Friday's

lauantai 24. syyskuuta 2011

Hejsan! Eilen oltiin Mallan kanssa miesseurassa. Käytiin syömässä T.G.I. Fridaysissa (Toka kerta viikon sisään, hups) ja siitä poikettiin katsomassa millanen se Tukholman jääbaari on :-)


 
 Noi jäiset drinkkilasit oli tosi jänniä! Tuntu niin oudolta juoda ja samalla huulten lämpö sulattaa tota reunaa. Ekat 15min suunnilleen vaan nuolin ja sulattelin tota lasin reunaa. On kielletty, ettei kieltä saa painaa mihinkään jäiseen ja aluks olin ihan paniikissa, että munhan huulet jää tohon kiinni :-D
Mulla on edelleenkin kipeä olo ja itellä jäi ilta lyhyeksi väsymyksen takia. Ihan kiva ilta kuitenkin oli kaiken kaikkiaan! Ja Stureplanilla näin metrolle kävellessä Alexandra Nilssonin ja Amirin kavereineen. Oli ihan jännä nähä ohimennen noita :-) Kyllä bloggaajiin täällä törmää, Amirin näin eilen tokaa kertaa, Annien oon nähnyt Collagessa ja Isabella Löwengripin sen bloppiksessa.

Oon tässä mietiskellyt tätä blogia, ja olisitteko kiinnostuneet lukemaan ihan perus höpötyksiä päivistä? Mitä oon tehnyt ja mitä päässä pyörii. Harvoin puen päälle mitään kuvaamisen arvoista, joten miten olisi perus tiivistelmät päivästä muutamien kuvien kera? :-)

Nyt leffan kautta nukkumaan, nattinatt!

7 kommenttia:

 1. Kuulostais kyllä kivalta ihan perushöpinät ja päivän kuulumiset! :--) Anna tulla vaan! ;> Ihanaa syksyä sulle sinne Tukholmaan ja paranemisia! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot noi lasit!

  http://www.nightatvogue.com

  VastaaPoista
 3. KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄ sitä tässä kaivataan, sitä että kertoisit vaan ihan perus elämästäsi ja mietteistäsi yms. Varsinkin viimeaikoina olet tehnyt postauksia todella vähän, joten olen jo alkanut pelkäämään että lopetat blogisi .. Ethän tee sitä, sillä tää on mun lemppari blogi? :/

  -linne

  VastaaPoista
 4. oliko kissie niin laiha kun kuvissa??:D

  VastaaPoista
 5. anonyymi,no hyvä :) ja kiitos!

  nav, niin oli!

  anonyymi, en mä tätä lopeta vaikka alkaisin postaamaan vaan pari kertaa kuussa. Tykkään tästä kuitenkin todella paljon :-)

  anonyymi, itseasiassa oli!

  VastaaPoista
 6. mistä päin suomea tuo Malla on kotoisin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela