Päätöksiä

maanantai 19. syyskuuta 2011

Hejsan! Long time no see. Mulla oli todella kiireinen ja raskas viikonloppu ja olen ollut sen päälle vielä aika kipeäkin. Ei todellakaan hyvä yhdistelmä!


Joka tapauksessa tämän viikonlopun aikana olen tullut satavarmaksi, että haluan asua täällä Tukholmassa ainakin ensi kesään asti. Mulla on nyt elämäni tilaisuus siihen, koska voisin muuttaa yhteen tänne töihin tulleen Mallan kanssa, meillä kummallakin on koirat joten Pipsan ei tarvitsisi olla päiviä yksin ja saisin Hyvinkään asuntoni vukrattua kaverilleni, joten miksen pakkaisi laukkujani ja asettuisi tänne kokonaan. Voisin myös olla kesään asti Au pairina tämän perheen luona, mutta se tarkottaisi eroa Pipsasta ja kenestäkään riippumaton elämä houkuttaa. Sekä tietenkin parempi palkka ja työkokemus.

Syksy on yleensä muutosten aikaan ja itse olenkin aivan tajuttoman innoissani, jos saan tämän kaiken onnistumaan. Puhuin eilen äidin kanssa tästä, koska halusin ensimmäisenä kuulla hänen mielipiteensä. Ainut ehto oli, etten jää sille tielle etten hae enää kouluun. Siitä ei onneksi ole pelkoa, koska voin hakea keväällä tänne Ruotsiin sekä Suomeen. Eli nyt aloitan tosissani työpaikkojen katselemisen, CVni kääntämisen ruotsiksi Petran kanssa ja hakemusten lähettelemisen. Loka-marraskuun vaihteessa toivon viimeistään pystyväni muuttamaan tänne :-) Kan nästan inte vänta att allt är klar!

Ps. Tällä viikolla yritän ryhdistäytyä tämän blogin kanssa!

15 kommenttia:

 1. Hyvä Miksu ! Kerrankli teet viisaan ja aikuismaisen päätöksen ! Peukkuja !

  VastaaPoista
 2. oi miten kivaa! mä pääsen itsekin kohta asumaan muualle enkä tosiaan malta odottaa!

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. voi miten hyvälle tuulelle tää teksti saikaan!! ihanaa ihanaa, ei voi muuta sanoa :>

  VastaaPoista
 4. Ihan huippua!! Hyvä Mikaela ja tsemppiä tulevaan.

  VastaaPoista
 5. Kun lähdit au pairiksi ruotsiin, miten hallitsit ruotsin kielen? entä englannin? :)

  VastaaPoista
 6. Ehkä olet jo tietoinen mutta varmuuden vuoksi: mikäli tuot koiran Ruotsiin, suosittelen tutustumaan tähän lakiin http://www.sverak.se/SVERAK/Aktuellt/Aktuellt/SJVFS%202008_5.pdf
  Monelle tulee yllätyksenä esim. että Ruotsissa koira saa olla päiväsaikaan maksimissaan 6 tuntia kerrallaan sisällä. :)

  VastaaPoista
 7. siis sulle tulee n. 5 kommenttia per postaus ja niihinkään et viitsi vastata? luuletko, että sulle kukaan jaksaa kohta enään kommentoida mitään positiivista ja kysyä mitään...!!!

  VastaaPoista
 8. Hyvä että sait tehtyä päätöksen! :)
  Sydämmellisesti toivotan onnea matkaan, mikäs sen ihanempaa kuin elää unelmaa!

  VastaaPoista
 9. vitsit kuulostaa kivalle, oon niin ilonen sun puolesta!=)

  VastaaPoista
 10. Minkälaista työtä meinasit hakea? :))

  VastaaPoista
 11. Ps. Tällä viikolla yritän ryhdistäytyä tämän blogin kanssa!

  Toivon todella, että tuo pitää paikkaansa, blogisi kun ei ole viime aikoina ollut kovin kummoinen. Lueskelin vanhoja postauksiasi (2009-2010) ja mielestäni blogisi oli paljon parempi silloin. Nykyään sinulla enää harvemmin on päivänasuja tai muutenkaan mitään erikoista kirjoitettavaa. Et ole varmaan vieläkään toteuttanut kaikkia toivepostauksia. Tsemppiä nyt hei, jos haluat pitää lukijasi!

  VastaaPoista
 12. Vähän siistii :)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Heippa hei!! Täällä nuori tyttö, joka on ahkerasti sun blogias jo 2 vuoden ajan seuraillut ja todella ollut kiinostunut blogistasi. Minulla olisi sinulle semmoinen kysymys että: Oletko edelleen harkinnut menevästi nenäleikkaukseen, olet joskus aikaisemmin maininnut täällä blogisi puolella haluavasi nenäleikkaukseen, mutta sinulla ei ole vielä mahdollisuutta siihen mennä :o olen itse samanlaisessa tilanteessa, sillä en pidä nenästäni ja olen todella harkinnut siihen meneväni tässä lähiaikoina, olen varanut ajan plastiikkakirurgille, ja katsoo nyt mitä hän on mieltä asiasta, monet ovat sanononeet minulle että sinun ei kannattaisi mennä sillä nenäki on heidän mielestään normaali/sopiva kasvoihini, mutta ajatuksesta en ole halunut luopua en millään, koska tämä on minulle ollut jopa henkisesti koettelevaa :( p.s. löysin sun blogin sillon 2 vuotta sitten kun laitoin googleen "nenäleikkaus" :) olsin todella todella iloinen jos voisit minulle tähän kommenttiin vastata terv. Sanna :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela