Fars dag

sunnuntai 13. marraskuuta 2011


Isänpäivä on oma yksi vuoden lemppari juhlista ja tulin isälle yöksi jo eilen, että olin reippaana aamulla herättämässä isin. Eilen käytiin isän, äitipuolen ja pikkuveljen kanssa katsomassa Tintin seikkailut leffassa Hämeenlinnassa ja äsken syötiin yhdessä kunnon aamupala ja tosi hyvää juustokakkua (musta ei tuu kondiittoria, kuten koristeluista voi huomata :---D ). Jonkun ajan päästä lähden käymään pikkuveljen kanssa isän vanhemmilla ja myöhemmin vielä äidin vanhemmilla.

Lahjaksi ostin Hjorthin ja Rosenfeldtin kirjoittaman Mies joka ei ollut murhaaja dekkarin ja yhteisenä vielä annettiin Steve Jobsista kertova kirja. Vinkkinä muuten Lauren Conradista tykkääville, että Suomalaisessa kirjakaupassa myytiin vihdoin L.A. Candyä suomeksi käännettynä :-)

Muistakaa omaa isäänne tänään, oli hän sitten missä tahansa<3

6 kommenttia:

 1. moikka:) tää nyt menee vähän out of topic, mutta sähän söit niitä piimax c+biotiini tablettejea. Vaikuttiko ne jollain tavalla siihen et hiki haisee pahemmalle tai jotain?:D kun luin jostai ja oon melko epäileväinen nyt!

  VastaaPoista
 2. anonyymi, söin niitä ehkä viikon, koska se tablettien koostumus ällötti :-D joten en oikein osaa vastata

  VastaaPoista
 3. ei ne pillerit kyllä tollasee mulla vaikuttanu eikä 10 kaverillakaa ketä niitä on käyttäny:D siihen vaikutti että kynnet kasvo sika nopee ja hiuksetkin pitkällä aikavälillä. tosiaan se koostumus on ällö ja mulla ne alko ainaki haisemaan parin kk päästä ku purkin avas vaikka päiväystä on jäljellä:D

  -mari

  VastaaPoista
 4. Kakku näyttää mun mielestä kuitenkin ihanan herkulliselta :)

  VastaaPoista
 5. Symppis kakku! ;D

  t. kondiittoriopiskelija

  ps. Mä oon syönyt tota biotiinia nyt kuukauden ja en oo huomannu mitään muutosta missään, siis hyvää enkä huonoa! :D

  VastaaPoista
 6. blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela