My fav tv-shows

maanantai 31. lokakuuta 2011

Pidän todella monista tv-sarjoista, mutta ajan puutteen vuoksi en ole jatkanut niiden seuraamista enää aktiivisesti, vaan katson niitä kausiluontoisesti. Kuitenkin tällä hetkellä on viisi sarjaa, joita seuraan Jenkkien ajassa

Täydelliset naiset on yksinkertaisesti yksi maailman parhaimmista sarjoista.
 Gossip Girl tuli itselle tutuksi alunperin kirjoista, mutta sarjakin iskee ja kovaa. Ja olen vihdoin päässyt sen yli, ettei Jenny ole pieni isotissinen brunette, kuten kirjoissa :-D

 Hart of Dixietä aloin katsomaan tällä viikolla ja suosittelen! Rachel Bilson, mmmmm.
Himymiä aloin katsomaan keväällä ja kuusi tuotantokautta katsoinkin about neljässä kuukaudessa :-D Himym on niitä sarjoja, joka saa aina hyvälle tuulelle
TAAHMiä olen satunnaisesti katsellut telkasta ja olen aina pitänyt sarjasta, mutten koskaan ole aktiivisesti katsonut. Ruotsissa ollessä Petra halusi katsoa uuden yhdeksännen kauden avausjakson ja no, olin myyty. Sarja muka on ihan huono ilman Charlie Cheeniä? Bullshit sanon minä!

Onko teillä samoja lemppareita? :-)

7 kommenttia:

 1. pakko kysästä et mitä kautta seuraat tota hart of dixietä?

  VastaaPoista
 2. Hei mistä sä kattelet noita?? :) mä haluaisin seurata vaikka mitä, mutta en oikeesti löydä mitään nettisivustoa jossa osaisin katsoa mitään.. :D täykkärit on kyllä ihan huippu!:)

  VastaaPoista
 3. anonyymi ja iiris, elokuvat ja sarjat lataan osoitteesta piratebay.org :-) ja lataamiseen tarvitsee lisäksi esimerkiksi uTorrentin

  VastaaPoista
 4. Tuo Hart of Dixie on ihana! LÖysin sen viime viikolla ja katoin samana päivänä kaikki jo tulleet jaksot :)
  Ootko katsonut Pretty Little Liarsia? Se on musta ihan huippu, kannattaa vilkaista jos et ole koskaan katsonut.

  Sarjojahan voi katsoa ilman lataamistakin netistä, esimerkiksi sellasen sivuston kautta kun sidereel.com En kyllä tiedä onko se yhtään sen laillisempaa, mutta jos ei osaa ladata niin kuin minä, niin ihan kätevää :)

  VastaaPoista
 5. Aah, täydelliset naiset (vaikka mielestäni mennyt huonompaan suuntaan tässä ajan myötä, onneksi on viimeinen kausi) ja gossip girl <3 rakastan =)

  ja te jotka haluatte katsella sarjoja (englanninkielisinä, ettekä välttämättä tarvitse tekstitystä edes englanniksi) suosittelen sidereeliä jos sieltä vain sarjasi löytyy =)

  VastaaPoista
 6. joo suosittelen kans pretty little liarsia! oon niin koukussa siihen:D harmi ko seuraava jakso tulee vasta tammikuussa:D ja pakko tsekata toi hart of dixie!!

  VastaaPoista
 7. mä suosittelen 1channel.ch, löytyy paljon kaikenlaista :) leffoja kans!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela