Ilmoitus/ Väriä lenkkipoluille

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Eräs parhaista asioista syksyssä on lenkit hieman koleassa säässä ja jostain syystä ainakin itselle tulee himo lenkkeilyyn aina näin syksyisin. Spartoolla olikin hyvä kokoelma juoksuun ja kävelyyn soveltuvista lenkkareista. Tänäkin vuonna lenkkipolut täyttyvät katseita kääntävistä kengistä. Itseä ainakin kivat urheiluvaatteet ja söpöt kengät inspiroivat lähtemään ulos.
 

Skechersillä on perus kenkien lisäksi myön Tone-ups ja Shape-ups mallistot. Niistä löytyy omat kengät salille, sisäkäyttöön, juoksuun, kävelyyn ja jopa perus arkikäyttöön. Olen joskus ala-asteella omistanut kyseisen merkin kengät, jotka ostin Lontoosta. Shape-ups mallistoa olisi kiva kokeilla.

Reebokilta löytyy Tone mallistosta juoksuun sekä kävelyyn sopivat urheilukengät niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Itsellä onkin vuoden ikäiset Easytonet ja en voi muuta kuin suositella niitä! Aivan mahtavat kengät.

Nikeltä löytyi parit kivat juoksukengät. Rakastuin noihin mustiin oranssein tehostein!

Löytyykö teiltä pirteät lenkkarit syksyä piristämään? :-)

6 kommenttia:

 1. Heh, mä oon just kirjottamassa Spartoo postausta lenkkareista, sattuipa hyvin :D Taidankin lykätä sen julkaisemista, jos vaikka sattuu samoja lukijoita meidänkin blogin puolelle! Mä tilasin just noi reebokin Tone malliston juoksulenkkarit, en jaksa millään odottaa että ne tulee ja pääsen testaamaan!

  VastaaPoista
 2. 3-4 ja 8-9 on musta kivoimmat. Noi mustat Niket olis ehkä eniten mua. Toisaalta jotkut kunnon retrohenkisetkengät olis tosi ihanat.

  VastaaPoista
 3. riikka, hahahha ihme sattuma :-D

  IL, jep!

  VastaaPoista
 4. Sillon kun aloin lukee tätä blogia, tää oli vielä hyvä. Kerroit sun elämästäs ylipäänsä mitä oot tehny ja mitä sulle kuuluu ja sitä oli mukava seurata. Nykyään tää ei oo mitään muuta kun mainostusta, valittamista siitä kuinka haluaisit ruotsiin, ja ostoksia. Ostoksista puheenollen en voi ymmärtää kuinka VOIT pitää tuollaista turhamaisuutta inhimillisenä. Taitaapa jäädä mun seuraaminen tän blogin osalta nyt tähän. Tuo elämäntyyli ja rahankulutus on ihan älytöntä. kirjaimellisesti. et myöskään vastaa minkään sellaisten postausten kommentteihin joissa vähänkin arvostellaan sinua tai rahankulutustasi. Ei uskoisi että olet päälle parikymppinen nainen.
  Tiedän että kommenttisi (jos sellaista tulee) on "ei tarvitse lukea jossei miellytä" ja juuri sen takia lopetankin nyt seuraamisen. Kaikkea hyvää sulle, ja toivottavasti saat tehtyä lopullisen päätöksen ruotsiin lähtemisestä!

  VastaaPoista
 5. Noi niken mustapinkit/corallit (http://www.spartoo.fi/Nike-WMNS-AIR-VIVUS-LTR-x99577.php) niin ku sanoit että noi on juoksu kenkiä mutta tuolla sivuilla noiden kenkien kohalla lukee "Niken Air Vivus on suunniteltu tanssia ja kuntosalia varten." että voiko noita sitten käyttää kun menee ulos/sisälle juoksemaan? :o vastaa pliiiis!!

  VastaaPoista
 6. Huutonaurua tolle anonyymin tyhmälle kommentille HAHAHAHAHHAHAHA!!! :DD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela