Sisustusta

tiistai 29. marraskuuta 2011

Siivottiin isoveljen kanssa äsken neljä tuntia häkkivarastoa ja sain vihdoin tosta sohvan päädystä ne kamat pois! Mietin äsken mitä sinne laittaisi, koska se on kamalan tyhjän näköinen, eikä mulla ole sohvapöytää. Tälläiseen päädyin mittailujen jälkeen :-)


Tykkään tuosta Expedit-sarjasta todella paljon sen käytännöllisyyden ja yksinkertaisuuden takia. Tuo pieni menisi juuri täydellisesti sohvaa vasten ja toimisi sivupöytänä ja säilytystilana :-) Sitten pari noita Dröna-laatikoita, joku kaunis lamppu ja vaikka kynttilöitä siihen vielä lisäksi.

Nyt täytyy vielä saada raahattua ittensä Ikeaan joku päivä, niin saa taas vähän lisää laitettua tätä kotia :-)

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. :)

  millamainen

  VastaaPoista
 2. Ihanasti suunniteltu! Tuo lamppu on tosi kivannäköinen, ollaan menossa viikonloppuna Ikealle ja täytyy katsoa että olisiko tuo lamppu tarpeeksi kiva kotiin! :)

  VastaaPoista
 3. Laitetaas nyt tähän uuteenki postaukseen tää kommentti:

  Hei sullahan on suht samansävyisiä huulipunia useampiki (ed. postaukseen viitaten)? Voisitko kertoa merkkien ja sävyjen nimiä? Mun pitäis ostaa saman sävyinen, mutta joltain halpismerkiltä. Tai ainaki halvemmalta kuin lancome :D

  Kiitos paljon etukäteen :)

  VastaaPoista
 4. Mä tein kans eilen kollaasin Ikean jutuista (expedit isosta hyllystä ja noista dröna -laatikoista) en vaan oo ehtinyt laittaa blogiin sitä vielä :D. Noi pinkit laatikot ois ainakin tosi kivoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela