Hunter twins

perjantai 11. marraskuuta 2011

Sain tänään Spartoolta tilatut mustat Hunterini kotiin ja ah ne on täydelliset! Viimeksi Brandokselta tilattujen malli oli perus musta, mutta ne olivat vähän kulahtaneen näköiset. Nyt tilasin Original Gloss Tallit ja en voisi olla tyytyväisempi.

Saappaat maksoivat 119e ja postikulut olivat ilmaiset :-)

Vielä voisin ottaa kaksikolle kaveriksi punaiset saappaat. Voi olla että nekin löytävät tiensä luokseni ensi vuonna :-D

8 kommenttia:

 1. laita sit tänne jtn asuja mis pidät noita :D haluan nähdä miten tommoset eräkumpparit voi saada näyttää hyvältä. ja toisekseen haluan nähä sun päällä koska musta jotenki tuntuu että ne jää vaa jonnekki lojumaa :/

  VastaaPoista
 2. Nyt on pakko kommentoida blogiasi pitkään seuranneena että kun sulla on niiiin paljon iiiihania vaatteita, niin olis aivan mahtavaa jos voisit laittaa pienistä/isoista/muuten sopimattomista tai käyttämättömiksi jääneistä vaatteista osan myyntiin huuto.netiin!! :)

  ps. tykkään kamalasti blogistasi<3

  VastaaPoista
 3. Gloss pysyy hyvänä hetken. Omat on jo parin kuukauden jälkeen kaikkea muuta kuin kiiltävät. Mustana toi gloss ottaa joka kosketuksesta samean jäljen pintaan.

  VastaaPoista
 4. Käytätkö muka noita? :(

  VastaaPoista
 5. anonyymeille, vaaleenpunasia kumppareita oon käyttänyt tosi ahkerasti ja odottelenkin aina kunnon sadekelejä, että saa laittaa ne jalkaan. Eli siksi ostin mustinakin, koska noi toiset ei sovi kaiken kanssa :) Eli ei jää lojumaan nurkkiin!

  ja vaatteita laitoin just huutonettiin myyntiin, joten ihan heti ei ole tulossa lisää :(

  VastaaPoista
 6. otatko villasukka varaa saappaisiin eli kokoa isommat vai just passelit? itse meinaan tilata valkoiset =)

  VastaaPoista
 7. anonyymi, mulla on reilu sentti varaa saappaissa koska haluan ostaa sellaiset fleecesukat noihin ja että muutenkin mahtuu kunnon sukat :-) oi valkoiset olis kanssa kivat!

  VastaaPoista
 8. Briteistä tilattuna 60-70 eur/pari postikuluineen. The Hut ja Allsole.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela