Meikkisuosikit

torstai 17. marraskuuta 2011

Kuvasin äsken teille omat tämän hetken meikkisuosikkini

Meikkipohja
 Maybelline Superstay 24h-meikkivoide/MSCHIC baked mineral foundation (käytän puuterina)/Grimas peitevoide/ Clinique superbalanced makeup+ MAC peitevoide

Silmämeikki
 Loreal Extra-volume collagene ripsari/IsaDora glossy eyeliner/Loreal color appeal duo 305 cocoa lift luomiväri

Kulmat
 Rimmel kulmakynä/Ardell Brow Powder Mink brown/H&m kulmageeli

Huulet
 Rajauskynä Nivea Stay on lip liner
 MAC Loverlon, Full speed, Speed dial/Topshop Brighton Rock/Loreal Freshly candy

Posket ja varjostus
MAC powder blush Desert rose matte & bronzing powder Golden

Tällä hetkellä vielä etsin sitä täydellistä meikkivoidetta ja puuteria. Naamani alkaa kiiltämään todella nopeasti, joten ihoni on siitä vaativa. Luin jostain, että Clarinsin irtopuuteri olisi todella hyvä rasvaiselle iholle, mutta purkki maksaa sellaiset 40euroa. Muutenkin vihaan irtopuutereita, koska onnistun aina saamaan puolet muualle kuin siihen siveltimeen tai naamaan :-D Tykkään tuon Maybellinen 24h koostumuksesta ja sopivasta peittävyydestä, mutta kiilto puskee senkin läpi. Lisäksi pitäisi varmaan satsata kunnon primeriin. Olen vaan maailman malttamattomin meikkaaja ja jaksan juuri sen 5min siihen kuluttaa :-D Eli todella hyvä meikkivoide ja kivipuuteri auttaisivat todella paljon, ettei tarvitsisi alkaa primerilla ja irtopuuterilla sohlaamaan.

Eli saa ehdotella hyviä rasvaiselle iholle tarkoitettuja meikkivoiteita ja puutereita :-)

18 kommenttia:

  1. Lily Lolon mineraalimeikkivoidepuuteri mikälie. Ite olin vannoutunut nestemäisten meikkivoiteiden käyttäjä, kunnes kokeilin tätä. Pitää ihon mattana koko päivän, koska toi puuterimainen koostumus imee samalla sitä rasvaa. Feeluniquessa n.15e ilman postareita :) Suosittelen.

    VastaaPoista
  2. kuinka kauan toi isadoran nestekajaali pysyy luomilla? kuinka paljon maksoi?:o xoxo

    VastaaPoista
  3. anonyymi, pitää kokeilla! :-)

    anonyymi, se on vedenkestävää eli pysyy! maksaa jotain 10e :-)

    VastaaPoista
  4. toi Maybelline Superstay on kyllä tosi hyvä ! se peittää tosi hyvin mut ei oo silti tunnu semmoselta pakkelinaamalta !

    VastaaPoista
  5. Panosta kerralla enemmin jonkun ns.kunnon merkin meikkivoiteseen, jonka valitset yhdessä asiantuntijan kanssa. Kertaostoksena voi tuntua raskaalta maksaa n.40-50 euroa pelkästä meikkivoiteesta, mutta säästät kun hutiostokset vähenee :)

    VastaaPoista
  6. Suosittelen ohentamaan meikkikerroksia, ettei tule pakkelinaama-ilmiötä. Kivipuuteri myös lisää tätä ilmiötä ja sen takia suosittelen irtopuuteria, suht. väritöntä.

    Voisit tehdä meikkipostauksen! Sekä video- ja kuvameikkauksen !

    VastaaPoista
  7. Elfin (elf.uk.com) boosteri on paras ja hintakin vaik n. 5€! Mulla on itselläni rasvainen iho myös ja kun sitä lisää pari kertaa päivässä niin se jotenkin imee (?) kaiken rasvasuuden :D Ja se tuntuu iholla todella kevyeltä!

    VastaaPoista
  8. macin studio fix fluid on kyllä ihan älyttömän hyvä! kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  9. Kyllä toi clarinsin toimii :) oon käyttänyt molempia: irto- ja kivipuuteria meikin päällä, niin ei kiillä niin pahasti kuin muilla merkeillä. Mulla kanssa sellanen kiilto et huhhuh, oon joskus miettiny et miltä poikkiksen valkonen tapetti näyttäis, jos painaisin siihen mun naaman töiden jälkeen :DDD

    VastaaPoista
  10. Ootko kokeillut Lorealin meikkivoiteita? (jätän heittomerkin pois koska en osaa laittaa sitä :))

    VastaaPoista
  11. Tarkoitat varmaan "posket ja VARJOSTUS", etkä korostus? Vai? Korostus usein tehdään vaaleillä sävyillä,kuten valokynällä,ym.
    Itse tykkään ja suosittelen kaikille BareMineralseja!!! Aivan loistava tuote! Näpyt ja epäpuhtaudetkin hävis suureksi osaksi,melkeinpä uskoakseni tuotteen puolesta. Mitään puuteria ei tarvitse,ja halutessaan voi ostaan ns. Matta version aineesta. Jos haluaa,voi ostaa mineral veilin,jonka avulla meikki pysyy paremmin ja kauemmin(esim. Juhlatilaisuudet). Love it!!!

    VastaaPoista
  12. Ootko kokeillut meikinpohjustus tuotteita? MSCHICin uusi primer on huippu, pitää meikin naamalla koko päivän eikä ole alkanut kiiltämään. Myöskin heidän uusi meikkivoiteensa on myös hyvä, näyttää ensivaikutelmalta paksulta ja tuli pelko, että se luo kunnon pakkelinaaman mutta ei, levittyy kivasti ja on sopivan peittäväkin! Mun uusi luottocombo :--)

    VastaaPoista
  13. Mäkin suosittelisin oikeita mineraalimeikkejä, ei siis mitään Lorealin kuraa. Mulla BareMinerals ja tykkään kovasti. Lily Lolokin olisi hyvä, mutten ole löytänyt mistään paikkaa missä sävyn voisi testata.

    Noilla saa peittävämmän ja kevyemmän meikin, mutta vaatii hieman harjoittelua. BareMinaralsilla on myös Matte-sarja. Käy kokeilemassa ja etsimässä oikea sävy Sokoksella tai Kicksissä ja tilaa esim. feelunique.com. Tuolta tilatessa pitää muistaa tullit, mutta postimaksua ei ole, joten voi tilata vaikka yhden tuotteen kerrallaan.

    -BMMB-

    VastaaPoista
  14. Mac:illä on todella hyvä rasvoittuvalle iholle suunnattu primer joka maksaa n. 25€. Itse käytän kyseistä tuotetta ja meikkivoiteenani on mac select foundation joka jättää ihon mataksi ja iho pysyy mattana hyvin koko päivän. Suosittelen.

    VastaaPoista
  15. Grimasin väritön meikkipuuteri(irtopuuteri) on tosi hyvä pitämään rasvaisuudet kasvoista pois. Itsellä ei ole mikään aivan äärettömän rasvainen iho, mutta esim. jos jännitän tai fiilistelen jotain, alkaa mun nenä kiiltää todella helpolla :D Aamulla kun laittaa tota irtopuuteria nassuun, niin jonkun 8 tunnin päästä vielä täysin kiiltämätön, puoli-matta, neutraali iho. Pikkupurnukka ei muistaakseni oo kuin reilun kympin.

    Ja muuten, tuo sinun Grimasin voide ei ole peitevoidetta, vaan ihan meikkivoidetta. Rasvaisen koostumuksensa vuoksi ihmiset ajattelee, että sen on oltava jonkin sortin peitevoidetta, mutta itse asiassa se tosiaan on ihan vaan meikkivoidetta. Sienellä tykkään ite sitä levittää, tulee tosi ohut ja hengittävä meikkipohja. Nimim. Grimasia työkseen myynyt :)

    VastaaPoista
  16. Itse luotan Estee Lauderin Double wear -meikkivoiteeseen. Peittää olematta liian pakkelimainen, pitää kiillon kurissa ja kestää koko päivän

    VastaaPoista
  17. ihana postaus3 töllösiä lisää:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela