä en ole sanonut KETÄÄN ihmistä paskaksi, olen sanonut vain, että minä en voi Afrikkaa auttaa, muuta kuin sillä kympillä kuussa. Olen pahoillani siitä, sinä varmaankin olet niin hyvä ihminen, että palkkasi menee suoraan Punaisen Ristin kautta Afrikkaan! Ja kun olet oikea pyhmisys niin kerroppa paljonko sinä lahjoitat kuussa hyväntekeväisyyteen? Ja kyllä minäkin pistän WWF:lle, Punaiselle Ristille, Sotaveteraaneille yms. rahaa aina kun on keräyksiä! Ja minä en ole se järjestelmän sisäänrakennettu ongelma, joten avauduppa vaikka politiikoille, kun kerran niin pätevä näissä asioissa olet. Ja alunperinkään tuon erään anonyymin (klo 17.58) lähettämän kommentin tarkoitus ei ollut ympäristön puolesta liputtaminen? Ja en sano ettenkö olisi itse ympäristörakas. Kyllä olen. Joten mene sinä itseesi äläkä puhu jos et tiedä kenestä puhut :) Ei kenelläkään ole oikeutta tulla tänne sanomaan kuka saa ostaa ja mitä. En ole myöskään kyyninen tai sydämetön, itse asiassa minulla on todella suuri sydän. Kommentillani halusin vain tuoda ilmi mielipiteeni, eli sen, ettei kenelläkään ole oikeutta tulla tänne sanomaan mitä toinen saa ostaa ja kuinka paska se toinen on, kun menee ostamaan jotain. Ja hei, sinulla on tietokone tai mahdollisesti käytät sellaista jossain muualla, kun kerran tänne nettiin pääset! HÄPEÄ, mitä kulutusta! Ja tuskinpa mikään tosihippi täällä blogissa vieraileekaan, joten sinä et ole mikään arvostelemaan minua. Olen pahoillani, että sait minusta vääränlaisen kuvan. En kommentillani tarkoittanut, ettenkö välittäisi köyhistä tai ympäristöstä. Joka joulu pistän kuitenkin Pelastusarmeijalle rahaa ja lapsille lahjapaketteja. Ja lahjoitan myös muulloin rahaa. Tarkoitin vain sitä, että en voi satasia kuussa laittaa ja ehkä ne minun muutamat kympit eivät maailmaa pelasta. Jos itse olet valmis lahjoittamaan koko omaisuutesi hyväntekeväisyyteen niin onnittelut niin suuresta sydämellisyydestäsi.

  P.S älä tuomitse ennen kuin tunnet :-) äläkä myöskään liioittele sitä mitä toiset kirjoittavat..

  VastaaPoista
 8. Suosittelen tota Absolut Torria, nykyään löytyy apteekeista nimellä Tosi Kuiva :) On muuten hyvä, kerran viikossa kun laittaa, niin ei edes haittaa jos välillä unohtaa laittaa deodoranttia!

  VastaaPoista
 9. Mulla oli tota joskus ja se ei jotenki tuntunu Rexonaa paremmalta, ehkä mulla vaan oli joku murrosiän hikoiluvaihe käynnissä :D Täytyy varmaan testata vielä uusiks!

  livetolove-anna.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Oletko aikaisemmin kokeillut noita Sebamedin Clear Face tuotteita? Toimiiko ne? :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela