Style your shoes feat. Andiamo

maanantai 31. lokakuuta 2011

 Sain Andiamolta mielenkiintoisen sähköpostin;

"Style your shoes -kilpailussa Kenkäkuplan jäsenillä on mahdollisuus kilpailla 100€ arvoisesta Andiamo-lahjakortista joka viikko 28.11.2011 asti. Jaossa on siis yksi kappale 100€ lahjakortteja per viikko, yhteensä viiden viikon ajan! 

Tehtävä on hyvinkin helppo. Ota kuva omasta asukokonaisuudestasi, joka on suunniteltu kenkien perusteella. Koko asun tulee siis näkyä kuvassa, kengät mukaan lukien. Lataa yksi kuva asustasi viikon Style your shoes -albumiin, joka aukeaa kyseisen viikon maanantaina. Muut Kenkäkuplan jäsenet äänestävät parasta asua ”like”-painikkeella viikon ajan. Voittajat valitaan joka viikon maanantaina kuvan ”like”-äänien määrän perusteella, jolloin myös uusi Style your shoes -kisa pyörähtää käyntiin. Saadakseen lisää ääniä kisaajien on mahdollista kutsua omia kavereitaan liittymään Kenkäkuplaan ja äänestämään kyseistä asua. 

Nyt on paras aika toimia! Osallistu kilpailuun ja voita 100€ lahjakortti!" 

Eli kilpailuun voi osallistua kenkäkuplaan (http://www.bublaa.com/kenkakupla) rekisteröitymällä ja lataamalla oman kuvansa Style your shoes-albumiin :-) Osallistua voi vaikka joka viikko lataamalla kuvan aina maanantaisin aukeavaan uuden viikon kansioon. 

Onnea kaikille tasapuolisesti kilpailuun! :-)

2 kommenttia:

  1. teee jooko videopostaus ? (:

    VastaaPoista
  2. ei oikeesti enää näitä!!:D joku roti! siis kivahan se on saada vähän palkkaa blogin kirjottelusta mutta ei tässä oo enää mitään järkeä:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela