Sneak peek messuilta

perjantai 21. lokakuuta 2011

Hejsan! Oon nyt kaks päivää lähes asunut Helsingin Messukeskuksella ja vielä on huominen ja sunnuntai edessä. Kerroin viime kuussa, että mut haluttiin mukaan Muoti- ja kauneusmessujen yhteydessä olevaan Nordic hair-messujen Sim Sensitiven hiusmuotinäytökseen neljän muun bloggarin kanssa stailaamaan omat mallit catwalkille. Mukana on minä, Kristiina, Niina, Emmi sekä Irina. Olen niin otettu, että sain kunnian päästä yhdeksi stailaajista näiden huippubloggareitten rinnalle. Näytöksemme ovat messujen päälavalla huomenna lauantaina klo 11 ja sunnuntaina klo 15 ja Sim Sensitiven osasto on 3B 11, joten käykää kurkkaamassa, jos messuille satutte! ;-)

Teen pari kunnon postausta viikonlopun jälkeen, mutta tähän lätkäsen pari kuvaa torstain treeneistä, sekä screeniltä otetun Sneak peek-kuvan omasta stailauksestani

Oon ihan poikki, joten painun suihkun ja parin Two and a Half menin s09 jakson jälkeen pehkuihin. Huomenna pitää olla taas seitsemältä messarilla! Nattinatt :-)

Ps. Kommenttiboksit ovat kuhisseet ja palaan niiden pariin heti alkuviikosta. Tää viikko on ollut niin hektinen, joten ei ole energia riittänyt

4 kommenttia:

 1. Olin perjantain kattomas tota näytöstä ja tykkäsin sun stailauksesta! Se oli sun tyylinen ja rento! :) <3
  p.s. kiitos kun autoit meitä sillon ruotsissa niitten metrojen kanssa! Ei me oltu eksyksissä ku 1 1/2 tuntii ja sun apu tuli just oikeeseen kohtaan! (:

  VastaaPoista
 2. anonyymi, voi kiitos paljon! Kamalasti jännittäny, että mitä mieltä muut on!

  Haha eipä mitään, muistin kun tulitte Ropstenissa samaan metroon ja just sopivasti tulin ottamasta sitä tatuointia sinne Slussenin asemalle :-D Onneks pääsitte laivalle lopulta!

  VastaaPoista
 3. Moi Mikaela! Voisit postailla asukuvia sun muita hieman useammin!
  Oletko täysin suomalainen? Jos olet, niin millä paikkakunnilla vanhempasi ja sinä ovat syntyneet? :-)

  t. big fan

  Laitan tän uusiks tähän kun se on kadonnut tuonne haukkumiskommenttejen sekaan! :--))

  VastaaPoista
 4. anonyymi, voin yrittää tsempata, on vaan laiskottanut pukeutumisen suhteen :( mutta sunnuntain asu messuilta tulee ainakin!

  ja olen täysin suomalainen! Minä ja isä ollaan synnytty riihimäellä ja äiti mäntsälässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela