Video!

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Tätä on toivottu ja ootettu joten tässä se tulee, eka videopostaus :-D Höpöttelen vaan omiani, joten ette menetä mitään jos ette kato! Ja nyt ymmärrän mitä noilla hirveillä alotuskuvilla tarkotetaan...HUOM! Kävin siis työhaastattelussa Sveitsissä, en pääsykokeissa :-D
Huom 2, ihme kolinat kuuluu, koska näprään samalla nettitikkua tms

39 kommenttia:

 1. ihana video!<3 oot niin mukavan olonen, saa ihan erilaisen kuvan ku sun kirjotuksistas tai semmosen paremman kuvan ihmisestä :) lisää näitä! : D

  VastaaPoista
 2. Kauhee lissu O_O En ikinä uskonut et olisit tuollainen. Ärsyttävä lissu-ässä ja muutenkin vaikutit tosi ylimieliseltä :--D

  VastaaPoista
 3. ihana video :) vai sitä on käyty hyvinkään yöelämässä pyörähtämässä ;> jotenkin jännä ajatella sun blogia jo pitkään lukeneena, että pyörit nyt samoissa paikoissa kun mä :-D kun ei tää hyvinkää tosiaan sen isompi kaupunki ole.. ties vaikka törmättäis jossain!

  http://www.once-real.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. VIHDOIN<3 en edes muista koska aloitin blogisi lukemisen, mutta tätä olen odottanut todella kauan eikä tuottanut pettymystä vaikkei videossa mitään spesiaalia asiaa ollutkaan! :) ehdottomasti saa kuvailla useamminkin videota.

  VastaaPoista
 5. olipa kiva yllätys tämä!:) lisää lisää!

  VastaaPoista
 6. Olet kova pyörittelemään silmiäsi :(

  VastaaPoista
 7. oi olipa ihana ylläri !:) oli tositosi kiva nähä sua videolla ja sai tosi kivan kuvan susta ! ja sul on tosi kaunis hymy !:))

  VastaaPoista
 8. Kiva video, hyvin voit tehdä myös jatkossakin ja eiköhän se luonnollistu (o_O?) kun tekee vaan useemman kerran. :-)
  Positiivisesti hieman yllätyin.

  VastaaPoista
 9. Jee vihdoinkin!<3 Näitä tämmösiä lisää, ihan vaikka vaan tuollaista höpöttelyä, sua on kiva katsella! (: Ja ihana hymy sulla.

  VastaaPoista
 10. Vitsit miten hauska video! Kiva kuulla sun ääntä ekan kerran :)

  VastaaPoista
 11. Ois ollu kiva kattoo mut äänet ei oikee toiminu >:( en tiiä johtuuko vaa mun kajareista vai mistä mutta puhe kuulu tooooosi hiljaa ja kuulin vain joitakin yksittäisiä sanoja sieltä täältä :( Mutta voitko tehä postauksen tosta sveitsi jutusta :D

  VastaaPoista
 12. Tässä videossa ei todellakaan ollut mitään lissumaista tai ylimielistä. Minusta tämä video sai pienetkin "pissismäisyydet" sinusta pois:)

  Ihanalta vaikutat!

  VastaaPoista
 13. kuvittelin sun äänen ihan toisenlaiseks : D ja nyt susta sai ton videon perusteella ihan uuen kuvan ! hyvällä tavalla (:

  VastaaPoista
 14. ihanaa! tosi kiva kun viimein teit videopostauksen :) voisit joskus jatkossakin tehdä.

  VastaaPoista
 15. Ää oot ihana täs videolla! :-D

  VastaaPoista
 16. Vau, oot aina ollu kuvissa kaunis mutta videolla olit vielä tuplasti kauniimpi! Ja sulla on ihana hymy, varsinki ku hymyilet silleen kunnolla että hampaat näkyy :) Muutenki tää video anto susta jotenki paljon paremman kuvan :D vaikutat tosi mukavalta tytöltä!

  VastaaPoista
 17. Vaikutat jotenki paljo ilosemmalta tuossa videossa, kuin minkä kuvan tekstin perusteella saa :D
  Lisää näitä!

  *Sannau

  VastaaPoista
 18. voi ei miten ihana video c-:

  vaikutat hirveen mukavalta ja iloiselta tän videon perusteella! ja oot aivan tajuttoman kaunis! tottakai oot kuvissakin aina, mut nyt noin vielä videolla kun näki sut niin voiei. lisää näitä!

  VastaaPoista
 19. susta sai ihan eri kuvan tässä videolla, ku mitä pelkkien tekstien kautta:)! Näytätkin aika eriltä tässä kun mitä kuvissa! Oli tosi hauska, näitä kyllä lisää!

  VastaaPoista
 20. Tosi mukava video! :)

  VastaaPoista
 21. jee vihdoinki teit videopostauksen, oon seuraillu sua tosi kauan ja miettiny et miltä kuulostat! just semmoselta kyl mitä aattelinki :-) ihana<3

  VastaaPoista
 22. Voi vitsit että ootkin kaunis, olisinpa itsekin. :) Todella kiva kun teit videopostauksen, se meni tosi hyvin!

  VastaaPoista
 23. Vooi tosi kiva ja ihana video sinusta Mikaela!!! :) luin vähän tähän tulleita kommentteja ja en kyllä huomannu MITÄÄN "lissu" tai "lissu-ässä"-juttuja videossa ! :D mutta vaikeaa negatiivisista kommenteista on varmaan olla välittämättä :)

  Mutta minä tykkäsin ihan hirveästi !! :) Toivottavasti pääsisit sinne Sveitsiin töihin!

  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 24. voi apua olin odottanu äänes olevan ihan erilainen... :--D ihme tollanen nörttiääni

  VastaaPoista
 25. Musta toi oli tosi symppis video. :D Ainoo vaan että vaikutit vähän epävarmalta, mutta en mäkään usko että tuntuis kauheen luontaselta jutella kameralle itekseen. Mut jatka todellakin näiden tekoo! :)

  VastaaPoista
 26. kävitkö laittamassa ne huulet?

  VastaaPoista
 27. IHANA!!!!!!!!! Alkujännitys lähtee, kun höpöttelee useammin! Lisää !!!

  VastaaPoista
 28. Oot ihana ja sun blogi oli parhaimmillaan vuonna 2010! :)

  VastaaPoista
 29. se on totta, että ainakun bloggari tekee ensimmäisen videon, ihmisten mielikuva muuttuu kauheasti. Pidin sinusta ennenkin, mutta nyt pidän vielä enemmän!! Todella kaunis hymy välähteli, sekä vaikutit paljon sympaattisemmalta ihmiseltä kuin luulin ;) Lisää näitä tosi hyvä!

  VastaaPoista
 30. siis tosi kivaa vaihteluu toi video! :) oli tosi kiva vaikka ei siinä mitää ihmeellistä ollukkaa, et lisää vaan niitä! :))

  VastaaPoista
 31. vooiku sul on sulone ääni ja itekki olet :D:D<3

  VastaaPoista
 32. olin kuvitellu sun äänen täysin erilaiseksi! positiivinen ylläri! :) ja vaikutat teksteissä mukavalta, mutta videolta sai vielä mukavemman kuvan susta! :)

  VastaaPoista
 33. Olet "elävässä kuvassa" todella kaunis ja viehättävä nuori aikuinen. Valokuvat eivät paljasta todellista uoeaa hymyäsi :) Luota itseesi, olet riittävä ja tärkeä sellaisena kuin olet. Ja vielä enemmän Nicole Scherzingerin näköinen kuin kuvissa!

  Kaikkea hyvää elämääsi toivottelee,
  Ymmy

  VastaaPoista
 34. Hei Mikaela! Videopostauksiin kannattaa yleensä suunnitella vaikka paperille että mitä siinä sit höpöttelee että ei tulis noita pitkiä taukoja ja ''ajatuskatkoja'' :)
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela