Mood for Mod?

torstai 3. marraskuuta 2011

Tuttuun torstaiseen tapaan vilkaisin H&m:än nettikaupan uutuudet ja törmäsin näihin;
Eieieiei. Mistä tämä Twiggy ja Mod villitys yht äkkiä tuli? Itseen ei iske sitten yhtään. Muutenkin viime aikoina H&m on ollut aikamoinen pettymys omasta mielestäni.

Mitä mieltä siellä puolella ollaan?

Ps. H&m:llä on 13.11. asti voimassa alekoodi 9437 jolla saa alennusta 25% valitsemastaan tuotteesta!

10 kommenttia:

  1. samaa mieltä, nää uutuudet oli kyllä tosiaan vähän "ei kiitos tällä kertaa" :D

    VastaaPoista
  2. ei kyllä yhtää muhunkaan iske noi 'ihanat' printti- ja kukkakuviot :'D

    VastaaPoista
  3. Mitä tarkoittaa Mod???

    VastaaPoista
  4. "Mod-tyyli sai alkunsa Lontoossa ja levisi sieltä ympäri maailmaa. Pääosassa tässä tyylissä on pikkuruinen minihame tai minimekko. Näissä mekoissa ei ollut selkeää vyötäröä. Kengät olivat tasapohjaiset tai saappaat. Kuviot olivat geometrisia ja muodikkuuden huippuna oli esimerkiksi pvc:stä valmistuttu geometrisella kuviolla koristeltu laukku. Myös "wet look" kankaat olivat suosittuja. Matalavyötäröiset housut ja tiukat ribbineuleet olivat myös yleisiä.

    Rintoja ei korostettu 60-luvulla vaan katse kääntyi sääriin. Naisellisuus katosi tyttöimäisen hoikan ilmeen tieltä. Mod ikoniksi nousi malli Lesley Hornby joka tunnetaan paremmin nimellä Twiggy. Mod villiintyi New Yorkissa: Andy Warhol, kirkas vinyyli, muovi, alumiini, nesteet ja pahvi, kaikki oli mahdollista muodissa. Mitä hullumpaa sitä parempaa! Tässä tyylissä vain mielikuvitus oli rajana!" :-)

    http://romeojulia.fi/60--ja-70-luku.php

    VastaaPoista
  5. hahaha :D:D:D katoin tätä postausta ja mietin et mitä helvettiä, onks sul pääs vikaa ku tollasii vaatteit oot tilannu.. HAHA, et onneks ollu :] ihan hirveitä noi!

    VastaaPoista
  6. Just hienoja! Kerrankin jotain "ei niin massaa" Kiva, että tulee hieman erilaisempaakin mallistoa!

    VastaaPoista
  7. Meinasin oksentaa kun näin mokomat mummon vaatekaapin parhaat.

    VastaaPoista
  8. nää on ihan järkyttäviä!

    VastaaPoista
  9. rakastan tätä tyyliä! noista kuitenkaan ihan kaikki ei iske, mut esimerkiks toi keskimmäinen hame on niiiin ihana<3 mites muuten ruotsissa asuessa jos tilaat H&M:n nettikaupasta, niin ootko siis siellä ruotsinkielisillä sivuilla? ärsyttää kun oon vaihdossa enkä osaa tän maan kieltä, niin vähän tyhmä sit maan "omilla" sivuilla olla kun ei tajua mitään. mut niin se kai pitää tehä...?

    VastaaPoista
  10. En varsinaisesti kavahda noita, mutta mun mielestä mod sopii lähinnä just tollasille langanlaihoille twiggykakksosille joten jätän ainakin itse väliin.. =D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela