Sotasuunnitelma

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Buu, mulle kävi niin tyhmä juttu, että mulle nous kuume ja kurkku on ihan tulehtunut ja turvonnut. Huomenna pitää käydä pyörähtämässä näyttämässä tätä. Muutaman kuukauden sisään jo neljäs nielutulehdus, ei kiva. Eli en pysty osallistumaan huomenna siihen NRJ-tapahtumaan. Vois olla vähän nihkeetä polkee.

Oon siis vietellyt sairaspäivää kotona ja äsken tein sotasuunnitelmaa huomiseksi. Eli klo 11:00 tulee H&m shop onlineen Versacen yhteistyömallisto myyntiin ja nämä jutut yritän itselleni saada
Oletettavasti nukun onneni ohitse, koska aamuheräämiset ovat olleet aika vaikeita viime aikoina. Mutta aina saa yrittää!

Ja jotain kivaa on tähän päiväänkin kuulunut. Ostin tänään lentoliput Tukholmaan. Lähden sinne ensi maanantaina aamupäivällä ja tulen torstaina illalla takaisin :-) Ihana päästä pienelle reissulle vielä ennen töiden alkua.

11 kommenttia:

 1. Mä haluaisin ton kultasen sormuksen! Apua ku oon luennolla just sillon ku noi tulee myyntiin nettiin. Toinen vaihtoehto on aamusta heti Aleksin H&M:lle mut pitäis herätä aikasemmin haha.

  VastaaPoista
 2. ootko oksennellu viime aikoina, jos siksi nielu kipeä?

  VastaaPoista
 3. Kannattaa lopettaa se tupakointi.

  VastaaPoista
 4. ei nuo ees näytä sun tyylisiltä..tuskin ostaisit jos ei ois versace-kokoelmaa :( noi sormukset on kyl ihanii mut 19e on aika paljon ku niistä kuitenki parin baari-illan lähtee pinnoite ja niistä tulee semmosii ruosteen värisii..

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon miettinyt noita kenkiä, mut oon vähän kahden vaiheilla, ne on kuitenkin aikasta arvokkaat sitten loppujen lopuksi... Täytyy katsoa millainen shoppailuvimma iskee :D

  -Salla-

  VastaaPoista
 6. Noi kengät on täydelliset! Mutta en kyllä taida niistä alkaa taistelemaan..

  VastaaPoista
 7. noitahan pystyy ostaan vaan yhden tuotteen henliöä kohden että miten meinasit noi kaikki saada ?

  VastaaPoista
 8. toi kultanen sormus on tosi kivan näkönen! :)

  VastaaPoista
 9. Tuo kultainen sormus on todella kaunis! Itsekkin muutamaa juttu tiirailin nettisivuilla :)

  VastaaPoista
 10. Öö siis _aamu_heräämiset on toki monille vaikeita... Mut sä et jaksa herätä ees esim klo 10:55 (jos myynti alkaa 11:00)?!?

  VastaaPoista
 11. Itse en tykännyt koko mallistosta.
  Varmaan johtuu siitä että ite tykkään klassisuudesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela