Balmain color flash

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Meille esiteltiin tänään Balmainin uusia teippipidennys-raitoja, joilla saa nopsasti ja helposti säväytystä tukkaan ja itse tykästyin pidennyshulluna niihin todella paljon!


 Asettaminen on todella helppoa tuon muovin ansiosta, koska yksinkertaisesti valitset haluamasi kohdan, poistat suojat teipeistä, asetat ohuen osion omaa tukkaa väliin ja painat kiinni
 sitten tongitaan pinnin tai piikkikamman avulla hiukset sieltä välistä, että muoviläpyslä lähtee irti
 Ja tadaa, sulla on raidat! Noi saa nypittyä irti vaikka päivän käytön jälkeen, mutta jos teipin vielä lämmittää suoristusraudalla, pysyvät raidat teippipidennysten tavoin keskimäärin kolmisen viikkoa :-)

Sain itsellekin paketin kokeiltavaksi ja näppäränä tyttönä keksin täydellisen tavan, miten käytän ne
 Eli mun otsis on liian lyhyt lopusta ja olen käyttänyt siinä klipsi-osiota sen ollessa alhaalla, joten käytin nämä itselleni otsikseen. Osiot ovat juuri sopivan kapeita ja pitkiä tukan etuosaan.

Kiinnitin pidennykset "asetin" sijaan manuaalisesti, eli itse paikat valiten ja lämmitin muutaman sekunnin ajan suoristusraudalla, koska halusin pysyvän tuloksen.
 Näiden ansiosta sain otsiksen loppuun pituutta ja voin pitää sitä alhaalla ilman muuta lisäkettä kasvatusvaiheen ajan :-) Hius on vielä aitoa, joten tätä voi käsitellä miten tahansa. Me likey!

Mun naamaa on nyt vaivannu joku koko viikonlopun, eikä kuvista tuu mitään :-D Nooo, ei voi mitään. Nyt nukkumaan ja huomenna vika päivä messuilla ja viimeinen näytös. Alkaa jo voimat olemaan suht lopussa. Hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. rakastan sun hiuksia<3 luulin jo ekoista kuvista että oisit ruvennu blondiks XD

  VastaaPoista
 2. Hei sulla on kokemusta kaikennäkösistä pidennyksistä, joten oisko sulla suositella mitään tollasta öö tekniikkaa (?), jolla tukka kestäis käsittelyä ja kiinni laittamista yms.? Ja mikä olis edullinen tapa? Onko sulla suositella jotain nettisivua, jolta voi tukkaa tilata?

  Kiitos, jos viitsit auttaa :--) Ja muuten, älä ota ressiä niistä ketunkarvakommenteista. Se vaan on asia, joka saa toiset ihmiset kiehumaan kunnolla, ja ilmeisesti jakaa paljon mielipiteitä. Ite tykkäsin siitä piposta paljon, ja onhan se totta että näytti paljon paremmalta kuin tekokarva ;-) vaikka se nyt vaatikin hopeakettuparan hengen. Mä en halua antaa omaa mielipidettäni asiasta, suhtaudun siihen aika neutraalisti. Pointti oli, vaikka moni sanoi lopettavansa blogisi lukemisen, niin lohduttavaa kyllä, täällä on vielä yksi innokas lukija! Ja uskon että monta muuta innokasta. Ei tää oo Mikaela maailmanloppu. Oot upea!

  VastaaPoista
 3. onks toi vaaleehiuksinen nfv:n emmi?? :o

  VastaaPoista
 4. Tosi näppärän näköiset :o ja hyvä postaus jälleen kerran :) lisää vain tulemaan

  VastaaPoista
 5. Mistä noita saa hankittua?? :))

  VastaaPoista
 6. Heippa hei!! Täällä nuori tyttö, joka on ahkerasti sun blogias jo 2 vuoden ajan seuraillut ja todella ollut kiinostunut blogistasi. Minulla olisi sinulle semmoinen kysymys että: Oletko edelleen harkinnut menevästi nenäleikkaukseen, olet joskus aikaisemmin maininnut täällä blogisi puolella haluavasi nenäleikkaukseen, mutta sinulla ei ole vielä mahdollisuutta siihen mennä :o olen itse samanlaisessa tilanteessa, sillä en pidä nenästäni ja olen todella harkinnut siihen meneväni tässä lähiaikoina, olen varanut ajan plastiikkakirurgille, ja katsoo nyt mitä hän on mieltä asiasta, monet ovat sanononeet minulle että sinun ei kannattaisi mennä sillä nenäki on heidän mielestään normaali/sopiva kasvoihini, mutta ajatuksesta en ole halunut luopua en millään, koska tämä on minulle ollut jopa henkisesti koettelevaa :( p.s. löysin sun blogin sillon 2 vuotta sitten kun laitoin googleen "nenäleikkaus" :) olsin todella todella iloinen jos voisit minulle tähän kommenttiin vastata terv. Sanna :)

  VastaaPoista
 7. anonyymi, haha en sentään :D

  ida, clip onit ovat edullisin tapa, mutta vaativat jokaa aamuisen asettamisen. Itse tykkään teipeistä todella paljon, koska hiusta voi käyttää uudestaan teipit vaihtamalla :) ja jos tarpeeksi usein jaksaa nostaa ne, niin ei ne näy hiuksia kiinni pitäessäkään.

  Teippihiukset olen ostanut kampaajaltani. Mutta rapunzel of swedenin hiukset ovat kuulemani mukaan ihan hyvää ja suht edullista :) Clip onit ostin ruotsista, mutta nekin saa tilattua rapunzelilta vaikka hiusnauhana ja clipsut erikseen, jolloin säästää jo muutaman kympin

  ja kiitos mielipiteestä :) aikamoinen häly siitä nousi, mutta uskon kuitenkin etten lukijoita ole menettänyt sen vuoksi! ja kiitos kun tykkäät<3

  anonyymi, jep :)

  mia, tällä viikolla tulee paljon! kaikkea mielessä :)

  ano, vielä en löytänyt paikkaa josta niitä voi tilata, mutta uskon että kutrimixiin, pretty.fi tms saa niitä varastoon piakoin :)

  anonyymi, joo kyllä mä haluisin sen leikkauksen tosi tosi paljon tehdä, mutta en usko lähiaikoina sitä tekeväni. Olisi tosi kiva itsekin käydä kysymässä mitä kirurgi nenästäni sanoo. Muakin ärsyttää, kun välttelen jatkuvasti että joku ottaa kuvan, kun mulla on kasvot täysin sivuttain tms. Ärsyttävää kun noinkin pieni asia häiritsee elämää :(

  VastaaPoista
 8. Ei tota naamaa millään nenäleikkauksilla korjata. Menetetty tapaus jo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela