26/12/11

maanantai 26. joulukuuta 2011

Jes vihdoin se video latasi.

12 kommenttia:

 1. oii kiva video ja oot tosi nätti :) ite oon kans huomen aamulla suuntaamassa stadiin alennusmyynteihin, mikäli saan herättyä ajoissa :D toivottavasti ei oo ruuhkia huomenna!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, vaikutat ton videon perusteella tosi ihanalta ihmiseltä!:) Voi kun suhun saisi tutustua. Oon lukenut sun blogia tositosi pitkään ja yhessä vaiheessa siitä meinasi jo mennä maku, mutta nyt oot tsempannu! Vaikutit niin kauheen symppikseltä tossa videolla. Ja kuten Irinakin jo sanoi, oot todella kauniskin tossa videolla. Voisin jopa väittää, että paljon kauniimpi kuin kuvissa.:) Ja muuten, onnea kun pääsit kouluun!

  Ps. Ite saan myös aina kuulla siitä, että näytän vihaiselta.:D Vaikka olisin ihan hyvällä tuulella, mutta useimmiten kun on yksin sitä vaan on niin ajatuksissa.:)

  VastaaPoista
 3. ihana video! vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä <:

  VastaaPoista
 4. Ootkin tosi symppis! :) Oon saanut tekstien perusteella ihan erilaisen kuvan susta. Oot myös tosi eri näkönen videolla - paljon kauniimpi :)

  VastaaPoista
 5. vitsi oisit hyvä chät juontaja telkkarii! tai radiojuontaja :D sulla on jotenki sellanen siihen ammattiin sopiva selkeä ääni

  VastaaPoista
 6. ihana video, vaikutat niin herttaiselta ja mukavalta :)

  VastaaPoista
 7. Vaikutat tosi aidolta! Samaa mieltä kuten ylläolevat, olis mahtavaa tutustua suhun :D oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 8. Ihana Mikaela! En malta odottaa, että esittelet meille, mitä ostoksia tänään oikein teit (: Itsekin pyörin päivällä Helsingin aleissa, mutten harmikseni sinuun törmännyt :D Aikalailla oli ihmisiä liikenteessä!

  VastaaPoista
 9. vaikutat tosi tosi mukavalta!!!:):)

  VastaaPoista
 10. wow oot ihan superkaunis! :) ja ihan hirveen symppiksen olonen, voi että! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela