Pientä sisustusta

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Moikka!

Tässä tulee ne Ikean ostokset :-) Kiva kun koti on taas asteen lähempänä valmista. Hiljaa hyvä tulee haha :-D


Siirsinkin hyllystä Pentikin lampun tuohon päälle, eli ostin vain tuon hyllykön, kynttiläjuttuja ja pari noita laatikoita :-) Vähän hölmösti se tulee tuosta sohvasta yli, mutta eiköhän silmä siihen totu. Ostin myös kattolampun keittiöön, mutta se pitääkin asentaa jotenkin ihan oudosti johdoista, eli odottelen miesvahvistusta sen asennukseen. Lisäksi seuraava vaihe on kaihtimet tuohon ikkunaan. Alkaa tympiä tuo verhoviritelmä :-D

5 kommenttia:

 1. Oi miten kivalta näyttää ! :)

  Meillä on se jättiversio tosta avohyllyköstä mut se ei mahdu tohon meidän uuteen asuntoon, eli se menee varastoon, myyh ! :D En tiedä miten selviin ilman sitä.

  Vitsi kun meillekin mahtuis ees tollanen pieni... :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on käynnissä sisustuksen uusiminen. Tällä hetkellä mun isot hounekalut on vaaleen puunväristä,mutta pikkuhiljaa oon tässä sitä muutellut mustaan/mustanruskeaan. Nyt tuli halu ostaa noita hyllyjä kaksin kappalein (mustana teitty) ja heivata toi jäätävä vaalee lipasto johki! :D

  VastaaPoista
 3. On aivan pakko kommentoida pienenä sisustushirmuna tähän, että eikös oo kiva pitää toi sisustaminen omana pikkuprojektina? Sellasena, joka edistyy pikkuhiljaa ja pitkän aikavälin sekä vaivannäön jälkeen on ainakin sillä hetkellä täydellinen. Tosin kotihan ei varmaan koskaan voi olla ihan täydellinen, kun tasaisin väliajoin ilmaantuu kivoja pikkuideoita toteutettavaksi :) Lisäksi voi satsata mahdollisesti kalliimpiinkin asioihin, kun ei osta paljon kerralla.

  VastaaPoista
 4. opri, no voit sit myöhemmin katella jos mahtuis! aina joku nurkka löytyy :-D

  mupetti, eikun ikeaan ;-)

  christina, kiitos :-)

  anonyymi, se on totta! Itsellä ei ole varaa mihinkään kalliimpaan tällä hetkellä, mutta kiva kun on vähän pientä tekemistä koko ajan, jos tulee inspis :-)

  ja poistin vahingossa kommentit. joku kyseli mikä tuo oranssi kirja on, niin se on Sophie Kinsellan En shopaholic i new York :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela