Helg

maanantai 12. syyskuuta 2011

Hej på dig! Viikonloppu meni ohitse ihan hujauksessa. Perjantaina olin kaveripojan kanssa, käytiin kävelyllä, hammarbybackenilla, josta näkee koko Tukholman yli ja juteltiin vaan kaikenlaista. Eilen olin tänne töiden perässä Suomesta muuttaneen Mallan kanssa kaupungilla shoppailemassa ja illalla syömässä Vapianossa, seikkailtiin ympäri Tukholmaa sekä pyörähdettiin Tekniska Högsskolanin fuksibileissä. Tänään nukuin neljään asti, heitin vaatteet päälle ja suuntasin Mallan kanssa syömään Kungshalleniin ja sen jälkeen kierrettiin joitakin turistikauppoja, koska kaikki muut oli jo kiinni

Läjä puhelimesta löytyneitä kuvia viikonlopulta :-)

Restylanesta sen verran, että päätin vielä lykätä sitä. Äiti ei sitä hyväksynyt (ja uhkaili kutsuvansa mua Tuksuksi loppu elämäni haha) ja hänen mielipiteensä on mulle kuitenkin kaikista tärkein. Joten huuliin ei toistaiseksi kosketa :-)

Kohta alan nukkumaan ja huomenna pitäis käydä kampaajalla. Eli kuvia varmaan tukasta ja lauantain ostoksia. Pusspuss unia!

4 kommenttia:

 1. Oon ihan varma et myit mulle suklaata Mäntsälän kookaupan kassalla tässä muutama viikko takaperin. Ihan varmasti olit sinä! :D Olin sillon ihan jäätävässä kiireessä niin en sitten miettinyt siinä sen enempää asiaa.

  Mut sit vaan halusin sanoa et tykkään tästä blogista hurrjasti ja tykkään eniten lukea sun ajasta Ruotsissa!

  VastaaPoista
 2. yleensä äitit on aina oikeessa vaikka ei aina siltä heti tuntuiskaa :)

  -Emma
  ps. ihana blogi <3

  VastaaPoista
 3. tulee ikävä näitä aikoja<3 -Malla

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela