Älskade

perjantai 7. lokakuuta 2011

Hejsan! Puhelin muistaakseni tässä parisen kuukautta sitten tatuointikuumeesta ja että voisin käydä ottaa senkin täällä Ruotsissa. Tänään kipaisinkin ihanan Andyn hoiviin Södermalmin Porky Royale tattooseen ja poistuin uuden tatuoinnin onnellisena omistajana :-) Tatuoija on niin ihana, että mulla on varmaan tätä vauhtia koko kroppa täynnä leimoja :-D Oli ihana mennä sinne, koska se heti muisti mut ja oli että tosi kiva nähdä taas ja kyseli oonko vielä Au pairina tms. Voisin naida sen miehen...


Mut nyt itse tatuointiin!
 Paikka on maailman vaikein kuvattava, koska kättä kääntäessä tatuointi vaihtaa paikkaa :-(
Yllä olevasta kuvasta näkee jonkun verran paremmin sijaintia :-) Nää ei silti anna yhtään oikeutta tälle.

Kohta sattui jonkun verran enemmän verrattuna selkään. Ei kuitenkaan mitenkään ylipaljon, mutta kyllä välillä pääsi "Aj", varsinkin kun tehtiin kaarevaa viivaa. Tekoon meni sellaiset 3minuuttia! Andy on aivan tajuttoman hyvä ja voittikin elokuussa Stockholm Inkbashissa kolmannen palkinnon perinteisissä tatuoinneissa :-) Seuraavalla kerralla varmaankin lisään selkään jotain tai otan uuden jalkaan. Niin ja hinta tälle oli 800kr, joka taitaa olla minimi, koska Lever för kärlekenistä maksoin 900kr.

Nyt alan meikkailemaan ja yritän pikkuhiljaa päästä lähtemään keskustaan katsomaan johonkin baariin Suomi-Ruotsi em-väliottelua :-) Kivaa perjantaita kaikille! <3

10 kommenttia:

 1. En ole koskaan tajunnut, että tuollaisen tekstin tatuoiminen vie noin vähän aikaa!!!

  Eihän se silloin voi olla niin paha, vaikka sattuisikin kuinka paljon tahansa, koska sattuu vain hetken :) Pitääkin alkaa pohtimaan minikokoista tautointia.

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Yksinkertasen hieno!

  VastaaPoista
 3. anonyymi, joillakin tatuoijilla saattaa yhden sanan kirjoittaminen kestää tyyliin 20minuuttia! yhdellä kaverilla kesti sen verran. Eli riippuu tatuoijasta :) mutta ei kukaan voi tatuoinnin kipuun kuolla :D

  jonna, kiitos :)

  tiia, kiitti! :)

  VastaaPoista
 4. Selfinjury marks... :/

  VastaaPoista
 5. Hieno tatuointi! Millainen sulla selässä on? :)

  VastaaPoista
 6. anonym, not exactly. Last year I worked on the McDonald's and burned myself many times to the grill. I'm right handed so those are burns :-D and ya, Iknow those look like selfinjury marks!

  VastaaPoista
 7. Itsekkin juurin otin teksti tatuoinnin :) toisin hieman isomman ja löytyy sen lisäks jo 3 leimaa. Mutta todella upea tuo sinun :) Niihin jää kyllä herkästi koukkuun pakko myöntää mutta sehän on vain taidetta iholla :)

  VastaaPoista
 8. Hieno paikka! Itse otin myös kesän alussa sanan ranteeseen, love it! Ainoa harmi oli,et kun otin harjoittelijalla, niin joouduin uusiin sen. Tietenkään en joutunut maksaan uudestaan, vaan tatuoija korjasi tekelettään :)

  Onko lisää tatuointeja tulossa? :)

  VastaaPoista
 9. Ah okay, good to hear. Now I can relax. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela