Grimas-neitsyys

tiistai 25. lokakuuta 2011

 Musta on kuluvan vuoden aikana tullut huulipunien suurkuluttaja ja viikonlopun messuilta ostin Grimasilta neljä erisävyistä huulipunanappia 20e yhteishintaan ja creme make-up napin, joka oli muistaakseni 10e
Vikaan huulikuvaan testailin kaikkia värejä päällekäin. Näillä saa vaikka mitä kivoja sävyjä aikaan :-) Ja pysyvyys on tosi mahtava! Ei tartu pahemmin lasin reunaan, eikä tarvitse heti olla lisäilemässä

Meikkinapin ostin lähinnä peitevoidekäyttöön pigmenttisyytensä vuoksi

Grimasia saa ostettua ainakin punanaamiosta

14 kommenttia:

 1. Aika epätasaisesti meikkiä naamasassi tuossa kuvassa. Kannattaisi joko vähentää meikkivoidetta tai levittää se edes tasaisesti. Aika isot ihohuokosetkin näyttää olevan.
  Mutta jos jotain positiivista, niin itse olen Grimaksen tuotteita käyttänyt useamman vuoden ja voin niitä kaikille suositella!

  VastaaPoista
 2. looking good! alkoi vähän kiinnostaa toi tuote.

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ano, samat meikit ollut naamassa reilu 12h tossa kuvassa, enkä jaksanut alkaa korjailemaan kuvaa varten. ja mulla on isot ihohuokoset rasvaisen ja epäpuhtaan ihon vuoksi, sen tiedän itsekin :-)

  iisa, :-)

  VastaaPoista
 4. hmm, täytyykin varmaan kokeilla tuota Grimasia !
  ps.ihana ku jaksat pitää blogia, i like! (:

  VastaaPoista
 5. Koskaan en ole tainnut heidän tuotteitaan kokeilla, mutta täytyy pitää merkki mielessä :P

  VastaaPoista
 6. Huoh toi eka anonyymi -_-

  VastaaPoista
 7. Sinulla ei todellakaan ole isot ihohuokoset! Normaalit näkyvät ihohuokoset, jotka löytyy kaikilta paitsi ihan niiltä pahimmilta siloposkilta:)


  Todella asiaton kommentti ensimmäisellä anolla. Taitaa hänellä olla jokin todella ongelmainen iho, kun noin purkaa aggressiotaan.

  VastaaPoista
 8. Itseasiassa minulla on itselläni puhdas iho ja pienet ihohuokoset. Todennäköisesti taas kuivan ihoni takia. Mielestäni mielipiteen ilmaiseminen ei ole mitenkään asiaton, just telling the truth.

  Ja Mikaela itsekin myönsi isot ihohuokosensa, big deal? Mitään aggression purkaamista mielipiteen ilmaisu :D Pitäisikö kaikki kommentit olla sellaisia "Mikaela oot niin ihana"
  On täällä tuohon kommenttiin verrattuna aika rajuja mielipiteitä ihmisiltä tullut esim. turkisasiassa.

  - eka ano

  VastaaPoista
 9. Huhhuh eka ano, ilmoitatko varmasti kadulla, kaupassa tai muualla tuntemattomille heidän ulkonäkönsä virheistä?? Etteivät vaan hekään saisi pelkästään positiivista kommenttia. Aika häiriintynyttä menoa täällä tuntuu olevan, tai sitten vaan vähän nuorempaa porukkaa joilla käytöstavat hieman hakusessa.

  VastaaPoista
 10. minua ei kenenkään ihohuokoset kiinnosta, olkoon vaikka norsun kokoiset, mutta en kyllä julkaisis kuvaa jossa iho kiiltää noin paljon ja meikkivoiteet ihan epätasaisesti. ei ehkä olisi kauaa kestänyt, että olisi vaikka paperilla pyyhkinyt tota kiiltoa pois? :D kun jaksoi kuitenkin huulimeikkejä testailla. toi kolmas väri on aika ihana.

  VastaaPoista
 11. Olen samaa mieltä Iitun kanssa.. Ei se, että ei anna aina vaan sellaisia "olet ihku"-kommentteja tarkoita, että voi toista haukkua sitten vastapainona.

  Isot ihuhuokoset, olet lihava, olet luikku, olet ruma, sulla on ruma tukka, hyi kuin rasvaset hiukset, kauheen lihaksiton oot plapla.. Ovat kaikki haukkumista ja täysin turhia mielipiteitä, joita ei tarvitse ilmaista. Niillä vain voi pahoittaa toisen mielen..

  Sanotko lihavaa ihmistä lihavaksi, vain koska hän itsekin tietää sen? Huudatko kaveriasi esim. "läskii tuu tänne."

  Sanotko kassatädille, että huh, kun sulla on tänään paljon finnejä...

  Minusta on hyvä ajatella kommentoidessa juuri sitä, että mitä olisi valmis esim. sanomaan juuri sille lähikaupan kassatädille.


  t.Se ano joka kommentoi aiemmin tuota ekaa komenttia...

  VastaaPoista
 12. Enpä niinkään, mutta blogia kun kirjoittaa niin tietää, että kommentteja ja ihmisten mielipiteitä kuulee väistämättäkin. Ja itse asiassa ihan Mikaelan ikäinen. Itselläsi on ehkä hieman realistisuus kateissa : )

  VastaaPoista
 13. Mielenkiintoinen tuo läski kommentti, sillä en missään vaiheessa ole Mikaelaa läskiksi haukkunut. Osaatte näköjään kaikesta vetää purkillisen herneitä nenään. Chillatkaa vähän. Yks mielipide missä mikaelakin oli samaa mieltä

  VastaaPoista
 14. "Anonyymi sanoi...

  Enpä niinkään, mutta blogia kun kirjoittaa niin tietää, että kommentteja ja ihmisten mielipiteitä kuulee väistämättäkin. Ja itse asiassa ihan Mikaelan ikäinen. Itselläsi on ehkä hieman realistisuus kateissa : )"

  voi luoja :D sun on siis ihan pakko syytää toiselle negakommentteja ihan vaan siks että mikaela kirjottaa blogia ja olet mielestäsi oikeutettu tähän?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela