Nytt i garderoben

tiistai 22. marraskuuta 2011

Hejsan! Olin tänään yksinkseni keskustassa ja tarkoituksena oli löytää jotain päälle laitettavaa huomiseksi, koska suunnitelmissa on lähteä ulos Petran kanssa. Kiersin melkein kolme tuntia, enkä löytänyt mitään! Ja mulla ei ole kuin pieni laukku mukana, enkä ollut varautunut ulosmenoon. No, enköhän mä jotain keksi :-)

Mun shoppailubudjetti muutenkin laiheni rutkasti 205euron sähkön tasoituslaskun ansiosta, joten en kamalasti voi edes shoppailla. Eli kengät jää haaveeksi :-( Mutta löysin kuitenkin todella ihanan clutchin tänään!

Clutch Åhlens(Complement) 179kr eli n. 19e

Ja lisäksi mukaan tarttui uusin Chic. Ihan paras lehti joka maksaa täällä 25kr eli n. 3e ja jota tosin saa myös suomesta joistakin kaupoista, mutta lähes viiden euron hinta Suomessa kirpaisee. Ja kyseessä ei ole mikään kovin paksu lehti ja se ilmestyy kahden viikon välein.

Tehdään justiinsa browniesia Noran ja sen kaverin Thalen kanssa. Illan oon vaan kotona, koska oon ihan poikki ja valmistaudun henkisesti ja fyysisesti huomiseen kokonaiseen päivään Petran kanssa :-D En taas tiedä minne se nainen mut johdattaa.

Ajattelin tänään illalla tehdä uuden Tukholman shoppailuoppaan, johon lisäilen muitakin neuvoja kuten miten pääsee helpoiten keskustaan yms :-)

6 kommenttia:

 1. iiihana clutch! ja hei btw, uusi ulkoasu näyttää upealta :-)

  VastaaPoista
 2. ihana blogi sulla :)

  http://diary--life.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. moikka :) oon lukenut sun blogia jo tosi pitkään ja vaikutat tosi mukavalta, jatka samaan malliin! Ois tosi kiva jos voisit joskus tehä postauksen jossa olis sun vanhoja kuvia, esimerkiks teinivuosilta :)

  -anni

  VastaaPoista
 4. uui ihanaa joo tee ! :) oon menossa 3.12. tukholmaan ni ois tosi jees!

  VastaaPoista
 5. OI mikä laukku, täydellinen kuosi! En oo löytäny tollasta mistään täältä päin :s

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela