My hair right now

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Revin viime viikolla kaikki teippipidennykset pois päästä ja päätin vaihtaa taas clip oneihin hetkeksi. En tiedä miksi, mutta teki vaan mieli :-)

Hiukset kävin ostamassa Taj mahalista ja Ebonysta, jotka kumpikin sijaitsee Drottninggatanin varrella. Ensiksi kävin ostamassa yhden hiusnauhan 50cm hiusta plus klipsit Taj mahalista (yhteensä n. 600kr) ja pari päivää myöhemmin vielä nauhan 40cm hiusta Ebonysta (300kr), koska halusin lisää tukkaa ja tulee paremman näköinen, kun on paria eri pituutta :-) Tosin siitä käytin vain puolet nauhasta osioihin.

Tälläkin kertaa ompelin pidennykset itse, josta voitte lukea tarkemmin täältä

Tukka on sävyä 1B
 Vasemmalla osiot 50cm hiusta ja oikeassa pääliosaan tarkoitetut 40cm hiusta olevat osiot

 Eli tosiaan niskaan alimmaiseksi 50cm hiukset
 Ja ylimmäisiksi 40cm hiusta

Ja kerroinkin, että kampaaja leikkasi otsikseni päin hanuria, mutta siihenkin on ratkaisu omasta osiosta! Alla vasemmalla kuva ilman otsis-osiota
 Osioa olen leikellyt saksille menemään otsismaisesti vinoon, joten se ei tarvitse kuin klipsauttaa kiinni sopivaan kohtaa :-)

Lopuksi sitä voi muotoilla suoristusraudalla ja tadaa, saat otsiksen takaisin!

Vielä pari tänään otettua kuvaa tukan kanssa. Muut kuvat otin lauantaina

 On jotenkin tosi piristävää olla hetki ilman 24h pidennyksiä, koska saa pestä, raapia ja hangata päätä niin paljon kuin haluaa eikä reuhkan kuivaamiseen mene ikuisuutta :-) Tässä syksyn/alkutalven aikana olen kyllä ajatellut kokeilla sinettipidennystä, mutta näillä klipsuilla mennään niin kauan kuin hius on hyvää.

8 kommenttia:

 1. vähä hirveet ois aatella et pää on täyn jotain tekotukkaa ja joka puolelt tursuu jotain teippei tai vastaavaa, omat hiukset rocks<3

  VastaaPoista
 2. tiitätkö yhtään paljon sinettipidennykset maksaa ruotsissa suunnilleen? :o

  VastaaPoista
 3. sä oot niin kaunis !:)

  VastaaPoista
 4. eikö oo jotenkin rankkaa laittaa 'tukka joka aamu (/usein) päähän'? mua jotenki inhottaiskin ajatella et pää on täynnä kaikkee ja tukka (periaatteessa) vois vaan......tippua. yy. oma tukka, paras tukka.

  VastaaPoista
 5. Aws olet tosi kaunis, ja sulla on niiiiiin ihanat hiukset!! :) Kyllä toi tummahiusväri sopii sulle kaikkein parhaiten..:-)

  VastaaPoista
 6. on se nii helppoo toisin ku Suomessa,kävellä liikkeeseen eikä tilata netistä ja toivoo oikeeta sävyä :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela