Lots of sh*t

torstai 20. lokakuuta 2011

 Hejhej! Mulla on ollut kaikenlaista tekemistä koko viikko ja huomenna alkaa rumba Nordic Hairin kanssa Muoti- ja kauneusmessuilla. Jos tulette pyörähtämään messukeskuksessa viikonloppuna, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan :-)

Postausintoa tällä viikolla on myös vienyt kommentit turkispipoon liittyen. Väkisinkin tollainen hyökkäys latistaa fiiliksiä, koska siinä ei lopulta keskitytty pelkästään turkiksiin. Mutta nyt asia on mun osalta käsitelty, avasin taas kommentoinnin siihen postaukseen joten jauhakaa rauhassa keskenänne. Itse en siihen enää mitään kommentoi, koska se ei ole kenenkään muun asia, käytänkö turkiksia vai ei.

Olen myös sanonut siitä, että ärsyttä etten saa tänne blogiin mitään erikoista ja postailen suht harvoin. En halua monien bloggaajien tavoin kirjoittaa täysin turhia postauksia kerran pari päivässä, kunhan vain lukijoita käy. Ja se, että tulee vain ostoksien päivittelyä johtuu siitä, etten ole käynyt missään tai jos ihmeen kaupalla käyn, ei asussa ole mitään, miksi se pitäisi kuvata. Jos olisin koulussa tai töissä, jossa käytössä olisi omat vaatteet, olisi asia aivan eri. Tällä hetkellä vietän 80% viikoistani leggingseissä ja hupparissa. Ja pakko myöntää, että bloggausintoa latistaa useiden kommentikäyttäytyminen blogin puolella.

Jos kerta tää blogi on täysin p*ska nykyään, niin älkää yksinkertaisesti lukeko tai lopettakaa se lukeminen. Ei siitä tarvitse erikseen ilmoittaa mulle. Arvostan lukijoita aivan älyttömästi, ja toivon että arvostatte myös mua bloggaajana. Ei tää oo mitään ruusuilla tanssimista joka päivä. Joskus en halua tunteihin tai vuorokausiin edes avata bloggeria, koska en jaksa sitä kuraa, jota niskaani laotaan.

 Mutta nyt on pakko alkaa nukkumaan, koska pitää olla puoli yhdeksän aamulla messukeskuksella. Nattinatt!

Niin ja antaa tulla postausehdotuksia tähän tekstiin! Ihan mitä kaikkea tulee mieleen :-)

35 kommenttia:

 1. miks sun pitää olla messukeskuksessa, tai mitä siellä on siis?

  p.s. VIDEOPOSTAUS! mua on kutkuttanu jo kauan kauan että kuulostatko siltä, miltä kuvittelen :-)

  VastaaPoista
 2. "se ei ole kenenkään muun asia, käytänkö turkiksia vai ei"

  mun mielestä se on kyllä myös ainakin jonkin verran muidenkin asia, käyttääkö joku turkiksia, sillä kyseessä on kuitenkin monien eläinten HENKI. En mäkään tuu ostaa sulta koiranpentua ja tee sen hännästä tupsua pipooni, sanoen sulle että se on oma asiani mitä oman koirani elämällä teen?

  sanoit myös ettet halua kirjoittaa turhia postauksia. mitä ne (ainakin vielä jokin aikaa sitten) ilmestyneet spartoo postaukset oli, ellei turhia? moni sanoi ettei pidä niistä, ja kyllähän sen näki että niitä postauksia teit jotta yhteistyö hyödyttäisi mahdollisimman paljon sinua. toki ymmärrän että bloggaaja haluaisia saada jotain "palkkaa" työstään, mutta niihin spartoo postauksiin ei vielä tähän mennessä ole KUKAAN bloggaaja saanut sellaista "hyvää makua" mukaan, vaan ilmiselvästi vaan ilmaisten tuotteiden toivossa väännetään viikottain jotain ihme kuraa :--( tätä kritiikkiä ei siis pelkästään sinulle ole tarkoitettu, vaan yleisesti kaikille jotka ei osaa tehdä mainontaa tyylillä.

  sun blogi oli todella hyvä ennen spartoota, ennen turkispostausta ja no, ennen ruotsiin lähtöä. tai pikemminkin ennen tietynlaista ruotsalaistumista, näkee kaukaa että haluat mahd. hyvin päästä eroon suomalaisuudestasi ja pyrit olemaan kuin syntyjäsi ruotsalainen -.- aion silti kuitenkin jatkaa lukemista, eli tän kommentin loppuhuipennuksena EI tule olemaan "maku meni, tähän loppui lukeminen" :D

  VastaaPoista
 3. Älä Miksu välitä mitä muut puhuu :) joku esittely kokonaisuudessaan siit sun hyvinkään kodista :)

  VastaaPoista
 4. joo, turhan iso haloo tuosta turkis asiasta nostettiin. Itse en käyttäisi turkiksia, mutta eiköhän se oo jokaisen oma asia, käyttääkö niitä vaiko ei. Itse tykkään lukea tätä blogia, tulee aina jotenki tosi hyvä mieli tästä!:) Jonkinlainen ' rakkaimmat vaatteeni/asusteeni' bloggaus ois tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Päivä Mikaelan kanssa postaus ois kiva, oon aina tykänny semmosista! :) Ja jonkun musiikki postauksenki voisit tehdä pitkästä aikaa jos viitsit.. Voimia sulle, tää on edelleen yks mun lempi blogeista ja on ollu jo monta vuotta <3

  VastaaPoista
 6. On syytäkin olla huono fiilis. Ylitit mauttomuuden rajan oikein kunnolla tuolla pipopostauksella. Jokainen tekee itse omat valintansa ja jokaisella on omat kulutustottumukset, toisilla eettisemmät toisilla vähemmän eettiset. Turha tuomita toisen ostopäätöstä, mutta mietitikö ollenkaan postauksen kokonaisilmettä ja viestiä? Ei tainnut sinun mielessä edes käydä sellainen ajatus, että piposi tupsu olisi yhtä hyvin voinut olla tehty koiranpennun turkista. Sitäkin tiedätkö tapahtuu, että kasvatetaan söpöjä koiranpentuja turkisteollisuudelle. On säälittävyyden huippu perustella ostopäätöstä sillä, että pipo on trendikäs ja muodikas. Tiedätkö mitä todellinen tyylikkyys on? Sitä, että käyttää sellaisia vaatteita ja asusteita joista itse pitää eikä sellaisia mitä ruotsalaiset muotilehdet ja - blogit hehkuttaa. Miten se sinua liikuttaa vaikka koko kaupunki kulkisi poninnahkaisissa saappaissa ja kantaisi krokotiilinnahkalaukkuja? Ostatko krokoclutchin vaikka se olisikin ruma? Kasva aikuiseksi, osoita edes hieman vastuuntuntoa ja itsenäistä ajattelua. Siitä vaan, hanki lisää eläinperäisiä asusteita, täysin samantekevää minulle, mutta älä nyt jumalauta liitä samaan postaukseen kuvia koiristasi. Toivottavasti saamasi palaute pistää sinut hieman miettimään tarkoitusperiäsi ja toimintatapojasi. Haluatko todella olla se kuollut kala joka on virran vietävänä?

  VastaaPoista
 7. Sä olet sairas jos oikeasti ihailet ihmisiä jotka käyttää turkiksia ja et se on ok. "Ruotsissakin ne on ihan hyväksyttäviä ja niitä käyttää jo nuoret" VIELÄ SAIRAAMPAA ! Sitä, että eläimiä kidutetaan, ei todellakaan pitäisi ihailla tai kannattaa millään tavalla. "Onhan teilläkin nahkatakkeja ja -kenkiä" aika monet sano - joo, nehän tehdään lihatuotannon eläimien nahoista, niistä eläimistä, mitkä on eläneet hyvän elämän, nykyään useimmat vapaana ja saa syödä kunnon ravintoa ja joita ei tapeta elämänsä parhaassa iässä, vaan silloin kun alkaa elämän ehtoo tulemaan vastaan.

  Turkiseläimet suljetaan häkkiin, niitä heitellään ja laiminlyödään, ruoka on huonoa, häkit pieniä, vapaudesta ei tietoakaan ja niitä kidutetaan. Ja sinä Mikaela hyväksyt sen. Luulin että olet eläinrakas. Sulla ei ole enää mitään oikeutta sanoa olevasi eläinrakas. Sä olet niin pinnallinen. Niiiiin pinnallinen ihminen, joka ajattelee vain omaa läskiä persettään.

  Hyväksytkö sä tosiaan tän:
  http://yle.fi/ecepic/archive/00361/turkistarhaus_turki_361717b.jpg

  Vain sen takia että saat itsellesi palasen kidutettua eläintä. "Oikea turkis tuntuu ja näyttää hyvältä" Nykyään on aidon näköisiä ja tuntuisia tekoturkiksia, jotta saataisiin loppumaan tämä eläinten rääkkäys.

  http://tarhauskielto.fi/sites/default/files/imagecache/node-gallery-display/kuortane_heroja_kesakuu3.jpg Sä hyväksyt tämän. Mieti vähän. Olisiko kiva itse olla pienessä häkissä nälissään, kidutettuna ja kaikkine tulehduksineen. Sä kuuluisit sinne.

  Taidat yhä olla sitä mieltä, ettei turkistarhauksessa ole mitään väärää. Kun ostat oikean turkiksen, kannatat myös turkistarhausta ja eläinrääkkäystä. Olisiko kiva jos sinun koirasi nyljettäisiin elävältä (ei, turkistarha eläimiä ei nukuteta, ne tosiaan nyljetään elävältä) Mieti vähän, sinun pikku puudelisi nyljettäisiin elävältä, vain sen takia että sinun kaltaiset turhamaiset ja pinnalliset yhteiskunnan idiootit saisivat kantaa kuollutta eläintä mukanaan.

  http://yle.fi/ecepic/archive/00361/turkistarhaus_turki_361734b.jpg

  Tämän näköistä jälkeä tulee kun sinunkin pipoosi on otettu tupsu.

  Toivottavasti hieman miettisit asiaa ja lopettaisit eläinrääkkäyksen tukemisen. Jos et, niin toivottavasti itsekin koet hitaan ja tuskallisen kuoleman.

  VastaaPoista
 8. MIKSI ETTE VOI LOPETTAA SIITÄ TURKISJUTUSTA PUHUMISEN?!?!?! Onko pakko jauhaa kun ketään ei kiinnosta?! Ja Flicka.. Olet säälittävä. Onko pakko tulla tuomitsemaan ihmisiä tänne ihan kuin olisittte itse jotain pyhimyksiä???? JA SAMOIN ANONYYMIT JOTKA JAUHATTE PELKKÄÄ PASKAA! alkaa ottaa päähän kun ette tee mitään muuta kuin haukua Mikaelaa, kestäiskö teillä itellänne kantti pitää blogia, kun kaikki vaan haukkuu?

  -linne

  VastaaPoista
 9. "Olisiko kiva itse olla pienessä häkissä nälissään, kidutettuna ja kaikkine tulehduksineen. Sä kuuluisit sinne."

  "Toivottavasti hieman miettisit asiaa ja lopettaisit eläinrääkkäyksen tukemisen. Jos et, niin toivottavasti itsekin koet hitaan ja tuskallisen kuoleman."

  Voisitko poistaa anonyymien kommentointimahdollisuuden? Osa nimettömistä kommenteista alkaa olla jo lukijallekin aika raskaita ja ahdistavia.

  Yllä olevat lauseet ovat mielestäni jo todella huolestuttavia ja niiden kirjoittajan kannattaisi varmaan miettiä, onko ihan tervettä toivottaa hidasta ja tuskallista kuolemaa yhden pipon takia.

  VastaaPoista
 10. Tosiaan, miten noi jaksaa...

  Videopostaus
  Postaus sun lempi...
  kengistä
  meikeistä
  paidoista
  koruista
  hameista
  vaatemerkeistä
  Kotipostaus
  Kirjotuspostaus (eli kirjotat postauksen)

  Tykkäsin ihan hirveesti siitä "arvosta omaa kehoasi"-postauksesta jos muistat mitä tarkotan, semmosia lisää! =)

  Tee lisää kysymyspostauksia

  jajaja öhm =) en nyt tähän keksi mitään muuta sanottavaa kuin että Mikaela vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja sun blogis on ihana.

  VastaaPoista
 11. Oi ja voi, harvoin kommentoin mihinkään mutta nyt kyllä tuli mieleen pari sanasta.

  Ensinnäkin kyllä, Mikaelan pipopostaus oli provosoiva koiranpentuineen ja hopeanuolikommentteineen. En itse halua nyt kuitenkaan ottaa kantaa onko oikein käyttää turkiksia vai ei, vaan haluaisin että ihmiset miettisivät nyt miten tuovat tuota harmistustaan esille.

  Vaikka olisi jyrkästi kaikkea turkistarhausta vastaan jne(tai oli kyse ihan mistä vain), niin miksei siitä voi sanoa asiallisesti, jos tuntuu että on avauduttava?

  Esimerkiksi Anonyymin 12:38 kommentti pisti silmään. Kohtuutonta haukkua toista ihmistä sairaaksi, läskiperseeksi, toivoa tämän joutuvan häkkiin ja kokevan "hitaan ja tuskallisen kuoleman". Ei mielestäni kovin tervettä puhetta...Olisi ihan hyvin voinut jättää tuon kaiken ylimääräisen sanomatta.

  Jos asioihin haluaa yrittää vaikuttaa niin sen voi tehdä ihan asialliseen sävyyn puhumalla.
  Jos on sitä mieltä että joku on sairas tai kamala, kannattaa miettiä pariin otteeseen miten asiansa muotoilee. On paljon vakuuttavampaa lukea sisällöltään siistiä tekstiä, jossa väitteet ja mielipiteet on perusteltuja muutenkin kuin tyyliin "koska se nyt vaan on näin ja oot iha hirvee ihminen siks ku teet kaikkee ja oot tommone". Itse kullakin olisi kehitettävää tässä.

  Huh. Pointtina siis se, että olisi ihan kiva, jos ihmiset viitsisivät kiinnittää enemmän huomiota siihen, miten rakentavat palautteensa. Jos tulee vain haukkua haukun perään niin ei sellaista paskavittuperkele-tekstiä jaksa lukea kauhean montaa ja voi olla, että on helpompi jättää ne lukematta, koska ne eivät oikeastaan anna mitään muuta kuin pahan mielen.
  Asiallisesti muotoillut viestit varmasti herättävät lukijassaan enemmän ajatuksia, eikä niistä jäisi yhtä huono fiilis.

  Mielipiteitä on monia, mutta niiden on hyvä olla asiallisia. :)

  -Pinksu

  VastaaPoista
 12. postaus lempi vaatekappaleistasi ja videopostaus(!!!!) olisivat kivoja :)

  VastaaPoista
 13. Minusta se on jokaisen oma asia ostaako aitoa vai teko turkista. Jos asia noin paljon ärsyttää ja ette hyväksy turkistarhausta niin miksi sitten luette edelleen blogia jossa esiintyi aitoa turkista? Miten jaksatte nähdä noin paljon vaivaa muiden asioista??
  Jaksamisia:)Päivitetty meikkipostaus olis kiva kun olis kiva nähä miltä noi uudet ostamasi huulipunat näyttävät sun ruskettuneel ihol.Itsekin olen ruskettuneempi kuin muut niin ois kiva löytää joku "värillinen"(ei nude) huulipuna itselle käyttöön.

  VastaaPoista
 14. eiköhän kaikki ne negatiiviset kommentit ollu ansaittuja :)

  yks tupsu, no big deal, mut sun asenne?!?!

  "kaikil muilki on niin mäki haluun, mä saan mitä haluun ja yhyy oon silti tämmönen ja yhyy ku haluisin olla joku muu."

  VastaaPoista
 15. Tule sä moikkaamaan mua kun oot siellä! :D Voipi olla että löydyn kassojen suunnalta. ;) Aattelin töiden jälkeen vielä itekin kyllä kierrellä kattelemassa. Jos oot siinä klo 15-16 näytöksessä niin saatan jopa ehtiä tulla pällistelemään. :D

  t. mk:n ihana jokapaikan höylä

  VastaaPoista
 16. joo videopostaus ! ja ja vaatekaapin lemppari vaatteet, meikkipostaus, joku ihonhoito postaus (:

  VastaaPoista
 17. Oikeesti toi sun yritys olla joku ruotsalainen on niin säälittävää! Et edes osaa ruotsia!! LOPETA OOT NOLO!!

  VastaaPoista
 18. No.. Hauskintahan tässä on se, että vaikka noilta muilta muotibloggareilta (sinun blogiasi ei MUOTIblogiksi ole voinut enää aikoihin kutsua) tulee "täysin turhasta asiasta" kaksi kertaa päivässä postaus, niin ne ovat satakertaa mielenkiintoisempia kuin sinun joka neljäs päivä postaama "ostin taas sitä ja tätä ja tota, vaikka mulla on näitä jo sata. Niin joo tämän sain nimipäivälahjaksi ja tämän läksiäislahjaksi ja tämän hammaskeiju (eli isi) laittoi tyynyn alle viime yönä".

  Tuntuu että hukutat surusi ostamalla vain lisää ja lisää materiaa, ihankun yrittäisit sillä paikata jotain tyhjää aukkoa sisälläsi.

  VastaaPoista
 19. Joo en ymmärrä kaikkia edellisen postauksen kommentteja. Mun mielestä noi henkilökohtaisuuksiin menevät ja "kuinka voit tuhlata noin paljon rahaa pipoon"-kommentit olivat täysin asiattomia ja minusta saat tuomita ne kommentit ihan yhtä rajusti kuin ne tuomitsi sinut.
  Itse en kuitenkaan suostu käyttämään aitoja turkiksia, vaikka ne ovatkin tekoturkiksia laadukkaampia, enkä myöskään okein hyväksy niiden käyttöä. Työkseni joudun välillä turkistuotteitakin myymään ja se tuntuu minusta aika pahalle. En vain kestä ajatella niitä eläimiä niissä häkeissä mitä niille tehdään.

  Kuitenkin blogipostausaiheisiin: jo aikaisempi ehdotus eli videopostaus olisi ihan hauska ja olisi hauska tietää mitkä on sun vaatekaapin luottovaatteita? Sellaisia esim. joita olet käyttänyt vuodesta toiseen ja/tai mitä vaatteita ilman et pärjäisi?

  VastaaPoista
 20. "lihatuotannon eläimien nahoista, niistä eläimistä, mitkä on eläneet hyvän elämän, nykyään useimmat vapaana ja saa syödä kunnon ravintoa ja joita ei tapeta elämänsä parhaassa iässä, vaan silloin kun alkaa elämän ehtoo tulemaan vastaan.
  "

  Eläneet hyvän elämän? Nämä on taas näitä turkisten vastustajia, jotka mussuttavat broileria ilman pienintäkään omantunnon tuskaa.. Tehotuotannon eläimet eivät elä hyvää elämää, eikä niiden anneta elää vanhoiksi! Ei todellakaan, silloin liha on jo pilalla. Eläimet tapetaan, kun ne ovat saavuttaneet tarvittavan koon. Na tapetaan raa'asti ja ne elävät kärsien.. Yhdellä neliömetrillä saa olla 18 todella "onnellista" kanaa... JA tämä lattiakanaloissa. Mites sitten ne häkkikanalat? Jepjep, Onnellisia eläimiähän nuo...

  Lihansyönti ei ole yhtään sen parempi kuin turkistarhaus. Ihan yhtä turhamaista se on. Yhtä naurettavaa kuin tuo sinun kommenttisi.

  Annan eläinten lusia pienissä häkeissä, joissa niillä ei ole tilaa liikkua. Annan niiden nokkia ja purra toisensa elävältä ja sen jälkeen elää kuolleiden ruhojen kanssa. Annan niiden kasvaa liian isoiksi, niin, että ne sairastuvat, eivätkä jaksa kannatella itseään. Pimppaan ne täyteen antibiootteja ja syötän tyhmille kuluttajille:) Tämän kaiken sinä hyväksyt. Ja täällä silti jeesustelet....

  Lopettakaa jeesustelu! Antakaa toisen olla rauhassa, jos ette itse ole pyhimyksiä

  VastaaPoista
 21. Mä oon kyllä täysin samaa mieltä Flickan kanssa! Voisit todellakin joskus ajatella muutakin, kui sitä omaa läskiä perääsi, senkin materialisti. Lisäksi mua ärsyttää suunnattomasti toi, miten yrität esittää ruotsalaista. Ensinnäkin, olet suomalainen, et näytä yhtään ruotsalaiselta etkä myöskään osaa ruotsia. Sitten haukut kotimaatasi ja lukijoitasi, jotka täällä asuvat. Käsittämätöntä!

  Musta on myös naurettavaa lukea tekstiä, jossa parikymppinen nainen esittelee kallista pipoa, jonka sai nimipäivälahjaksi mummilta. Haloo pitääkö sun perhe sua jonain 13-vuotiaana?!

  Ihan oikeesti sun blogis oli huippu vielä joskus viime vuonna, mutta oot muuttunu kokoajan vaan ylimielisemmäks ja sen huomaa sun postauksista ja niin myös sun vähentyneestä lukijamäärästä.

  Vanha Mikaela takaisin!!

  Hanna

  VastaaPoista
 22. Jos pahoitit mielesi, niin miksi turkistupsupostaus piti kirjoittaa niin provosoivaan sävyyn? Tuntuu että yritit mauttomalla hopeanuolikommentillasi saada oikein aggressiota aikaiseksi?

  Osa vastauksista oli asiattomia, mutta suurin osa vain ilmaisi mielipiteensä turkistarhauksesta. Minusta olisi kiva, että saataisiin aikaan hedelmällistä keskustelua aiheista, ts. ihmiset argumentoisi sulle asiallisesti ja sä koittaisit myös vastata asiallisesti etkä vain tyyliin ''tää on mun asia, ootte suomijunttei.'' Tietenkin ymmärrän että sun on vaikea vastata asiallisesti kun osa kommenteista oli mitä oli. Omissa silmissäni sun pisteet kuitenkin nousisi jos pyrkisit vastaamaan asiallisiin kommentteihin asiallisesti ja jättäisit ne p-skakommentit omaan arvoonsa. =)

  En tiedä mitä mieltä itse oot, mutta musta on kivaa että muotiblogien kommenttibokseissa puhutaan muustakin kuin pinnallisista aiheista.

  Olis kiva jos vastaisit tähän jotain, jäi vaivaamaan kun oma asiallinen kommentti siitä turkispostauksestakin ignorattiin täysin vaik tietty tajuun et kommentteja oli niin paljon ja suuri osa samasta aiheesta ettei niitä jaksanut ehkä sen perusteellisemmin käydä läpi. =)

  VastaaPoista
 23. kestäiskö teillä itellänne kantti pitää blogia, kun kaikki vaan haukkuu?

  -linne

  Tuskinpa niitä haukkuja tulisi noin rytinällä kuin miksun turkispostaukseen jos ei ole antanut mitään haukun aihetta :----) kannattaa vilkaista välillä peiliin...

  VastaaPoista
 24. Huomaa, että turkiksista puhuminen on todella räjähdysaltis keskustelun aihe. Itse olen turkiksia vastaan, mielestäni on väärin kasvattaa eläimiä sitä varten, että niistä saadaan meille jotain koristetta päälle.
  Mutta se, miten ihmiset ovat tulleet keuhkoomaan asiasta... Mua hävettää niiden puolesta. Se, että sut tullaan tuomitsemaan ihmisenä ja toivomaan jopa hidasta ja piinallista kuolemaa. Turha on kai toivoa, että koskaan ihmiset reagoivat fiksummin ja tuovat eriävät mielipiteensä vähemmän agressiivisemmin ja enemmän rakentavammin. Asian voi esittää myös nätisti.
  En saarnaa turkiksistasi, vaikka en siitä myös pidäkään. Ihmiset suhtautuvat tällaisiin asioihin todella voimakkaasti. Mulla väheni hieman propsit suhun, mutta se ei ole SUN vika, vika on eriävissä mielipiteissämme.
  Tietty olisit voinut miettiä enemmän tuota turkispostauksen kokonaisuutta. Se onkin varmaan osasyynä tähän reaktioon. Toivon, että koiranpennut ja ketunhäntätupsu päätyivät samaan postaukseen vain ajattelemattomuutesi takia.

  Nettikypsyyttä, pliis!

  VastaaPoista
 25. Musta on ihana lukea niitä postauksia, jossa on kaikkia "turhanpäiväisiä" kuvia :) Kuvia päivän eri tilanteista, hetkistä, esineistä, asioista.. Niistä saa postaukseen tunnelmaa ja luo ihan uuden kontaktin lukijan kanssa!

  VastaaPoista
 26. Näille anonyymeille ja ei-anonyymeille vaahtoajille: se ei ihan oikeasti ole pätkän vertaa teidän asia, käyttääkö Mikaela tai joku muu yksilö turkiksia vai ei. En mäkään siitä tykkää ja kaihdan ite turkiksia, mutta tajuan myös sen, että turkisteollisuuteen vaikuttaminen ei todellakaan tapahdu tehokkaasti haukkumalla turkisten käyttäjiä. Te teette omalle aatteellenne hallaa sillä, että haukutte toista ihmistä täysin ala-arvoisilla sanoilla. Millaisen kuvan se antaa turkistarhauksen vastustajasta, jos tämä sanoo, että toisen ihmisen sietäisi kuolla siksi että käyttää turkiksia?

  Toisekseen, te jotka tulette haukkumaan Mikaelan blogia, kirjoitustyyliä yms: MIKSI TE LUETTE TÄTÄ BLOGIA? Jos ei miellytä, niin ei ole pakko lukea. Jos on silti pakko lukea, ei ole pakko kommentoida asiattomia. Missä käytöstavat ja toisaalta maalaisjärki? Jos Mikaelan blogin idea on tuoda esille ostoksia ja ruotsalaista kulttuuria, se ei tarkoita että hänen koko elämänsä pyörisi vain niiden ympärillä. Me lukijat emme näe koko totuutta.

  VastaaPoista
 27. Kommentoin nyt ehkä viimeisen kerran. Järkeä päähän ihmiset!
  Jos oikeasti välittäisitte ja haluaisitte että turkistarhaus lopetettaisiin, niin te tekisitte jotain asialle ettekä vinkuisi täällä blogin kommentointi osiossa! Vaikka laittaisitte tänne miljoona kommenttia, se ei hyödyttäisi mitään. Eikä tämä minunkaan kommentti hyödytä mitään, ette te sitä haukkumista lopeta, kyllä mä sen tiedän. Mutta miettikää ihan oikeasti mitä sanotte! Okei, ehkä Mikaelan turkispostaus teitä ärsytti, ja ehkä hänen kommenttinsa teitä ärsytti, mutta oletitteko että hän olisi jotenkin yli-mukava teitä kohtaan kun te haukutte häntä todella raskain sanoin? Kiitos ja näkemiin!

  - Cookie

  VastaaPoista
 28. En voi kyllä edes sanoin kuvailla miten halveksun näitä ihmisiä, jotka eivät asiallisesti osaa omaa mielipidettään tai kantaansa esittää. Vaan se täytyy tehdä lapsellisesti henkilökohtaisuuksiin menemällä.

  Oletan että lähes kaikki heistä ovat niin nuoria etteivät he oikeasti tiedä miten käyttäytyä. Tai sitten he ovat aikuisia ihmisiä, jotka ovat jääneet hyvin paljon jälkeen normaalista kehityksestä.

  Se on helppo sanoa mitä mieleen ikinä tuleekaan kun ei oma oikea nimi näy missään. Ei ole pokkaa tulla omalla nimellä varustettuna tänne haukkumaan ihmistä.
  Eihän he muuten mitään uskaltaisi sanoa, jos nimi täytyisi näkyä.

  En mikään tekniikan ihmelapsi ole, mutta oletan että, pelkkien kommenttienkin perusteella voisi saada henkilöllisyyden jotenkin selville. Ainakin toivon niin, koska asiattomien, törkeiden sekä loukkaavien kommenttien lähettäjille vaan kunnianloukkauksesta syytteet menemään! :)

  - Chrisse

  VastaaPoista
 29. hei anonyymit jotai rajaa jo noitte kommenttien kanssa. alkaa mennä säälittäväks jo toi teidän vouhottaminen niistä turkiksista! jokaisen oma asia käyttääkö niitä vai ei iha turhaa tuutte tänne inisee ja esittää jotai maailmanparantajaa.. hohhoijaa
  - Vilma

  VastaaPoista
 30. Älä lannistu! Vaikka blogi onkin muuttunut erilaiseks Ruotsiin muutos jälkeen niin ei ole ainakaan mua haitannut ollenkaan. Blogias pitkään lukeneena mua ei ainakaa yllättänyt että sulta saattaisi turkistupsu pipostas löytyä, en ymmärrä tätä hälyä.

  Yritä jaksaa ja jos et niin heitän vain sellaisen vaihtoehdon ilmoille, että sulkisit blogisi muilta lukijoilta kuin niiltä jotka tätä oikeasti haluaa lukea, eli jotain kutsumeininkiä tms.

  VastaaPoista
 31. Mä olen noista turkiksista sitä mieltä, että jos sä voit katsoa esim. tämän pätkän:(http://www.youtube.com/watch?v=c9CTC5qUC1g) ilman pistoa sydämmessä sun pörröpiposta niin se on ok.

  Mutta tosi moni turkistenkäyttäjä ummistaa täysin silmänsä mitsä ne tupsut ja pöpsyt oikein tulee. Eli katso esim pari petan videota ja jos sen jälkeen vielä olet sitä mieltä että turkisten käyttö on hyväksyttävää "koska niin moni muukin ruotsissa niitä käyttää" Niin fine :)

  Tämä nyt varmaan menee yhtälailla ohi sun korvista.. mutta itsekkin aloin miettimään tota pipopostausta kun siisä nousi niin iso "kohu".

  VastaaPoista
 32. hohhoh naurahdin kyllä ton anonyymin kommentille.."Lihansyönti ei ole yhtään sen parempi kuin turkistarhaus." < kuule jospa mietit vähän että kumpi on tärkeämpi asia, ruoka vai turkisvaatteet? :) Ja ehkä kenenkään ei kannata alkaa tulla tänne pätemään siitä miten ne kanat elää siellä kun kukaan ei siitä voi ihan varma olla:) ja oon kyllä mäkin kuullut että joissain paikoissa ne saa elää vapaasti, ja hei, jotkut ostaa luomua ;)

  VastaaPoista
 33. Tuskinpa niitä haukkuja tulisi noin rytinällä kuin miksun turkispostaukseen jos ei ole antanut mitään haukun aihetta :----) kannattaa vilkaista välillä peiliin...

  mitä? mitä toi tarkottaa :::DDDDDDDDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela