Callunas

lauantai 29. lokakuuta 2011

Laittelin tänään parvekettani talvikuntoon vaihtamalla syyskukat pakkasta kestäviin callunoihin. En ole ikinä ollut mikään vihepeukalo varsinkaan jos se liittyy pihakasveihin, mutta nyt omaan kotiin muuttaessa olen istutellut kesä-, syys ja nyt talvikukat piristämään muuten hyvin ankeaa partsiani. Ensi keväänä hankintaan menee sellaiset puuritilät peittämään tuon järkyttävän lattian. Äitini on todella innokas puutarhanhoitaja ja pihamme onkin aina tiptop, joten ehkä se innostus kukkiin kulkee hieman geeneissäkin :-)

8 kommenttia:

 1. Minkä kokoinen asunto sulla on :)

  VastaaPoista
 2. itsekkin mietein kovin puuritilöitä kesäksi, kuitenkin k-kaupassa pyydettiin miettimään niiden ja ns. "ruohomaton" välillä. otin ruohomaton ja en ole katunut hetkeäkään, pehmeä, lämmin, kuivuu hetkessä. kannattaa harkita sitäkin (:


  (http://files.kotisivukone.com/keravanmuovijalelu.kotisivukone.com/ruohomatto.jpg <- tuossa vielä linkki mattoon mitä tarkoitin. )

  VastaaPoista
 3. anonyymi, jotain 30neliöö :)

  e, toi voiskin muuten olla hyvä! mua pelottaa juuri se, että alkaako ne ritilät homehtumaan ja kuitenkin pitäisi aina talveksi ottaa pois ja kamala duuni taas laittaa takaisin keväällä. Pitää katella noita tai jotain muita mattoja :-)

  Toinen olisi myös, jos rapsuttaisin kokonaan vanhan maalin pois, maalaisi uudestaan ja hankkisi jonkun maton osittain. Toi on kuitenkin koko asunnon levyinen partsi, enkä ns toista puolta käytä

  VastaaPoista
 4. Nuo on muuten kellokanervia, Ericoita. Callunat on vähän erilaisia :)

  VastaaPoista
 5. meillä on parevkkeen lattia tiikki(?)puuta ja se on tosi kestävää! sitä voi kastella niin paljon kun haluaa ja siihen ei tartu kunnolla lika!

  VastaaPoista
 6. Hei oikeesti, onko sulla facebook ruotsiksi :D

  VastaaPoista
 7. anonyymi, eiku niin onkin :D sekotan ne aina! yritin viel ovelasti tarkastaa sen googlesta mut puihin siitä huolimatta meni

  heiniboo, okei :) täytyy keväällä katella eri vaihtoehtoja

  anonyymi, jep! mut onhan monella esim englanniks se

  VastaaPoista
 8. Hei miten saat tollasen 'kyselyn' sun postauksen loppuun? :-) Onko typerä kysymys, mutten ite löydä mistään :-(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela