My new best travel buddy

tiistai 27. syyskuuta 2011

Hejsan! Sain tänään vihdoin hoidettua rikki menneen matkalaukun uuteen. En ikinä ole jaksanut raahata sitä mukaan kaupunkiin, mutta vihdoin skarppasin ja heitin hyvästit rakkaalle laukulleni. Tosiaan laukku meni ruotsiin tullessa lennon aikana rikki. Oli kiva huomata, että laukku tuli ruumasta ilman toista rengasta. Sain 750kr hyvitystä laukusta ja käyttää sen Accentiin vanhaa laukkua vastaan.

Olisin halunnut jonkun söpön värikkään laukun, mutten viitsinyt ite maksaa yli 1 000kr vielä lisää. Kuitenkin sieltä löytyi kevyt, mutta jättiläis-kokoinen Italialainen Roncato-merkin Carbon light. Laukku on 56x79x33cm ja painaa 4,6kg. Hintaa tolla oli 1 295kr eli itse jouduin maksamaan vielä 545kruunua.
Mallista ei ollut mitään kivaa väriä, mutta mietin että onkohan matkalaukun tuunaus mahdollista :-D ainakin tota päällä olevaa tarraa revin kaksin käsin miljoonassa palassa pois, joten saakohan jostain jotain tuunaustarroja matkalaukkuihin? Vois olla söpö vaikka vaaleanpunaisten tai valkoisten kukkien kanssa

Tämän kaveriksi pitäisi ostaa vielä toinen iso matkalaukku (löysin häkkivarastosta isoveljen matkalaukun, joten se on toistaiseksi mun) ja cabin-kokoinen. Sen pienen aion ostaa lähiaikoina ja se tulee olemaan pinkki!

4 kommenttia:

 1. Kannattaa varmaan kokeilla niitä ikean seinätarroja, varmasti tarpeeks isoja matkalaukkuun :)

  VastaaPoista
 2. elli, aivan muuten! Tai läppäreitten tuunaustarrat vois muuten kanssa toimia. ite ostin kärkkäisiltä sellasia glitterkukkia koneeseen ni ne vois olla varmaan tähänkin tarkotukseen sopivia kun ostaa vaan paljon!

  VastaaPoista
 3. ei liity kyllä tähän postaukseen, mut sulla ku oli toi aikasempi iho postaus ni ni mietin vaan että ootko syönny e-pillereitä huonon ihon takii ? (:

  VastaaPoista
 4. Missä siellä Tukholmassa myydän accentin laukkuja? Mulla on sieltä käsimatkalaukku ja nyt tarvisin ison laukun kanssa, mutta kun täällä ei enää oo niitä liikkeitä!:( Oon tulossa marraskuussa Tukholmaan ni sit vois ostaa!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela